Şimdi Ara

★ Vodafone Smart 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
20
Favori
90.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cyberfox

güncel rom. 05.08.2016 tarihli tazecik fırından...

Acaba ne guncellemesi bu ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook için yeni güncelleme geldi mi? Bir de facebook lite da aynı sorun var mı?

• Sadece vodefona sim ilemi calisir. Ayrica buna farkli rom atabilirmiyiz

• harmek kullanıcısına yanıt
    Hattım Turkcell şuan. Sorun yok.

• Beyler telefonda nasil ekran goruntusu aliniyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Golyadkin.

Beyler telefonda nasil ekran goruntusu aliniyor?

Ses kısma ve kilit tuşuna aynı anda basın kısa bir süre

• Arkadaşlar telefonu yeğenime oynamasi için vermiştim. Sanki ayarlarinida bozmuş.Renkler daha canlı, köyü bir hal almış. Eski ayarlarını tekrar nasıl ayarlarız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsfresh -- 20 Ağustos 2016; 21:17:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: itsfresh

Arkadaşlar telefonu yeğenime oynamasi için vermiştim. Sanki ayarlarinida bozmuş.Renkler daha canlı, köyü bir hal almış. Eski ayarlarını tekrar nasıl ayarlarız?

Şarj yüzdesi için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz, benim baktıklarımın hepsi bildirim ikonu ile birlikte çıkıyordu da

• Smart 7 mobil veri ve wifi ünlem işareti çıkıyor. Beyier yardım sizde de oldu mu? Anlamıyorum da bu işlerden. Yeni aldım teiefonu da

• Satan varsa talibim eşime almayı düşünüyorum

• itsfresh kullanıcısına yanıt
    Önceki konularda böyle bir uygulama tanıtılmıştı, uygulamanın adı şuanda aklımda değil.

Telefonda da tahminime gore ekran yanığı oluştu simgeler ekranda karartı şeklinde sabitlendi. Arka plan degişsede simgeler kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsfresh -- 21 Ağustos 2016; 13:55:05 >
  • quote:

Smart 7 mobil veri ve wifi ünlem işareti çıkıyor. Beyier yardım sizde de oldu mu? Anlamıyorum da bu işlerden. Yeni aldım teiefonu da

O ünlem işareti genelde internet çekmediği zaman oluyor ama internet çektiği zaman da çıkıyorsa nedenini bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: isvicresiz bilim adami

quote:

Smart 7 mobil veri ve wifi ünlem işareti çıkıyor. Beyier yardım sizde de oldu mu? Anlamıyorum da bu işlerden. Yeni aldım teiefonu da

O ünlem işareti genelde internet çekmediği zaman oluyor ama internet çektiği zaman da çıkıyorsa nedenini bilmiyorum

Dostum sağol fakat cekiyordu da
    Beyler kılavyemi tamamen nasil Turkce yapabilirim. Noktasizlari da olsun yanl
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Golyadkin. G kullanıcısına yanıt
    Google playde, türkçe klavye (o klavye) diye aratın. Honso diye bir firmanın. Yükleyin. Türkçe kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: levent_taka61

quote:

1 Gbi'lık bir güncelleme olduğuna göre, uzun süredir beklenen Marshmallow güncellemesidir. İndiriyorum. Yüklenince ayrıntılı bilgi veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

quote:

1 Gbi'lık bir güncelleme olduğuna göre, uzun süredir beklenen Marshmallow güncellemesidir. İndiriyorum. Yüklenince ayrıntılı bilgi veririm.

İyide hocam ne alakasi var sen ota yapmiyorsunki linkten indiriyorsun tabiki 1 gb olacak otadan 38 mb diyenler var demekki kararlilik guncellemesi.. 1 gb stock rom un hepsi oluyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

quote:

İyide hocam ne alakasi var sen ota yapmiyorsunki linkten indiriyorsun tabiki 1 gb olacak otadan 38 mb diyenler var demekki kararlilik guncellemesi.. 1 gb stock rom un hepsi oluyor

Onu bilemiyorum. Hakli olabilirsiniz. Ben 1 Gb'ı görünce heyecanlandım birden. Daha önce ota dışında güncellememistim.

• Arkadaşlar merhabalar. Ekran kararma ve donma sorunundan sonra telefona format attım. Telefon düzeldi ama whatsup mesaj gibi bildirimleri gösteriyor ama biri aradığı zaman bildirim olarak gelmiyor. Aramalara girersem görebiliyorum birinin beni arayıp aramadigini. Ne yapmam gerek bilen başına gelen varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

Arkadaşlar merhabalar. Ekran kararma ve donma sorunundan sonra telefona format attım. Telefon düzeldi ama whatsup mesaj gibi bildirimleri gösteriyor ama biri aradığı zaman bildirim olarak gelmiyor. Aramalara girersem görebiliyorum birinin beni arayıp aramadigini. Ne yapmam gerek bilen başına gelen varmı.

uygulamalar -> arama -> bildirimleri göster seçeneği kapalı olabilir.
  • 2 el bir cihaz aldım dokunmatikte bazı tuşlar basmıyor e ve t harfi ayrıca bir süre sonra tüm uygulamaları gördüğümüz :: tuşuda çalışmaz oldu format atınca düzeliyor.
    garantisi var çözümü nedir ? başışna gelen var mı servise göndersem ne işlem yaparlar ?
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.