Bildirim
★ Vodafone Smart 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (83. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar merhaba telefonun orijinal şarj cihazını kaybettim elinde fazla olan varsa yada orijinalini bulabileceğim bir yer varsa bilgi verirseniz sevinirim.ayrıca telefonu herhangi bir sorundan dolayi servise gönderip değişim-iade hakkı kazanan oldu mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekranla ilgili aynı durum bende de var. Cok rahatsız edici değil. Garanti bitimine dogru bende servise gönderirim. O zaman da ya para iadesi yada urun değişimi olur muhtemelen.
Telefonun çalışmasında bir problem olmuyor da ekran kapalıyken pek hoş olmayan bi görüntüsü oluyor bende telefon temin ettikten sonra garantiye gönderecegim bakalım ne yapacaklar
Arkadaşalr sıkıntım büyük yaklaşık bir aydır vodafone smart 6 ultra kullanıyorum.Cihazımı rootlayıp bir kaç özellik eklemek istedim ancak ne yaptıysam root atamadım kullanmadığım program kalmadı.Bu cihaza root atmanın yolunu bulan varsa yardımcı olsun lütfen. -
Cihazın donanım kalitesi vasat.
Para iadesi veya urun değişimi hayal. 15 günlük telefonumda kapanıp açılma sorunundan ötürü teleservice tüm zorlamalarim sonucunda anakartini değiştirdi. Tabi bunu değiştirene kadar yazılım atıp geri göndermelerle oyalandim vs. Bir ay serviste dolaştı.
-
Telefon servisten geldi camını değiştirmişler. -
Tüketici hakem heyetine dilekçe yazdım. 20 iş günü dolduğu için para iadesi alıcam. 30 gün işleme süresi 15 gün firmanın itiraz süresi varmış. Ortalama 3 ay içerisinde parayı alırmışım. Maximum 6 ay sürermiş. Kenarda parası olan yeni telefonu alsın, para iadesi mutlaka gelirmiş. Sıkıntı olmaz dedi memur. -
siz hangi şehirdeki servise gönderdiniz bende oraya göndereyim cihazdan soğudum açıkçası belki parça bulamazlarda bende hakem heyetine giderim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairtail -- 2 Haziran 2016; 19:59:03 > -
Arkadaslar çağrı geldiğinde ve cevap verilmediğinde sol üst köşede çağrı geldiğine dair işaret olan telefon simgesi gelmiyor artik , ayarlar kısmından tüm olasılıkları denedim düzelmedi malesef , telefon rootlu falan değil bilgisi olan arkadaşlar yardim etsinler lutfen saygılar... -
quote:
Orijinalden alıntı: fairtail
siz hangi şehirdeki servise gönderdiniz bende oraya göndereyim cihazdan soğudum açıkçası belki parça bulamazlarda bende hakem heyetine giderim
Servise vermeden önce siteden ön talep formu doldurduğumda bana Ankara şubesine göndermem gerektiğini söylediler. Bende Ankaraya gönderdim, ama cihaz İstanbul/Maltepe deki şubeye gitmiş. Ne güzeldir ki cihaz 02.06.16 tarihinde onarıma alınmış, 01.06.16 tarihinde yasal süre dolmuştu. Tarafıma hiçbir bildiri gelmedi. Hakem heyetine verdiğim dilekçeden dönmüyeceğim. Cihazdan soğudum, kullanmamın bir anlamı yok. Servise de bildirdim bakalım ne diyecekler çok merak ediyorum.
Edit : Onarım devam ediyor. Anlayışınız için teşekkürler diyorlar. Neyin kafasındalar anlamış değilim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 3 Haziran 2016; 12:17:47 >
-
Smart 7 lere baktınız mi.
Smart 7 pro güzel. Fakat asil saçmalık eskiyi getir kampanyasında vodafone kendi eski telefonlarını neden almıyor
Bazen gelen aramayı kabul ederken telefon kasıyor ve yanıtlayamiyorum.sizde de bu sorun var mı arkadaşlar? -
Smart7 nin fiyatı açıklandı mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77
Smart7 nin fiyatı açıklandı mı?
1 Temmuzda herhalde herşey netleşicek. -
Arkadaşlar merhaba telefonum ekraninda pixeller çok belirginlesti telefonumun altında bir çizgi belirdi , ve içine toz kacti sizde de boyle bir olay oldu mu
1.sayfada anlatımı var gözat -
Bende smart 6 düşünüyodum ama 7 nin reklamını duyunca beklemeye geçtim. Smart 6 iyi telefon ama muhtemelen 7 de 6 daki eksiklikleri ve kronik sıkıntıları giderirler. S5 düşünüyordum biraz araştırdım oda tüm samsunglar gibi yavaşladığına dair yorumlar okudum vazgeçtim. Smart 6 11 ay oldu hala ilk günkü hızı değişmedi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X