Şimdi Ara

Vodafone 'Size Özel' Kampanyaları-Ana Başlık (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
7
Favori
60.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orjinalden alıntı: **BLL**

Banada en kazık olanı, 2 kez 100 ve üzeri kontor yükleyin mesajı geldi. Sadece bir kez 100 yükle olsaydı yüklerdim

harbiden sana en kötüsü gelmiş.Acaba rastgelemi yolluyorlar bunu yoksa bir düzeneği varmı merak ettim.

tabiki bir düzeneği var :)

son 6 aylık yüklemelerinizin ortalaması baz alınarak gönderiliyor.

adam hep 5 lira yüklüyosa 2 ayda bir mesela ona diyolar ki bu ay 10 yükle 20 kazan. hangi yöne olacagıda abonenin yaptıgı görüşmelerin ortalamasına göre alınıyor. gönderilen msj scriptleri standart.

yukarda bazı arkadaşlara 100 yükle gibi şeyler göndermişler. onlar yüksek gelir segmentli aboneler. daha önce yüklemeleri yüksek zannedersem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: by_fb

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: by_fb

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

10 Liraya her yöne 100 dakika - 100 sms - 100 mms ve 100 mb internet geldi bana da 30 gün için, benim için fazlası ile yeterli :)

ben turkcell e taşıdım banada geldi bu mesaj vodafone dan

sorgulaması olmadıgı için hiçbir işe yaramıyor şuanda ne kadar kullandım bilmiyorum

*123#26# ile dakika sorgusu oluyor ama diğerlerini bilmiyorum online işlemlerdede gözükebilir

sağolasın kardeş bu bilgiye nereden ulaştın acaba

vodafone nun verdiği çoğu hediye dakika bu kodla sorgulanıyo önceden biliyodum

ayrıca kullandıgın dk ların sms lerin yada internetin %80 ve %100 lük kısımlarını kullandıgında ayrıca bildirim sms leri ulaşır için rahat olsun :)

• 20 lira yükleyin 20 lira vodafone doğru verelim dedi almadım

Bugünde 20 lira karşılığı 1 ay her yöne 500 dk alın, 500 mb internet, 500 sms verelim demiş, az daha bekliyeyim, belki daha iyi bişey çıkar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 lira yükle , heryöne 10 lira kazan diyor. bekliyelim biraz daha
  • quote:

10 lira yükle , heryöne 10 lira kazan diyor. bekliyelim biraz daha

10 tl yuklesem, Telsiz kullanım ucreti alacak. bende kapanmasına yakın taşıcam

• 7 lira yukledim 35 lira kazandim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: simurg9492

7 lira yukledim 35 lira kazandim...

2 yıldır vodafondayım daha size özelden bir şey verdiğini görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

quote:

Orijinalden alıntı: simurg9492

7 lira yukledim 35 lira kazandim...

2 yıldır vodafondayım daha size özelden bir şey verdiğini görmedim.

Hocam ben çok seyrek kredi yüklerim. Bu hattı %90 cepnet ile kullanırım. Arada da vodafone aramalar için kullanıyorum. Mesele bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

HER YONE 20 TL HEDIYE kazanmak ister misiniz?
    Simdi 20 TL ve üzeri yuklemenize Size Ozel Vodafone'dan tam 30 GUN HERYONE GECERLI 20TL hediye! Son Gun 28 haziran

teşekkürler vodafone, faydalandım bundan.

aynısından banada geldi. bende faydalanacağım. 10 dakikası 25krş a gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reactor1111 -- 23 Eylül 2012; 15:37:49 >
  • 9 ayın dolmasına 15 gün vardı...Az önce 7tl yükledim şebeke içi 1000 dakika geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

9 ayın dolmasına 15 gün vardı...Az önce 7tl yükledim şebeke içi 1000 dakika geldi...

Masallah. Biz yılımızı doldurduk bişey yok. Geçen aylar mesaj gelirdi size özel diye ihtiyacımız olmazdı. bu ay ihtiyacımiz var mesaj yok

• quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

9 ayın dolmasına 15 gün vardı...Az önce 7tl yükledim şebeke içi 1000 dakika geldi...

