Şimdi Ara

★ Vodafone Smart 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
20
Favori
90.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba telefonumda dokunmatik home tuşu sürekli kendi kendine basiyor telefonu kullanamaz hale geldim sürekli ana ekrana donuyor.bir kere fabrikadan sifirladim bir kere tuşlarla reset attim duzelmedi. Zaten caminin içinde de tozlar artti. Napmam gerek bi fikri olan var mi servise göndermek istemiyorum yedek telefonun yok uzun sürerse diye korkuyorum. Tozlar önemli değilde tuş yüzünden telefonu kullanamiyorum bi fikri olan var mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fratemre

Arkadaşlar merhaba telefonumda dokunmatik home tuşu sürekli kendi kendine basiyor telefonu kullanamaz hale geldim sürekli ana ekrana donuyor.bir kere fabrikadan sifirladim bir kere tuşlarla reset attim duzelmedi. Zaten caminin içinde de tozlar artti. Napmam gerek bi fikri olan var mi servise göndermek istemiyorum yedek telefonun yok uzun sürerse diye korkuyorum. Tozlar önemli değilde tuş yüzünden telefonu kullanamiyorum bi fikri olan var mi ?

Bu kadar çok sorun varken, servise göndermemeniz hata olur.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba telefonumda dokunmatik home tuşu sürekli kendi kendine basiyor telefonu kullanamaz hale geldim sürekli ana ekrana donuyor.bir kere fabrikadan sifirladim bir kere tuşlarla reset attim duzelmedi. Zaten caminin içinde de tozlar artti. Napmam gerek bi fikri olan var mi servise göndermek istemiyorum yedek telefonun yok uzun sürerse diye korkuyorum. Tozlar önemli değilde tuş yüzünden telefonu kullanamiyorum bi fikri olan var mi ?

Üst mesajlarda aynı sorundan servise gönderdim(home butonu sıkıntısı ve ekran içi beyaz çerçevelenmeden.). 4 Mayısta gönderdim telefonu 11 haziranda kapıma geldi ama yeni telefon aldığım için teslim almadım. Azami tamir süresini geçtiği için hakem heyetine dilekçe vermiştim. Sonuçlanmasını bekliyorum.

• fiyatına göre iyi bir telefon 1 sene oldu alalı bi yaramazlığını görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splinterfalcon4798 -- 14 Haziran 2016; 14:25:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adivar

Bu camın alt tarafındaki toz gibi lekeler niçin oluşuyor bu telefonda? Benimkinde de oluştu. Aydınlıkta çok belli oluyor. Kalitesiz malzemeden mi oluyor bu sorun? Kaç yıllık telefonlarda boyle birşey yok iken. Son zamanlarda euro 2016dan dolayı fazla video özledim. Sanki ondan sonra oldu. Sıcaklık ekran camına zarar mi veriyor nedir artik. Sizin bu konudaki görüşünüz ne? Daha önce herhangi bir başka markada boyle bir sorun yasayan oldu mu?

Ekran açıklığı, ışık sızması, toz alması maalesef birçok markada oluyor. Benim smart 6 da da oldu. 1 saat önce geri tuşu kendi kendine basmaya başladı. Özellik olarak guzel bir telefon. Bu sıkıntılar olmasa iyiydi. Demek ki sadece bileşenler değil, üretim sürecinin kaliteside çok onemliymis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 19 Haziran 2016; 23:51:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart7 için yine ön satış gibi bişey olucakmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

Bu telefon için herhangi bir ROM çıktı mı? Eğer çıkmadıysa CyanogenMod çıkarmayı düşünüyorum. Fakat cihaza sahip olmadığım için cihazını deney kobayı yapmaya gönüllü birini arıyorum. Eğer gönüllü varsa bende proje başlatabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Merhabalar

Bu telefon için herhangi bir ROM çıktı mı? Eğer çıkmadıysa CyanogenMod çıkarmayı düşünüyorum. Fakat cihaza sahip olmadığım için cihazını deney kobayı yapmaya gönüllü birini arıyorum. Eğer gönüllü varsa bende proje başlatabilirim

Hiç rom filan yok siz yaparsanız güzel olur.Bu konudan birkaç gönüllü arkadaş çıkabilir.

