Şimdi Ara

Vodafone (Sercomm) H300S (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
9
Favori
42.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yedek olarak almayı düşünüyorum.Eternet çıkışı gigabit.H300 s kaç mbps ye kadar hızı destekliyor?

Köprü modu le ilgili bir gelişme varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 12 Temmuz 2022; 15:58:3 >
  • Mylm.56 kullanıcısına yanıt

telefonu bağlayabildiniz mi

• son sürüm -H-300s-v1.0.09.05 bumudur

Vodafone (Sercomm) H300S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outlawist -- 15 Temmuz 2022; 18:19:17 >
  • Turknet in ev telefonunu arkada ki Tel 1 yazan yere takınca çalışmıyor. İlla splitter kullanmak lazım. Nedeni ni bilen var mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • outlawist O kullanıcısına yanıt

Maalesef. Çalıştırmayı başaramadım.

• Hera kullanıcısına yanıt

Durum hala ayni mi? Turknet internet baglattim. İkinci el h300s almayi dusunuyordum ta ki bu durumu görene kadar. eger sıkıntı hala devam ediyorsa baska bir model vdsl modeme yoneleyim. Onerilere acigim. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylm.56 kullanıcısına yanıt

evet sadece vo-ip desteği var.

• Merhaba, arkadaşlar Huawei Vodafone H300S modemde port yönlendirme veya port açma olarak da bilinen işlemi bir türlü başaramadım. Bildiğim tüm ayarları uyguladığım halde dışarıdan bilgisayarıma bağlanamıyorum. Bu işlemi yapabilen var mı?

(Port yönlendirme; evden ofisteki kamerayı izleyebilmek, radyo yayınları açabilmek veya bilgisayarınızı sunucu olarak yapılandırmak gibi işlemler için kullanılıyor.)

• DHLime kullanıcısına yanıt

Ip adresiniz gerçek ip adresi olmalı. Çoğu iss artık gerçek ip vermiyor. Statik ip almalısınız.

• elimde 1 adet boşta var almak isteyen olursa

• 01Mrt kullanıcısına yanıt

Bunu deneyen varmı yani Vodafone evde internet kullanıcılarının modemleri kesin olarak güncelleniyor mu H300s

• furkansulek kullanıcısına yanıt

Son sürüm ne olarak gözüküyor hocam sende ?

Ve internet olarak Vodafone mu kullanıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hcd37 -- 4 Ağustos 2022; 14:15:56 >
  • Hcd37 H kullanıcısına yanıt

Benim dediğimi deneme şansı olan olur mu bilemiyorum.

Ancak Vodafone Net kullananların modeminin güncellendiği kesin.

Bakalım ben deniyorum dün arkadaşıma verdim pazartesi alacağım 3-4 gün Vodafone evde internet kullanılan bir yerde duracak umarım aldığımda güncellenmiş olur :D :D

Kontrol etsin sürekli, akşam yada sabah günde 1 defa, belki 1 hafta da güncelleme gelecek bilemiyoruz,

• Anladım ama ben genel olarak2-3 gün yeterli olacağını düşünüyorum pazartesi alacağım bakalım güncelleme yapmış olucak mı sonuçta Vodafone artık bu modemi vermiyor güncellemesini durdurmuş da olabilir. Ama dediğin gibi 1 haftada da güncelleme gelebilir arada kontrol ettiriyim.

Bakalım ben deniyorum dün arkadaşıma verdim pazartesi alacağım 3-4 gün Vodafone evde internet kullanılan bir yerde duracak umarım aldığımda güncellenmiş olur :D :D

Evet denemem sonuç verdi Vodafone evde internet kullan arakadaşıma modemi 2 gün önce verdim modemi verdiğimdeki

Yazılım versiyonu: H300s-v1.0.09.05

2 gün kullandıktan sonra bana ekran görüntüsü attı ve şimdiki

Yazılım versiyonu: H300s-v1.0.11.05

Not: Birkaç gün daha bekleteceğim bakalım belki daha üst versiyonlara güncelleme durumu olabilir birakç gün sonra tekrar bilgilendireceğim sizi dostlarım.

Çok şanlısınız, ben de bir arkadaş bulursam bu şekilde yapacağım. Vodafone (Sercomm) H300S 

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.