Arkadaşlar h300 s modemin işlemci,ram,flash memory vs tüm teknik detayını görebileceğim link varmı? Dns girip kullanan arkadaş varmı?Yedek modem olarak tekrar almak istiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 20 Ekim 2022; 12:51:7 > |
Vodafone (Sercomm) H300S (8. sayfa)
-
-
Diğer bölümden arkadaşın verdiği cevap;
Modem ile ilgili teknik özelliklere bu linkten ulaşabilirsin.
https://openwrt.org/toh/vodafone/vodafoneh300s
En son kullanırken DNS girdiğimde sorun yoktu.
-
Başka iss kullanıyorum, bu modemden alsam olur mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elbette olur sadece admin yada root şeklinde giriş yaparsanız tüm menülere müdahale edilebiliyor bilginiz olsun.
-
Peki iptv'de sıkıntı cıkarır mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
IPTV kullanmadığım için bilemiyorum.
-
Şimdi bu modemi acces point olarak kullanabiliyormuyuz anlamadim valla,ana modemden kablolu baglayip kablosuz kulanabiliyormuyuz????.
Denedim kurcaladim ben bulamadım varsada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buldunuzmu hocam
Sorunsuz şekilde iptv izleyebiliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam nasıl izliyorsun bende sorun çıkarıyor. Bizide aydınlatırsan seviniriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herhangi bir ayar yapmadım ki,nasıl tarif edeyim.Sanirım sorun yayıncınızda,kimden yayın alıyorsunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
buradaki linkte bulunan yazılım güncelleme dosyalarından en son olana güncelledim, şuan stabil çalışıyor, ben herhangi bir sıkıntı rastlamadım.
https://www.mediafire.com/file/i2icc2pwqk332qj/Gr_ISP_Router_Firmware-main.zip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tengrigen -- 9 Temmuz 2023; 10:49:33 > -
Bu dosyaya hangi kaynaktan ulaştınız, Türkçe dil var mı, Vodafone yazılımı mı ve hangi sürüm?
-
Arkadaşlar ara sıra durduk yere internetim gitmeye başladı. Birden WiFi kayboluyor. İnternet de gidiyor. Fakat modemde tüm ışıklar normal şekilde yanıyor. Kapatıp açınca düzeliyor. Neden olabilir? Daha önce olmazdı.
(modemin adaptör kablosunu 8-10 metre uzattım, Bu neden olabilir mi? Adaptörden çıkan modeme giren kabloyu.)
-
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Siz sorunu çözebildiniz mi?
Ekleme: Sorunu "v1.2.01.06" sürümünde yaşadım.
Şimdi v1.2.00.09 yazılımına geçtim. (Bir alt sürüm)
Hız konusunda gayet iyi. Ayarlar kısmında eksilen yada eklenen bir şey yok.
Deneyimlerimi paylaşacağım.
Ekleme 2: v1.2.00.09 ile aynı internet bağlantı kopması sorunu yaşadım.
V1.1.00.01 yazılımınabgeçtim. 5-6 saat içinde yaşadığım internet bağlantı kopması sorunu 12 saattir olmadı.
Ekleme 3: V1.1.00.01 yazılımında 4 gündür wifi / internet kopması sorunu yaşamadım. Sorun yaşayanlar bu yazılıma geçebilirler. Bu modem için V1.2.x sürümleri uyumlu değil sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makaristo -- 14 Eylül 2023; 19:44:42 >
Firmware paketleri resmi kanaldan verilmediği için çalışanı bozma riskini almak istemedim. Elimden 3 farklı cihaz geçti. İkisi 1.0.09 sürümünde, sonuncusu 1.0.11 sürümündeydi. Hiçbirinde problem yaşamadım. Tam aksine, sorunlu altyapımda kullandığım en stabil cihazlardan birisiydi bu modem.
-
Arkadaşlar h300 buradaki
www.vodafone.co.ukhttps://www.vodafone.co.uk/cs/groups/public/documents/contentdocuments/vfcon090497.pdfQos menü olan yazılımı kullanan varmı?Qos düzgün çalışıyormu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X