• quote:

Arkadaşlar ekran dik konumdayken klavyede 1 tusuna denk gelen kısımda(Q harfinin oldugu yer) sorun yaşıyor musunuz? israrla yanindaki 2 tuşuna basıyor çoğu zaman yani harf olarak w.

Bunu düzeltmenin bir yolu var mi? Garantiye göndersek kaile alırlar mi bu durumu?

Bendede bazen y harfi iui basmiuor y yerine u harfi cikiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: itsfresh

quote:

Arkadaşlar ekran dik konumdayken klavyede 1 tusuna denk gelen kısımda(Q harfinin oldugu yer) sorun yaşıyor musunuz? israrla yanindaki 2 tuşuna basıyor çoğu zaman yani harf olarak w.

Bunu düzeltmenin bir yolu var mi? Garantiye göndersek kaile alırlar mi bu durumu?

Bendede bazen y harfi iui basmiuor y yerine u harfi cikiyor.

Ekranda belli bölgeler bozuluyor sanırım. Bende y harfinde sorun yok.

• Merhaba arkadaşlar telefonunu garantiye vermiştim tozlar ve alt tuslarinin bozulmasından dolayi telefonu pazartesi vermiştim haftaya cuma gönderdiler. Şuan ilk aldigim gün ki gibi bakalim inşallah bi daha ayni sorun olmaz
  • quote:

Merhaba arkadaşlar telefonunu garantiye vermiştim tozlar ve alt tuslarinin bozulmasından dolayi telefonu pazartesi vermiştim haftaya cuma gönderdiler. Şuan ilk aldigim gün ki gibi bakalim inşallah bi daha ayni sorun olmaz

Hangi şehirdeki şubesine verdiniz hocam?

• İnternet seceneklerinde bulunan sadece 3g ile baglan secenegi 4g de de bulunmamasi buyuk bir eksiklik olarak goruyorum.

Boyle bir istekte bulunsak ilgileniler mi ki?

Gerektiginde otomatikte hemen 4g ile baglanamiyoruz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsfresh -- 3 Temmuz 2016; 1:45:41 >
  • itsfresh kullanıcısına yanıt
    Sadece 4g olursa 4g kapsama alanında olmadığınızda telefon çekmez internete de giremezsiniz. Yani o seçenek pratikte hiç kullanışlı değil.

• Sadece 4g olursa 4g kapsama alanında olmadığınızda telefon çekmez internete de giremezsiniz. Yani o seçenek pratikte hiç kullanışlı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Sadece 4g olursa 4g kapsama alanında olmadığınızda telefon çekmez internete de giremezsiniz. Yani o seçenek pratikte hiç kullanışlı değil.

Cekmezse tekrardan 3g ye geri doneriz, saden surekli 4g de de acik birakmiyoruz.

Bazi durumlarda hizli baglanti gerekli oluyor. Ama bunu hemen kullanamiyoruz.

• Volte olmadikca sadece 4g olmaz zatwn hic bir cihazdada yok cunki 4g de sea transfer i data seklinde saglaniyor eski usul degil.. Diklat edersen arama yapinca 4g hemen 3g ye donuyor..

• İlk 3g ciktiginda da 3g 2g otomatikti daha sonra google sadece 3g ile baglan secenegini guncelleme ile getirmisti.

4g ye bazen ihtiyac duyuluyor ama hemen kullanamayinca bir artisi kalmiyor.

• telefonu kullanan arkadaşlar,sedna isimli zil sesini gönderebilmeniz mümkün mü ?
  • Yazılımım çöktü ve ne yüklemeye çalışsam yüklenmiyor signature hatası veriyor bu telefon için bana kendi telefonunun backup ını alıp upload edebilecek bir yardımsever varmı yada çalışan bir rom yada stock rom internetteki diğer stock ve orjinal diye yayınlanan zte nin sitesi mesela çalışmıyor.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yoksa 1 ay süre kaybedicem şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.