Şimdi Ara

★ Vodafone Smart 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
20
Favori
90.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ses kısma ve güç tuşlarına aynanda basılı tutun. En az 30 saniye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itsfresh kullanıcısına yanıt
    Facebook apk mirror yaz.
    89.0.0.6.70 apk yükle

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    bu hangi sorun için geçerli acaba?

edit: ne işe yaradığını maalesef uygulamalı çözmek durumunda kaldım. telefonum ilk defa dondu. kilit ekranında hiçbir tepki yoktu. saat 13.06 da takılı kaldı vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arseniCem -- 5 Ağustos 2016; 14:09:45 >
  • Donma sorunu yaşanlar Ses açma ve telefonu açma tuşuna basılı tutup reboot yapsınlar sonra Facebook uygulamalarını kaldırın bende böyle çözüldü sorun.
  • beyler bu sabah kalktım telefonu açayım dedim ve telefon donmuş durumda saati 05 de kalmış hiç bir şekilde tuş kilidini açamıyorum kilitlenmiş bildiğin ses açma ve kapatma tuşuna basılı tutuyorum hiç bir tepki vermiyor bunu nasıl çözeceğim lütfen bilenler cevap verebilirmi
  • splinterfalcon4798 kullanıcısına yanıt
    20- 30 sn açma kapama tuşuna basılı tut. sonrada facebook uygulamasını sil düzelir.
  • PyRRhiC P kullanıcısına yanıt
    eyvallah reset attım şimdi zaten son günlerde facebook aşırı kasıyor ve çöküyordu
  • denildiği üzere facebook ve messenger uygulamalarını sildim. sonra instagram ı tekrar yükledim. instagramdaki ve telefondaki donma sorunu düzeldi.
  • Arkadaşlar aynı sorunlar bendede oldu, klavye işlemedi, ekran işlemedi ve en son ekran dondu kaldı. Resetleyeyim derken tamamıyla kapandı ve birdaha açılmadı telefon.

Vodafone bayisine götürdüğüm zaman bana şöyle birşey söylediler; '' Abi bu problem bütün smart 6 'larda mevcut, sabahtan beri 100 kişi telefonu servis için getirdi, bir yüz kişi de yarın getirir diye düşünüyorum, servise versen 2 aydan önce gelmeyebilir, problem sadece sizde değil bütün telefonlarda'' dedi. Bende mecburen telefonu servise verdim. Şimdilik bekliyoruz, başka bir telefon almak şart oldu. Ellerimiz kırılsaydı da almayaydık yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

Facebook apk mirror yaz.
    89.0.0.6.70 apk yükle

Eyvallah ise yaradi, yalnız ben alpha yi degilde son surum olan beta yi yukledim şimdilik problem yok.

• Facebook açılmadı. Telefonum çalışmadı. Kitlendi. Aç kapa yaptım vs vs. ŞU an hard reset attım. bakalım düzeldi gibi format atma yöntemi ektedir

https://www.youtube.com/watch?v=5SC5oJK8e7M
  • Geçen hafta telefonda konuşurken telefona bişi oldu. Ekran simsiyah sadece yukarda saat şebeke kısmı görünüyo ve hiçbir şekilde duzelmiyordu. Ekran kararma sorunu diye arattim gogul amcada çoğu kişi yaşamış kimileri servise göndermiş ama biri iki üç gün bekleyin telin şarjı bitsin şarja koyun ekranı açın düzelir diye. Aynen dediklerini yaptım ve düzeldi. Şimdi merak ettiğim sarjin bitmesini beklemeden telefonu aç kapa yapamiyomuyuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkylineGS

Bir arkadaşımda Smart 7 var, kırılmaz cam ve kılıf istedi benden. Ben de uygun fiyata şu ürünü buldum:

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/vodafone-smart-style-7-kilif-silikon-temper-kamp-226497562?urvid=55818039

Fiyat düşük evet, kalitesizdir büyük ihtimal ancak kılıfın kaliteli olup olmaması önemli değil zaten. Silikon kılıf olduğu için. Arkayı kapatsın yeter.

Kırılmaz camın ne kadar kaliteli olacağını bilemiyorum, gelince bir video çekeceğim ve burada yayınlayacağım. Uygun fiyata alınabilir diye.

Siparişimiz geldi, kılıf çok şık ancak kırılmaz cam için aynısı söyleyemeyeceğim. Telefona tam uymadı, küçük geldi ve kalitesiz bir ürün olduğu belli. Çok toz çekiyor ve parmağın rahat kaymıyor ekranda.

İnternetten başka bir cam sipariş ettik, bu da uygun fiyatlı. Güvendiğim bir yerden. Link isteyen varsa PM yoluyla atabilirim.

• Burası smart ultra 6 başlığı. 7 değil.

Ayrıca facebook sorunu yaşayanlar fabrika ayarlarına dönmenize gerek yok. Ses kısma ve güç tuşlarına basın. Reboot edin. Facebook, facebook messenger ve instagramı silin yeterli.

• 1 yıldır sıkıntısız şekilde kullanıyordum taki facebooka gelen o güncellemeyi yükleyene kadar. Donma problemleri oldu daha sonra telefonu sıfırladım. An itibariyle (08.08) facebook uygulaması cihazınızla uyumlu değil diye gözüküyor. Facebook sorunu çözecektir çok fazla sayıda olumsuz yorum aldı çünkü Vodafone Smart 6 için. Yani yaşadığımız sorun donanım değil yazılımsal(facebook) kaynaklı bir sorundu.instagram ile ilgili ben sorun yaşamadım bu arada

• arkadaşlar yeni güncellemesi çıkmış buradan indirebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberfox

arkadaşlar yeni güncellemesi çıkmış buradan indirebilirsiniz

Neyin nesiymis bu guncelleme?

• güncel rom. 05.08.2016 tarihli tazecik fırından...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Burası smart ultra 6 başlığı. 7 değil.

Ayrıca facebook sorunu yaşayanlar fabrika ayarlarına dönmenize gerek yok. Ses kısma ve güç tuşlarına basın. Reboot edin. Facebook, facebook messenger ve instagramı silin yeterli.

Biliyorum ama 7'nin konusunu bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.