Masallah. Biz yılımızı doldurduk bişey yok. Geçen aylar mesaj gelirdi size özel diye ihtiyacımız olmazdı. bu ay ihtiyacımiz var mesaj yok

Yok öyle değil, son tl yüklememden bu yana yaklaşık 9 ay geçmişti...Yani neredeyse hat iptal olacaktı...İptal olmasın diye yükledim 1000 dakika geldi...
  • quote:

quote:

quote:

Yok öyle değil, son tl yüklememden bu yana yaklaşık 9 ay geçmişti...Yani neredeyse hat iptal olacaktı...İptal olmasın diye yükledim 1000 dakika geldi...

Genelde bu şekilde oluyor o zaman. Her ay yükleyene zırnık yok, yüklemeyene hediye çok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Genelde bu şekilde oluyor o zaman. Her ay yükleyene zırnık yok, yüklemeyene hediye çok

Yani, uzun süre yükleyene teşvik için hediye gönderiyorlar...Sürekli yükleyen zaten ellerinin altında...

• Merhaba arkadaşlar,

Vodafone a hattımı taşıyacağım. Turkcellden bıkkınlık geldi. Tavsiye edeceğiniz tarife hangisidir ?

Aylık 1000 sms 1000dk her yone + 1000 mb en az kullanmaktayım. Bunun biraz üzerinde bir limit olarak hangi tarifeyi tavsiye edersiniz ?

Cep avantaj her yone gördüm uygun gibi birde

vodafone red mini tarifesi gördüm. Red mini tarifesi hakkında yorumunuz nedir ? 69 tl diyor kdv ötv dahil mi yoksa fatura geldiği zaman bir sürpriz bir heyecan yaşar mıyım ? Yada daha uygun bir tarife tavsiye edeceğiniz var mıdır ?

red tarifelerinden kullanan varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • mesajlara baktım çoğu kontörlü galiba hatların...benim hattım faturalı banada bu Size Özel kampanya mesajı geldi

SizeOzel tasarlanan kampanyalar ister misiniz? OZEL yazın 1000e UCRETSIZ SMS atip,onay verin sizin icin abonelik,kullanim bilgilerinize göre kampanyalar yapalim.

OZEL yazıp 1000'e gönderince reklam kampanya ıvır zıvır o tarz mesajlar gelsin diyemi oluyor bu...birde ücretli mi bu olay yoksa vodafone ücretsiz mi gönderiyor mesajları

Edit:

Belirttiğin uygulama kapsamında, kullanım alışkanlıklarına göre dakika, SMS, internet tarifeleri ve/veya kampanyaları için bilgilendirme SMS'leri Voıdafone tarafından abonelerine gönderilmektedir. Ya da faturasını zamanında ödeyen, otomatik ödeme talimatı veren, Online Self Servisi kullanan, sesli anonslu aramalarda sorulara doğru yanıt veren gibi bir çok kullanım alışlanlıklarına göre değişiklik gösteren kampanyaya katılım sağlayan abonelere hediye dakika, SMS, internet hakları verilmektedir. Bu şekilde benzer kampanyalardan haberdar olabilmek için OZEL yazıp 1000'e ücretsiz SMS göndermelisin.

Vodafone Forum'a göstermiş olduğun ilgiden dolayı teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 14 Ocak 2013; 22:36:01 >

• ONAY yazıp 1000'e sms atın.

kullanım alışkanlığına göre konuşma mesajlaşma internet kampanya teklifleri geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

ONAY yazıp 1000'e sms atın.

kullanım alışkanlığına göre konuşma mesajlaşma internet kampanya teklifleri geliyor.

ücretli mi?
  • Az önce aktif olarak kullanmadığım faturasız hattıma gelen mesaj:

Süre doluyor! 15 şubata kadar Vodafone CepMerkezinde faturalı Cep avantaj'a geçin, 12 ay kalma sözüyle 23 TL'ye HERYONE 500DK, HERYONE 500 SMS, 500 MB kazanin!

Şimdi ben müşteri hizmetlerini arasam ve aktif olarak kullandığım avea hattıma bunu tanımlamalarıını istesem yapmazlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

ONAY yazıp 1000'e sms atın.

ücretli mi?

?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.