Şimdi Ara

★ Vodafone Smart 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
20
Favori
90.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene ağustosta arkadasa almistik smart 6 o günden bu yana sıkıntı yaşamadı sarjida çok güzel. Şimdi kendime tel bakiyorum lenovo vibe 1 ile samrt 6 arasinda gidip geliyorum. Önce 5000 mah bataryasi için lenovo düşünüyodum ama yorumlarını okudum çok fazla olumsuz eleştiri vardı. sonra smart için bu forumu okudum ilk sayfaları çok olumsuz. Telefon işi şans işimi nedir anlamadim. Bu iki tel arasinda kaldim siz ne dersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

Geçen sene ağustosta arkadasa almistik smart 6 o günden bu yana sıkıntı yaşamadı sarjida çok güzel. Şimdi kendime tel bakiyorum lenovo vibe 1 ile samrt 6 arasinda gidip geliyorum. Önce 5000 mah bataryasi için lenovo düşünüyodum ama yorumlarını okudum çok fazla olumsuz eleştiri vardı. sonra smart için bu forumu okudum ilk sayfaları çok olumsuz. Telefon işi şans işimi nedir anlamadim. Bu iki tel arasinda kaldim siz ne dersiniz.

Geçen seneden beri yeni telefon çıkarmadı Vodafone, fiyat da düşmedi. Ttkom yeni telefonlar çıkardı. Operatör teli alacaksanız onlara bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

Geçen sene ağustosta arkadasa almistik smart 6 o günden bu yana sıkıntı yaşamadı sarjida çok güzel. Şimdi kendime tel bakiyorum lenovo vibe 1 ile samrt 6 arasinda gidip geliyorum. Önce 5000 mah bataryasi için lenovo düşünüyodum ama yorumlarını okudum çok fazla olumsuz eleştiri vardı. sonra smart için bu forumu okudum ilk sayfaları çok olumsuz. Telefon işi şans işimi nedir anlamadim. Bu iki tel arasinda kaldim siz ne dersiniz.

Alma , başka al.
    Bu tel geçti artık. TT nin parmak okuyuculu veya çelik kasalı teller var onlardan bak

• teşekkürler. yedek alınca deneyeceğim yakın zamanda.

bence bu telefonun fiyatı düşmeli artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 7 Mayıs 2016; 18:21:14 >
  • Beyler anneme Smart 6 kendime G3 almıştım 8 ay önce telefonlardan yana sıkıntımız yok hatta imrenerek baktığım olmuştu Smart 6ya daha akıcı çünkü Fakat su an ekranın alt bölümünde bi sorun var icerden kisa kisa siyah çizgiler var fakat kullanirken belli olmuyo ekran kapalıyken belli oluyor daha önce yaşayan var mı bu durumu bir de servisi nerede bunun istanbulda umarım kavga etmek zorunda kalacağım bi servis değildir
  • Telefonda performans sıkıntısı yaşıyorsanız, geliştirici ayarlarından animasyonları kapatabilirsiniz.

• ReaLLibe kullanıcısına yanıt
    Bende aynı sorunun tüm çerçevede kısa kısa beyaz çizgiler şeklinde başta tek tük belirdi. Daha sonra virüs gibi arttı ve kapasitif home tuşu artık kendi kendine basmaya başladı. Telefon kullanılmaz hale geldi. 5 gün önce servise gönderdim. Allah razı olsun teleserviceden daha ses seda yok. Ben girişimde bulundum dedim yedek telefonum yok süreci biraz hızlandırırmısınız diye. Adamlar bana kayıt yapıldı diye mesaj atıyor 5 günde ancak kayıt yapıyorlar. Diğer servisler 24 saat hizmet garantisi verirken teleservicenin böyle yapması çok kötü. Zaten firma sabıkalı bir firma. Artık 15-20 güne ancak gelir telefon. Paneli de değiştirmiyeceklerine göre sıfır telefon göndermeleri neden bu kadar uzun sürüyor anlamadım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

Bende aynı sorunun tüm çerçevede kısa kısa beyaz çizgiler şeklinde başta tek tük belirdi. Daha sonra virüs gibi arttı ve kapasitif home tuşu artık kendi kendine basmaya başladı. Telefon kullanılmaz hale geldi. 5 gün önce servise gönderdim. Allah razı olsun teleserviceden daha ses seda yok. Ben girişimde bulundum dedim yedek telefonum yok süreci biraz hızlandırırmısınız diye. Adamlar bana kayıt yapıldı diye mesaj atıyor 5 günde ancak kayıt yapıyorlar. Diğer servisler 24 saat hizmet garantisi verirken teleservicenin böyle yapması çok kötü. Zaten firma sabıkalı bir firma. Artık 15-20 güne ancak gelir telefon. Paneli de değiştirmiyeceklerine göre sıfır telefon göndermeleri neden bu kadar uzun sürüyor anlamadım :S

Neyse en azından sizi suçlu çıkartacak bahaneler uretmemisler geç olsunda temiz olsun çünkü bende genelde pek iyi şeyler duymadım teleservice hakkında o yüzden biraz pişman olmuştum hatta yorumları okuyunca simdilik sorun yok ama tam kapasitif tuşların üstünde umarım sorun çıkarmazlar size de geçmiş olsun fakat yorumunuz biraz olsun içimi rahatlattı gerçekten teşekkürler.

