Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: creation.epic , Fbck2020 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.463
Cevap
276
Favori
548.894
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kredi kartı ile bakiye yüklemeden ücret mi alınmaya başladı. Normalde ücretsiz yüklüyordum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Şubattan beri komisyon aliniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Eft havale yapacağız o zaman. Eyvallah.

• idefixoxo İ kullanıcısına yanıt

Vodafone Pay hesabı açalı neredeyse 2 yıl olmuştur sanırım, bayadır kullanıyorum. Sanal kartı kendim oluşturduğumu da hatırlamıyorum hesabı açınca kart vardı sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt

Banka kartı ile yüklenirse ondan komisyon yok, kredi kartlarından komisyon alıyor.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• idefixoxo İ kullanıcısına yanıt

SMS leri kontrol ettim de şansıma birkaç ay önce sanal kartın süresi doldu diye güvenlik için kartı yenileyip dediğiniz gibi yeni verdikleri sanal kartın şifresini de göndermişler. Yoksa 2 sene önce şifre geldiyse bile bulamazdım. Teşekkürler.

• Hb den dün alışveriş yaptım , bugün de yapayım dedim , banka ödemeyi reddediyor, arayıp sordum Vodafone pay derdiniz ne diye. Bazı satıcılarda geçerli değil diye bişi salladı MH . Ben de ne alaka dedim, satıcı hb dün yaptım ondan önceki gün yaptım geçen hafta yaptım hep onayladı şimdi ne oldu da banka reddediyor dedim . Bir kontrol edeyim dedi, sonra cvv yanlış ondan reddediyor dedi . yahu kayıtlı kart sabit cvv si var o ne alaka , sürekli aynı kartla alışveriş yapıyorum zaten dedim . Neyse MH bişi anlamıyor telefonu kapatıp kartı sildim ödeme ekranında ekledim banka yine reddediyor.

Sistemde cvv hatası diyor ama alakası yok, Vodafone hediye çeki vermişti onu kullanınca ne hikmetse reddediyor, çeki iptal edip siparişi geçince geçiyor yani diyor ki sana çek verdik onla alırsan aldırmayız , çeksiz alışveriş yap , adamlar iyi algoritma yazmış , yarın btk ya yazayım da pay e attığım paraları harcatmıyor geri iade de yapmıyor , banka hesabıma iade yapsınlar milleti dolandırıyorlar

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Umarım şu anda sıkıntısız çalışıyor Nays'tan bile stabil. Maşallah.

• aile içerisinde kullandığımız üç kart da durduk yere blokelendi  çok uzun zamandır sorunsuzca kullanıyoruz. herkesin kendi şahsi hesabından ve kendi telefonundan eft ile aylık limitlerimiz dahilinde yükleme yapıyor ve ayrı ayrı harcamalarda kullanıyoruz. sisteme sorun yaratabilecek hiçbir şeyimiz yok :) yapmaya çalıştığımız şey de sadece tren bileti satın almaktı :) üç bakiye yüklemesini de sorunsuzca alıp, harcama sırasında blokelediği için vodafone pay'e sonsuz teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukuleta1 -- 24 Mart 2025; 15:8:55 >
  • Arkadaşlar Vodafone pay den örnek olarak 2-3 tane kurum ödemesi yapsam hepsininde Cashbacki gelir mi

• DmR4853 D kullanıcısına yanıt
    Gelmedi. İlk ödemeye verdi.

• Kurumun kendi sayfasından fatura ödemeye %10 iade geliyor mu deneyen var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hesabım doğrulanmamış hesap bu durumda yüzde on iade veriyor mu

• Egeli3543 E kullanıcısına yanıt
    bugünden sonra hesabı da kullanamayanilirsiniz

• Fiziki temassız çipli Visa da gelmiş Çiçeksepetine, bir Troy bir Visa aldık birkaç ay daha sürer umarım kampanya

Bayilerde çok fahiş fiyat çekiyorlar Ankara Kızılayda iki bayiye sormuştum biri 50 biri 200 lira dedi, kafalarına göre fiyat veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskes1903 -- 25 Mart 2025; 10:25:14 >
  • muskes1903 M kullanıcısına yanıt
    Ben arama yapıyorum çıkmıyor ne diye aratabiliriz acaba

• egridereli kullanıcısına yanıt
    Vodafone yazınca çıkıyor ikisi de

• muskes1903 M kullanıcısına yanıt
    Şimdi yaptım teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.