Şimdi Ara

Vodafone 'Size Özel' Kampanyaları-Ana Başlık (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
406
Cevap
7
Favori
60.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15.9.2013 Vodafonedan 40TL hediyen seni bekliyor!Hemen tek seferde 10TL yukleme yap 15gun gecerli 40TLlik Heryone konusma kazan!SonGun 19/09/2013

18.09.2013 FreeZone'lu,40TL hediyeni kacirma!Hemen,tek seferde 10TL yukleme yap, 15gun gecerli 40TLlik Heryone konusma kazan!Son Gun 19/09/2013

01.10.2013 Simdi 1GB internet, Vodafoneici 1000dk, 1000sms sana ozel sadece 20TLye, ustelik 3ay gecerli heryone 1000SMS hediye! 8 Ekime kadar 3U1 yaz 7000'e gonder, hediyeni kap!

06.10.2013 Unutma! Bu paketi herkes alamaz! 1GB internet, Vodafoneici 1000dk, 1000SMS 3ay gecerli heryone 1000SMS hediyesiyle sadece 20TLye! 3U1 yaz 7000e gonder, son gun 8Ekim!

20.10.2013 SIZE OZEL Her Yone gecerli 500 dk. BEDAVA! 8 gun icerisinde tek seferde 12TL veya uzeri yukleme yapin, yurtici her yone 30 gun gecerli EKSTRA 500 dakika HEDIYENIZI alin!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir yatan (8 ay olmuş) ve tl yüklemediğim hattıma süre uzasın diye bugün 12tl yükledim...Gelen sms "500dk hediyeniz hattınıza tanımlanmıştır, hediyenizi 30gün içerisinde heryöne aramalarda kullanabilirsiniz"...
  • Turkcell az önce aradı bana özel 500 dk 25 tl imiş. Hemen gidip aynaya baktım kerize benziyormuyum diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Uzun süredir yatan (8 ay olmuş) ve tl yüklemediğim hattıma süre uzasın diye bugün 12tl yükledim...Gelen sms "500dk hediyeniz hattınıza tanımlanmıştır, hediyenizi 30gün içerisinde heryöne aramalarda kullanabilirsiniz"...

Turkcellde de en az 15 tl yükleniyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelen 500dk saniye olarak düşüyor...4 saniye konuştum kalan süre 499 dk 56 sn diyor...takdir ettim vodafone...
  • Konu biraz eski ama ""size özel" olarak gelen kampanya , tarife , paket mesajlarını burda paylaşırsanız herkes yararlanabilir,genelde bu tip özel teklifler websitesinde olmuyor ama fiyat olarak daha cazip olduğ için ve herkesin faydalanabileceğini düşünüyorum
  • Kenarda duran hatları azalttım ama yine birkaç tane var...Bugün 8,5 aydır yükleme yapmadığım bir hattıma en az miktar olan 15tl yükledim...Hediye olarak her yöne 500dk görüşme verdi...
  • kuasudba kullanıcısına yanıt
    Şunlara sms ile geçiş olsa süper olurdu

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    kazançlı 5 gb'ye geçtim.
    iyi oldu, vodafone gibi bir operatöre 30 liranın üstünde para vermek canımı sıkıyordu.
    TT sorunlu olmasa ona geçerdim, 23 tl 5 gb veriyor selfy de.

• kuasudba kullanıcısına yanıt
    25 tl içinde yine 30 tl yüklenecek ama

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    en düşüğü 30 mu oldu ?
    gerçi öbür türlü de 35 yüklemem lazımdı.
    telsiz haracı falan.
    şimdi 27 küsür oldu.

• Durup dururken hiç kullanmadığım yedek hattıma "Size Özel 1 GB" internet geldi. İşin garibi 7000'den "katılım talebinizi aldık" şeklinde mesaj gelmesi.

Neyin kafasını yaşıyor bunlar?

• vodafone fiber başvuru noktası ve faturalı hat geçiş noktasıyım ilgilenenler PM'den bana ulaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vodafoncu

vodafone fiber başvuru noktası ve faturalı hat geçiş noktasıyım ilgilenenler PM'den bana ulaşabilir.
    pm attıkta ilgilenmiyonki hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

pm attıkta ilgilenmiyonki hocam

Alıntıları Göster
    Yoğunluğumuza denk gelmiştir; ilgilenelim hocam konu nedir?
  • Redli 20 Plus kullanıyorum.

2. yılımda bitti. 80 Lira ödüyordum.

Şimdi almak istesek 125 lira falan. Türk Telekom 20 gb 45 lira falan. Ne yapsak bilemedim. Vodafone da kalsak uygun bir tarife düşürebilir miyim acaba ?
  • JimmyJimmy kullanıcısına yanıt
    hiç düşünme tt geç.

ben depremden sonra kasten türk telekoma geçmiyordum, bayramda gördüm ki hepsi aynı mok.
    saldım artık.
    en ucuzu neresiyse onu kullanmak lazım.

• Bu tarife nasıl beyler interneti az geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

Bu tarife nasıl beyler interneti az geldi

Sizce de interneti çok az değil mi hele bu devirde? Türk telekom düşünürdüm bu fiyatlara.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.