|
Vodafone Red’lilere 2020’de 377 Milyon TL’lik Ayrıcalık Sağlandı (sektörel)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bu sarj sorunu olmasa vodafone a gececegim de benim emektarim kalbi dayanmaz vodafone a
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
baya bir şişirilmiş rakamlar olduğunu düşünüyorum, zira artık eskisi gibi elle tutulur 3 operatöründe (red, platinyum, prime) elle tutulur bir ayrıcalığı kalmadı, yine var birşeyler ama elle tutulur eski ye göre ciddi birşey yok, ayrıca yurt dışı aramalarla ilgili de talep eskiye göre çok daha az, insanlar uluslararası platformlarda cv bile gönderirken facetime, viber, whatsapp vb numaraları olduğunu belirterek cv paylaşımı yapıyor, konsolosluklar, şirketler bu kanallardan arama yapıyor, klasik telefon üzerinden tr den yurt dışı araması yapma ihtiyacı ancak IVR üzerinden tuşlamalı işlemlerde, devlet daireleri gibi yerlerde fln ancak aranıyor, bu kadar talebi azalma trendinde olan bir olay için tl karşılığı bu kadar bilmemne demek zoraki haber yapmaktan başka birşey değil bence...
-
Sınırsız teklif bekle beni geliyorum 🔥
Benzer içerikler
- youtube kısıtlı mod kapanmıyor
- vodafone emekli tarifeleri faturalı 2024
- yurtdışından aranmak ücretli mi vodafone
- telefon faturası ödenmezse ne olur
- vodafone ikiz sim kart
- ağda kayıtlı değil samsung
- yanımda premium nedir
- iphone servis yok hatası
- vodafone abone sayısı
- vodafone hediye internet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X