Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.673
Cevap
278
Favori
558.858
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 2 aylık preyi önceden kullandığım için tekrar kullanamıyormuşum boşa gitti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

Zor çünkü kampanyalarim 500tl yuklenecek sekilde. 500tl yuklediktenden bakiye icinde yalandan bekleyecek. Buraya birsey soruluyorsa bir bilinen var ki soruluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engin8479 E kullanıcısına yanıt
    ben 2 aylık kodu kullandım bitince 12 aylık kodu aktif ettim bir yanlışlık olmasın ya da ben mi yanlış anladım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu vodafonepay de turkcell fatura ödeme yok herhalde benmi göremedim birde mesela 650 tl doğalgaz ödemesi için %10 kampanyasından 65 tl mi kazanıyoruz

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    niye bakiye yükleyesin arkadaşım kart bilgilerini girip kart eklemeyi denesene oluyor mu olmuyor mu

hadi ekleyebildin at bakalım 1₺ atabilecek misin

• Bunlara güvenip mobil ödeme yapmayın

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    gelir hocam öderken cüzdan değil vpay kart ile ödemen şart

her türden 1 fatura ve %10 max 50₺ iade

uygulama dışı vpay kart ile ödemelerde tek işlemde %10 max 200₺ iade

Ben 2 kere 2 aylık kullanmayı denedim

• Dün 3 harcama yaptım hiçbirinin hediyesi gelmedi.
    Edit: Hepsi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 4 Nisan 2025; 22:41:27 >
  • Dün akşam yaptığım 1000 TL e-ticaret harcamasını sabah iptal ettim.Son işlemler kısmında bu 1000 TL'nin kartıma +1000 TL olarak yansıdığı görülüyor.Ancak bakiyeye yansımadı.Bakiyeye daha sonra mı yansıyor?

Dalgami geciyon hocam sen alti ustu evet veya hayir cevabı verilecek soruya 2 saattir bir yorum yapip forumu bos yorumlarla dolduruyorsun. Benim mesajim ileride bu konu hakkinda arama yapan icinde bilgi sahibi olacak. Herkesin 1 tl 10 tl 100tl ugrasacagina arama yerine kelimeyi yazip bulacakken binlerce kisi surekli ist.karta para atip denemek zorunda degil. Denemis olsam akil var mantik var burada soruyor olmazdim.

Bir de bu tipler turedi bilgiyle alakasi hic bir seye sahip olmayip. -olabilir,bilmiyorum,denemek lazim vs gibi sapma sapan hic bir ise yaramayan mesajlar.

Biliyorsan cevap verirsin bilmiyorsan bilmiyorumda denmez direk geçilir. Yorum basi para mi veriyorlar sana gereksiz mesajlar atiyon

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    2 dakikanızı almayacak iş için 15-20 satır yazı yazıyorsunuz

Cevabı bilinmeyen soru yanitlanmaz bunu anlamaniz icin uzun uzun aciklamak zorun kalıyorum yoksa anlasilmayacak birsey yok. Mesela gecmisten sınavda oldugu gibi. Örnek Turkce yazilisidir ve soru vardir bilinmiyorsa bilmiyorum yazmaya gerek olmaz bilen cevabini yazar.

Vodafonepay ve ist.kart banlanma yonunden zaten vukuatli. Vodafonepay i actirmak kendi m.h. Kayit actim olmadi/Sikayetvar.com olmadi/bddk olmadi /tcmb olmadi sonradan bi site vardi oradan sonunda haloldu. Dahasi

Ist.kartta banlanmisti 3/4 ayin sonunda daha dün acildi. Yani suan denesem ist.karta birsey olmazda Vodafonepay gecici kapama verebilirler sonra bosuna ugras dur. O yüzden dh gibi sitede ist.karti Vodafonepay e eklemeyi deneyen yuzlerce kisi net vardir. Bilen varsa da yazmasi en mantiklisi

hocam ben uygulamadan Su faturası yatırsam 1250 TL, 125 TL vermesi gerekmiyor mu? Açıklamayı ben mi yanlış okudum. Sizin söylemiş olduğunuz duruma göre 50 TL gelir ?

• Dünkü alışverişlerin iadesi henüz benim gibi yatmamış olan var mı bu kadar gecikmezdi

• kazazz kullanıcısına yanıt
    Ben de dün 3 işlem yaptım, hiçbiri gelmedi maalesef.

• Alti9Otuz5 kullanıcısına yanıt
    Su faturasını uygulamadan değil de kendi internet sitesinden vpay kart ile ödesen öyle 125 TL verir herhalde

• Derinoğlu35 kullanıcısına yanıt

İZSU için denedim de hocam web sitesinden de izin vermiyor aradım Vodafone Pay'i, İZSU ödemesi sistememizde yok gözüküyor diyor.

Süperonline'a da izin vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alti9Otuz5 -- 4 Nisan 2025; 19:40:7 >
    kullanım koşulları 7. maddede uygulama içi bu şekilde olacağını anlıyorum hocam

uygulama içi hariç diğer vpay kart kullanımlarında tek işlemde %10 max 200₺ olacaktır

O zaman yapacak bişey yok hocam mecbur uygulamadan ödeyeceğiz.

• 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.