Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (349. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: katakulli_35 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.969
Cevap
286
Favori
575.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aktarabilirsiniz.Az asagida da yazdim.Profil ayarlar cuzdandaki bakiyeyi k.k na aktar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt
    malesef. soruyu ben sormadım ve sizin verdiğiniz cevap da o sorunun cevabı değil :)

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    O is öyle değil bu arada hocam yüklediğiniz bakiyeyi aktarabiliyorsunuz sadece çekle vs yüklenen tutar aktarilmaz

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt

paycell üzerinden ödemeye çalıştığımda hata veriyor bende

• dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt
    Aç,kapa,aç,kapa gibi oldu benim de.

• fiziki karttan harcadiklarimin %10 kazanimlar surekli sanalkarta yukleniyor. Sanalkarti silsem sanirim direk fizi karta kazanimlar yuklenir? Ya da direk fiziki karta yuklensin gibi secenek var mi?

Birde su aklima geldi Suan ilk sirada sanal kart oldugu icin onu silsem sonradan sanal olustursam fiziki kart 1. Siraya gecerse direk fizikiye kazanimlar yuklenir belki

• Kendi banka hesabımdan kendi vodafone pay karta eft ile para gönderdim bloke kondu. Olum ben kara para aklayan falan filan biri olsam neden kendi hesaplarımdan kendi kartlarıma para yatırayım? Banka hesabıma gelen paranın kaynağı da belli iş yerim avans olarak yatırdı. Aradım şikayet kaydı oluşturdular acil diye belirtmişler falan. Her arayanın aciliyeti vardır zaten. Bi daha ne para yüklerim ne kullanırım. Böyle aniden bloke koyacaklarsa zor durumda bırakırlar insanı güven vermiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vip Üye kullanıcısına yanıt

Sanaldan fiziksele atabiliyorsun parayı bir kaç saniyelik iş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.