Şimdi Ara

Vodafone Red 12 Ay Ücretsiz Hepsiburada Premium Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Detaylar fotoğrafta yazıyor İyi kullanmalar.Vodafone Red 12 Ay Ücretsiz Hepsiburada Premium Kampanyası 

Vodafone'un Fırsatlar Dünyası menüsünde gezinirken dikkatimi çekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 9 Ocak 2025; 16:11:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bir bakın işinize yarar belki. @Yokizm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 9 Ocak 2025; 16:6:0 >
  • Biz kapsama alanının ve altyapı şebekesinin daha iyi olmasını istiyoruz.
    Galiba anlatamıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten ayda 50TL fatura ödüyordum 40TL de burdan tasarruf ederiz iyi güzel 😀

• GENERALCELL kullanıcısına yanıt

O konuya en çok uğraşan Vodafone şuan. Diğer operatörler 2 sene önce neyse hala o durumda bir tek Vodafone tarafında iyileşme var. Ama adamlarda frekans yok o yüzden diğerleri ile rekabet edemiyor, 5G de frekans alabilirlerse ancak o zaman ciddi manada düzelme olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-99BBC08B3 -- 9 Ocak 2025; 17:15:35 >
  • Bende 2 ay ücretsiz olarak gözüküyor.

• Bende de gözükmüyor . Sadece faturalılara özel 2 ay olan çıkıyor. Redli olmama rağmen yanımda uygulamasında göremedim. Müşteri hizmetlerini aradım, ben de göremiyorum bir Vodofone bayisine gidin yardımcı olsunlar dediler. Hepsiburada premium uyeligine blutv de dahil , uyeligi ne zaman başlatırsanız başlayın tarifeye geçiş tarihinizi baslangic olarak alıyormuş 12 ay hesabında. Ne kadar saçma. Bayidekileein de yardımcı olabileceklerini sanmıyorum . Çözüm bulabilen var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Değerli Forumdaşlar Merhaba,

2 mobil hattım red abonesi olarak ayrımcılık söz konusu bununla ilgili btk x hesabından şikayet yazdım aradılar yeni numarası taşıyanlar içinmiş.

Gerçekten Vodafone 'dan artık nefret ediyorum başındaki yöneticiler artık bırakın müşteri memnuniyetini daha fazla nasıl kazanırız derdinde. Kısacası Vodafone 'dan artık memnuniyet beklemeyin.

• mrtgfbb M kullanıcısına yanıt

Benim hatta vodafonluydu ama red tarife değildim , red’li tarifeye yükselttik taahhütüm bitmesine yakın. Yaptıkları kampanya açıklamasında çok açık yazıyor. Tarifesini red ile yenileyenler de bu kampanyaya dahil olduğu… bence teknik ya da art niyetli bir hata var ortada.

“…. veya tarifesini Red ile yenileyen mevcut faturalı müşterilere 12 ay ücretsiz Hepsiburada Premium hediye!” Yazmislar çok net. Benim için bu durum geçerli, hatta TARİFE VE EK PAKETLERİM menüsü altında tarife detaylarımda RED HEPSIBURADA PREMIUM PAKETI olarak da gözüküyor aslında. Ortada net bir aksaklık var bakalım nasıl
    Çözeceğiz bu işi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• the serpent T kullanıcısına yanıt

*3 Ocak 2025 diye başlıyor cümle , yani bu tarihten önce redli olman , tarife değiştirmen, hat taşıman , yeni hat alman vs hiçbir anlam ifade etmiyor, bu tarih ve sonrası için kampanya tanımlanıyor , sanırım mevcut redliler bunu gözden kaçırıyor

• wearesorryserver kullanıcısına yanıt

Hocam ben 2025'te veya 2024 sonunda tarife değişmedim veya hat taşımadım fakat bana 12 ay hepsiburada premium verildi.

Bence halihazırda hepsiburada Premium kullanıcıysanız ondan da gelmiyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 14 Ocak 2025; 16:55:46 >
  • GYA kullanıcısına yanıt

Yok hb premium değilim   redliyim ama bende kampanya yok

O zaman bilemeyeceğim hocam Siz en iyisi canlı destek'e ya da müşteri hizmetlerine bağlanın o konuda

Canlı destek için yanımda uygulamasındaki Tobi'ye 3 defa canlı destek demeniz yeterli oluyor

Yeni tarife değişikliklerinde geçerlidir dedi  

O zaman Bilemiyorum hocam Çünkü bana gayet de geldi 12 ay Hepsiburada Premium

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 14 Ocak 2025; 21:16:19 >

Bana da vermediler, kasımda yenilenmişti sözleşme ama eskiden de Redliydim.

• Biri red tarife diğeri red olmayan (bendim bu) tarife olmak üzere ikimiz de 3 ocaktan sonra tarifelerimizi redli olarak yeniledik. Bana verilmedi ama redliyken redli olarak yenileyene geldi bu hediye. Onun üzerinden Hepsiburada premium + blutv aldık. Çok garip cidden kafalarına göre veriyorlar herhalde. Müşteri hizmetlerinden de bi cevap alınamıyor gidin bi Vodofone bayisiyle görüsum biz göremiyorum diyorlar anca.

Aktif edebildiniz mi hocam? Çünkü benim de tarife detaylari ek paketlerim altında gözüküyor hepsi burada red premium 0 TL olarak gözüküyor fakat red ayricaliklari fırsatlar menüsü altında bu kampanya çıkmıyor dolayısıyla fırsatı kullan diyip kupon koduna erişemiyorum.

• the serpent T kullanıcısına yanıt

Evet hocam aktif edebildim.Vodafone Red 12 Ay Ücretsiz Hepsiburada Premium Kampanyası  Fakat bu tarifeye geçmeden önce de redliydim ondan dolayı gelmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 16 Ocak 2025; 13:54:28 >
  • Red tarifem 30gb ın 2. dönemindeyim ve ay sonu taahhütüm bitiyor.

Bugün aradılar ve aynı tarife için 450 lira teklif ettiler.Şuan 230a kullandığımı çok yüksek olduğunu söyledim.Kabul etmedim.

Tarifemi uyguna devam ettirmenin veya uygun bir fiyata benzer farklı tarifeye geçmenin yolu var mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.