Şimdi Ara

Vodafone (Sercomm) H300S (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
9
Favori
42.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güncelleme sonrası gelişmeler nelerdir + - yönleri yazarsanız seviniriz hocam.

• Öncelikle herkese selamlar

Yazılım versiyonu Vodafone-H-300s-v1.0.11.05 Kullanmaktayım

Ne yaptıysam iptv çalıştıramadım. Forumlarda dolaşmama rağmen herhangi bir çözüm bulamadım. Bulan varsa yeşillendirsin. Teşekkür ederim.

• Rafimaranga kullanıcısına yanıt

TV nin markası nedir acaba?

Ben de TV de çalıştıramadım maalesef, Samsung marka tv var bende.

aynı Wifi ye bağlı telefonda iptv açıldığı için sorun TV den olabilir diye düşündüm.

• planer05 P kullanıcısına yanıt
    Az önce denedim dediğin gibi oldu. Telefonda çalışıyor ama TV de çalışmıyor. Televizyonun modeli ise Samsung UE55MU7500U. Çok enteresan bir durum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TV nin servis menüsüne girebilirsen oradan belki ayar yapabilirsin. Bende yeni tip smart kumanda var eski tip kumanda ile servis menüsüne ulaşılıyormuş.

• Rafimaranga kullanıcısına yanıt

Benim de 55NU8000.. Sanırım TV ile alakalı..

Bende eski kumandadan da var, İPTV ile ilgili bir ayarı var mıdır bilmiyorum ama?

Uygun olduğumda bir deneyeyim..

• 01Mrt kullanıcısına yanıt

Bu şekilde kesinlikle sonuç veriyor bakalım bugün alacağım modemi daha üst güncelleme yapmış mı hem onu göreceğim hemde farklarını :)

• arifakinti A kullanıcısına yanıt

Daha bugün alacağım hocam modemi aldıktan sonra ilk fark ettiklerimi yazacağım buraya.

• planer05 P kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bugün eski bir kumanda bulup biraz kurcalama imkanım oldu. Iptv ile ilgili bir ayar gözüme çarpmadı. Ipv6 protokolunu kapatıp açabileceğin bir seçenek vardı. Onun dışında bir sürü şey yazıyor ama pek anlamlandıramadım 😊
    Güncel olarak tekrar not düşmekte yarar var. Samsung tv ve Sercomm H300s cihazları birlikte kullanıldığında iptv platformları çalışmayabilir. (BluTV, vb)

• Hcd37 H kullanıcısına yanıt

Hocam durumlar nasil? Var mı gelişme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hobar kullanıcısına yanıt

Merhaba, bildirim mail olarak gelmediği için cevabınızı ancak görebildim kusura bakmayın.

Statik ip satın aldım. Aylardır statik ip kullanmaktayım. Buna rağmen halen port yönlendirme yapamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 🙂

• furkansulek kullanıcısına yanıt

Ben kullanıyorum yalnız dns değiştirmeyi bulamadım boş sayfa çıkıyor

• bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Modem arayüzüne girerken eğer chrome kullanıyorsan başka bir tarayıcı dene. Edge işini görecektir. Dns sayfası Edge de açılıyor.

• Merhaba

Elimde bu modemden hiç kullanmamış 1 adet vardır.

İlgilenen olursa özelden yazabilir...

• Yazılım, v1.0.11.05 sürüme güncellendikten sonra wan menüsü kayboldu!!!
    Kullanıcı adı şifre girmek mümkün değil! Ne yapmak gerekir? Ve LAN portlarda iptal çalışmıyor!!! Vodafone (Sercomm) H300S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derici38 -- 16 Ekim 2022; 23:13:11 >
  • Derici38 D kullanıcısına yanıt

Güncelleme aldığınıza göre sanırım vodafone kullanıyorsunuz, konuyu iletin bence düzeltme yayınlarlar.

Komşunun hattından güncellemişti.

• poyraznet ile gelen rezalet Vestel modemden bu elimdeki H300s e kurulum yapmak istiyorum ama kullanıcı adı ve şifreyi girsem de bir türlü fiber bağlantıyı sağlayamadım. cihazın fiberde kilitli olma ihtimali vs bir durum mu var? yoksa bir kaç ayar mı çekmek gerekiyor anlamadım. ont cihazından gelen etherneti WAN portuna bağlıyorum bu arada.

WAN/ETHERNET kısmını Root yetkisi ile girip VLAN ID 35 değerini girdiğim anda internet geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkörtılReyiz -- 17 Ekim 2022; 16:14:23 >
  • SkörtılReyiz kullanıcısına yanıt

Öncelikle sorunu çözmeniz güzel, admin olarak giriş yapmanız gerekiyor zaten bu modemi başka türlü de kullanamazsınız.

Belirtmek istedim Vestel Modemi Türk Telekom veriyor bilginiz olsun.

evet evet telekom ekibi kurulumu yaptı zaten ama, vestel büyük çuvallamış bu modemde, durduk yere IP alamıyor, kendi kendine reset atıyor, üzerine birde kabloyla 92mbps kalıyordu download limitleyici bir unsur varmış sanırım, şuan h300s 120mpbs sabit 100lük tarifede.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.