Daha telefonla ilgili hiçbir işlem yapmamışlar ki beni suçlasınlar. Bence kutuyu bile açmadılar daha. Telefonu göndereli 8 gün oldu. Takip sisteminden baktığımda "Kargo giriş yapıldı (Maltepe)" aksiyonu var sadece. Nasıl bir çalışma politikaları var anlamış değilim İşallah beni suçlarlar da direk tüketici mahkemesine giderim. Keşke servis hizmeti almayıp yeni telefon isteseydim :S İyi niyetli oluyoruz ama hep süistimal ediyorlar. Gerçekten çok kötü hizmet veren bir teknik servis. Özellikle Telpanın 24 saat'de hizmet servisini kullanmış biri olarak teleservice çok kötü benim gözümde. Yasada 20 iş günü diye bu kadar gevşek davranılmaz. Siz siz olun yolunuzu teleserviceye düşürmeyin. Bu arada iyi dilekleriniz için teşekkürler, kızgınlığım firmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 13 Mayıs 2016; 19:06:17 >

• Arkadaşlar yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum hiç bir problemim yok ama şu menüye geçince arka plandaki beyazlık çok sinir bozucu duruyor onu kaybetmenin bir yolu var mı ? samsungda menüye girince duvar kağıdımız görünüyordu bunda bembeyaz cidden çok sinir bozucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: savagecharmer

Arkadaşlar yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum hiç bir problemim yok ama şu menüye geçince arka plandaki beyazlık çok sinir bozucu duruyor onu kaybetmenin bir yolu var mı ? samsungda menüye girince duvar kağıdımız görünüyordu bunda bembeyaz cidden çok sinir bozucu

Hocam annemde var telefon ben telefonu alır almaz nova launcher yükledim 8 ay oldu neredeyse hiçbir sorun çıkarmadı nova launcher istediğiniz şekilde de yapabiliyorsunuz menüyü kendi launcherinde bu özellik var mı hiç bakmadım bile çünkü arayüzü çok çirkin geldi bana ve iconlar büyüktü baya nova launcher ile hallettim. Hem ram kullanımıda çok az içiniz rahat kullanabilirsiniz. Simge teması desteği de var mesela. Bence yükleyin deneyin daha fazla zevk alırsınız arayüzden.

• Sizin telefondada mı böyle oldu ben ekrandaki kırılmaz cam kendini bırakıp iz yaptığını sanıyordum ama kırılmaz camı söktüm camdan değilmiş birkaç aydır vardı lekeler iyice yayılmaya başladı
    Bu mesaja eklenen görseller:

★ Vodafone Smart 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairtail -- 20 Mayıs 2016; 19:33:02 >
  • Arkadaşlar görüntü lü konuşma için program varmı internet siz acil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zabri60

Arkadaşlar görüntü lü konuşma için program varmı internet siz acil

Bildiğim kadarıyla bizim telefonlar internetsiz görüntülü konuşmayı desteklemiyor.

• Aldigima yani illede skype tango tarzı program lazim Samsung da var general mobil de var galiba telefonu satacam

• quote:

Orijinalden alıntı: fairtail

Sizin telefondada mı böyle oldu ben ekrandaki kırılmaz cam kendini bırakıp iz yaptığını sanıyordum ama kırılmaz camı söktüm camdan değilmiş birkaç aydır vardı lekeler iyice yayılmaya başladı
    Bu mesaja eklenen görseller:

★ Vodafone Smart 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

Aynen hocam bizim cihazdada böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Zabri60

Aldigima yani illede skype tango tarzı program lazim Samsung da var general mobil de var galiba telefonu satacam

Skype gayet güzel çalışıyor. Ben memnunum Skype dan.

Burada bir arkadaş telefonu gördü iş yerindeki arkadaşındada aynı telefon var ondada bu sorun oluşmuş siz servise verdinizmi inşallah bunada kullanıcı hatası demezler anlaşılan ekranı kaliteli değilmiş

• Evet kulaklık girişi bozulmuştu ekran kartı değişti 1 ayda geri geldi ama herhangi bir ücret alinmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: fairtail

Burada bir arkadaş telefonu gördü iş yerindeki arkadaşındada aynı telefon var ondada bu sorun oluşmuş siz servise verdinizmi inşallah bunada kullanıcı hatası demezler anlaşılan ekranı kaliteli değilmiş

Yok hocam vermedim annem rahatsız olmuyomus zaten kullanımda etkisi olmuyo ekran kapalıyken belli oluyo ama kullanım esnasında belli olmuyo o yüzden şimdilik üstüne düşmedim ilerde ciddi bi sorun olursa götürür veririm servise kullanıcı hatası diyeceklerini zannetmem baksaniza sanırım yalnız değiliz bizden başka yaşayanda vardır bu sorunu büyük ihtimalle ama dedigim gibi şuan bi sorun olarak gözükmüyor en azından kullanım açısından.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.