Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.673
Cevap
278
Favori
558.858
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam az önce işlemi gerçekleştirdim. Anlık bir hata oluştu dedi ve hesaptan parayı çekti. Kuponu sonradan görebileceğimiz bir menü falan var mı? Belki de hiç vermemiştir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kafasına göre iade veriyor. Dün 7 tane harcamam olmuş, karışık bir şekilde 3 üne iade geldi. Çok saçma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten bilet aldım iptal etmem gerekti ettim, işlem hareketlerinde gözüküyor ama para ortada yok kaç gün içinde bu para tarafıma yansır

• Arkadaşlar bu ay için az önce faturama yansıt ile kitapyurdundan alışveriş yaptım. Geçen ay da yapmıştım. Onun iadesi geldi. Kampanya şartlarında ay ibaresi var. Fatura dönemi demiyor. Faturam kesilmedi çünkü. Ay baz alıyorlar değil mi uğraştırmazlar beni?

• Engin8479 E kullanıcısına yanıt
    Bu vodafone adamı deli eder, aylardır aynı sistem bilinçli olarak hata veriyor, Freezone olmak mümkün değil..
    Ayrıca az önce gelen mesaja bakın.. Fatura otomatikteydi, ödenmemiş.. 2 gün için hemen yapıştırmış 52 lira mobil ödeme cezasını..
    Vodafone Pay [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 4 Nisan 2025; 12:44:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Kaç TL'lik mobil ödemeye bu cezayı verdi?
    Aşım ücretleri vs. de çok yüksek. Milletten bir şeyler söğüşleme derdindeler işte

Ben Vodafone ile alakalı bir sorunum olunca X üzerinden yazıyorum. Aradıklarında sorunumu zaten bildikleri için kolay oluyor.
    Ek: Turkcell'e kurban olayım
    Bir kampanyalarında hediye çeki dağıtmışlardı. Çek geçersiz çıktı aradım kayıt açtılar aradan 1 saat geçmedi yeni çeki verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 4 Nisan 2025; 13:7:32 >
    54.9 tl mobil ödeme bedelinin cezası, 51.90 tl imiş..2 günlük gecikmeye.. demek ki 1 ay geçse sepet yapar bunlar.. Ama bu ceza illegal gibi geliyor bana.. BTK yazsak bişey çıkar mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 4 Nisan 2025; 13:27:16 >
    yanımda üzerinden hepsiburadaya girip kuponlarıma bir bakın bakalım ben de bilmiyorum merak ettim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Geciktirmeseydin hocam… Kusura bakma ama kredi kartını ödemeyi unuttum dersen son ödeme tarihi 1 gün gecikince 11 günlük faiz işliyor. Vodafone neden almasın? Değil mi? Vodafone hayır kurumu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 4 Nisan 2025; 13:57:58 >
  • Vodafonepay e sanal ist.kart plus karti eklenebiliyor mu sistem izin veriyor mu

• Selamun aleyküm Vodafone Pay hesabımı bugün açtım ve az önce doğrulattım. Fatura ödediğimde %10 iade alabilecek miyim ?

Kampanya'yı tam anlamadım.

Önceki mesajlarda varsa da şimdiden kusura bakmayın.

(Vodafone'lu değilim ve Fiziksel kartım yok)

• Desident D kullanıcısına yanıt
    Keşke mesajı anlasaydın, otomatikteydi yazdım orda, yani bankada otomatik ödemedeydi , Ayrıca biraz araştırdım konuyu, mobil ödeme geç ödeme cezası diye bir ceza yok..Vodafone uydurmuş kafasına göre takılıyor ..ayrıca uyguladığı ceza tutarıda anormal , vodafone'un faturalara ilan ettiği geç ödeme ceza oranıylada çelişiyor.. Yani cezayı almasına değilde tutara itirazım..neyse bakalım vodafone ne diyecek..

• Şimdi yattı o da eksik yattı. Ulan işlem ücreti cart curt almayı biliyorsun da indirime gelince bunu neden tam yatırmıyorsun ? Uğraş dur. İnşallah hızlıdırlar bu konuda.

Şimdi görüştüm. 674 TL'lik alışiverişime 300 TL indirim oldu, yarısı 337 TL eder diyorum, bana inatla sistem 300 hesapladı ise 300 dür diyor. Ya diyorum ki kampanya % 50 der, 674 ün % 50 si 337 eder diyorum, siz hesaplayın kaç eder, bana 337 diyemiyor. Abi komedi. Arkadaşlar benim atladığım kampanya şartı mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 4 Nisan 2025; 14:25:23 >
    önceden belirtmişler ayrıca diğer 2 operatördede var aynı durum

Vodafone Pay [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 4 Nisan 2025; 14:28:5 >
  • Vodafone pay Freezone perdigital kampanyasına katıldım sonra alışveriş yaptım ama sadece yüzde 10 olarak yattı. Normalde 100 tl iade gelmesi lazımdı. Başına gelen oldu mu?

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Yok hocam neyse yazdım müşteri hizmetlerine bakalım
    Edit: Kod sonradan dönüştürme ekranında göründü. Farklı telefon numarasına ekleyemedim premiumsuz hesaba ekleyebilirim. Neyse artık 20 TL'ye 2 ay pre satanlardan alırız bir tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 4 Nisan 2025; 14:56:58 >
  • Uygulama üzerinden fatura ödemeyin. En fazla 50 TL iade alırsınız.

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    denemek zor olmamalı

• elite_n1nja kullanıcısına yanıt
    Vodafone Pay değil de yanımda üzerinden cep telefonu ödemesi de aynı mı?

tarifeyi yılbaşından sonra yaptıysanız hediye premium veriyordu 2 veya 12 aylık

yanımda içindeki hepsiburada’dan eklemek gerekebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 4 Nisan 2025; 16:0:19 >
  • 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.