Şimdi Ara

Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.400
Cevap
120
Favori
520.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zam mı geldi acaba 169 diye biliyorum bende
  • Herhalde turkcellin peşinden gidiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Türkcell taahüt bitince, sanırım Red Fist'e geçiş yapacağım umarım en kısa sürede teklif gelir.
  • Ben çok beğendim bu tarifeyi netflıx blu tv dezzer herşey sınırsız teşekkürler vodafone

• Yanımda uygulamasından mı teklif geliyor yoksa arıyorlar mı bu sınırsız için?

• jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Yanımda Uygulaması /Size özel Teklif

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferhatyilmaz_ F kullanıcısına yanıt
    Hangi tarafideydin ve faturali sürenden kaç ay geçmişti?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla uyumlu 6 daydım aslında baya iyi bir paketti de evde wifi olmayınca internet yetmeyeye başladı 3 aydır faturalıdaydım.açıkçası faturasıza geçmek istediğimi söyledim en başta ama güzel bir kampanya sunarsanız çıkmam dedim red 20 yi sundu gayette beğendim.normalde 40 tl üstü fatura çok yatırmak isteyen biri değilim bana 15 20 gb yetiyordu ama işte karantina sürecinde 78 tl ye böyle bi paket bilmiyorum bana baya ucuz gözüktü

• ferhatyilmaz_ F kullanıcısına yanıt
    Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU)
    Maksimum 10 kez yüklenebiliyor faturasız

• Bana sınırsız youtube lazımdı

• Arkadaşlar tarife eski vodafone aboneleri içerisinde satışa açılmış. Bilginiz olsun. Ben görüşme yaptım bugün "teklif çıkmadan geçişlerde" aylık ücreti 370 TL'ymiş. Size özel 349 TL yaparım dedi müşteri hizmetleri. Ben de zaten yoğun kullanıyorum data trafiğini dedim birkaç ay bekleyeyim sistem teklif atar belki dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolomen_596 -- 17 Nisan 2020; 17:10:51 >
  • pahalı falan ama olumlu bir adım,diğer operatörlerde bu işe girebilir.
  • Belki işinize yarar. Sınırsız internet için mail attım vodafone a. online eğitim vs. Altyapı yok bizde ADSL falan. Neyse bugün aradılar. 10 mbit sınırsız 4.5g internet 24 ay tahhütle 79 lira. Mail atarsanız durumunuzu açıklarsanız teklif yapmak için arayabilirler hiç bir yerde yok satışta bu.

tek hız tek tarife, taahütsüz seçeneği yok sordum her şeyi. Bu bile yeterli altyapısı olmayana bi nebze.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

Belki işinize yarar. Sınırsız internet için mail attım vodafone a. online eğitim vs. Altyapı yok bizde ADSL falan. Neyse bugün aradılar. 10 mbit sınırsız 4.5g internet 24 ay tahhütle 79 lira. Mail atarsanız durumunuzu açıklarsanız teklif yapmak için arayabilirler hiç bir yerde yok satışta bu.

tek hız tek tarife, taahütsüz seçeneği yok sordum her şeyi. Bu bile yeterli altyapısı olmayana bi nebze.
    Hocam tam ne yazdığınızı atar mısınız bizde öyle yazsak

• quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

Belki işinize yarar. Sınırsız internet için mail attım vodafone a. online eğitim vs. Altyapı yok bizde ADSL falan. Neyse bugün aradılar. 10 mbit sınırsız 4.5g internet 24 ay tahhütle 79 lira. Mail atarsanız durumunuzu açıklarsanız teklif yapmak için arayabilirler hiç bir yerde yok satışta bu.

Modem dahil mi?

• Modem data hattı dahil. Belki data hattı için para çıkarabilirler.

Online eğitim alamıyorum yazdım genel olarak işte, sadece Vodafone Mobil çekiyor dedim.
  • Börcır kullanıcısına yanıt
    Eve mi gelecek Modem ile Data hattı. Yoksa siz Bayiden mi alacaksınız. Gelişmeleri yazın. İlk defa bu (konu dışında) Sınırsız Mobil Tarife görüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de fikrim yok bakacağız artik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • takip, aralikta benim turkcell sinirsiz data hatti bitiyor. 10mbps 80 tl bana yeter. tabi araliga kadar zam yemesi cok olasi..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.