Şimdi Ara

★ Vodafone Smart 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
20
Favori
90.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gandal07

arkadaşlar vodafone 7 sayfası bulamadım
    vodafone 7 ultra cihazı hakkında bilgisi olan var mı alınır mı

Tam bilgim yok, ancak ultra 7 olan sanırım, özellik olarak ultra 6 ile ayni, tasarım farklı, pro ise zaten çok farklı. Hem özellik , hem tasarım, hem de fiyat olarak.

http://www.vodafone.com.tr/smart7/smart-ultra-7.html

Buradan bir bakin, ancak 3 GB RAM olsaydı, kaçmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 15 Eylül 2016; 13:12:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam cihazın içinde mtk hello p10 işlemci varmış ve bu sd 615 den kaslı bir işlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecnikadamoguz01 -- 15 Eylül 2016; 14:49:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

Hayır hocam cihazın içinde mtk hello p10 işlemci varmış ve bu sd 615 den kaslı bir işlemci

Fiyat neymiş peki, var mı bilginiz.

Verdiğiniz linkte 900 tl yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

Verdiğiniz linkte 900 tl yazıyor

O fiyat bandında, Gm5 Plus varken, o fiyata zor. 3 GB RAM olsaydi ise, kacirmazdim.

Cihaz stabil olduktan sonra ram 2 veya 3 fark etmez ben gm 5 plus alacakken lenovo a7010 aldim mesela gm 5 plus kullanıcılarinin çoğu şikâyetçi özellikle sarjdan "eski gm 4G kullanıcısı ve geliştiricisiyim"

• tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    Ben smart 6 dan gm5plusa terfi ettim. Çoğu kişi saf android kullanamadığı için şarj konusunda sıkıntı yaşıyor bence. Tabi teknik sıkıntılı olanlar da var. Ben 5+ ekran suresi alıyorum ve cihazdan gayet memnunum. Bence iş kullanıcıda bitiyor. Bilinçli kullanıci olmak lazım.

Ek olarak cihazı savunuyorum ya da markanın avukatlığını yapmıyorum. Kim ne yaparsa yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 16 Eylül 2016; 20:51:43 >
  • Arkadaşlar ben 2.el 400 TL civarına Smart 6 Ultra almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViperSRT

Arkadaşlar ben 2.el 400 TL civarına Smart 6 Ultra almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz ?

500-550 tl bandına sıfır General Mobile 4G satılıyor. Günlük kullanımda akıcılık olarak bence daha iyi bir cihaz. Güncelleme de alıyor. Bence bi test edip düşünün derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ViperSRT

Arkadaşlar ben 2.el 400 TL civarına Smart 6 Ultra almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz ?

Bence o fiyata temiz bulduysaniz, hiç kaçırmayın. GM4G ile de kıyaslamayın, alakasız cihazlar.

Kutulu ve aksesuarlı var birkaç tane, donanım olarak GM 4G'den daha iyi bir cihaz ama operatör telefonu olması düşündürüyor açıkçası.
  • Operatör telefonu almayın aldırmayın. Özellikle smart 6 gibi ölü bir telefonu hiç almayın. 1 yıl kullandım zor dayandım. İade sürecinde şuanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

Operatör telefonu almayın aldırmayın. Özellikle smart 6 gibi ölü bir telefonu hiç almayın. 1 yıl kullandım zor dayandım. İade sürecinde şuanda.

Aksine bende çok memnunum, her üründe bu tip durumlar oluyor. Bu cihazın tek dezavantajı, operator cihazı olması kaynaklı, tek büyük güncelleme almış olması. Onun dışında ben bir dezavantaj göremiyorum.

Zevkler, renkler ... Ben yazılımın önemini savunanlardanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 20 Eylül 2016; 0:24:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

Zevkler, renkler ... Ben yazılımın önemini savunanlardanım.

Android 6nin kullanim orani %10 u yeni buldu.

• Bende smart 7 8gb rom 1gb ram olan modeli var ama ROM toplam 4gb olarak gözüküyor vodafone bayisine görürdüm bug oldugunu ekimde güncelleme gelecek ozaman düzelir dedi.sizce neyapmaliyim ?

• mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    Şuan 6.0.1 kullanıyorum. 10 gün sonra da 7.0 güncellemesi alıcak telefonum. Ek olarak da her ay güvenlik ve performans güncellemesi alıyorum. O yüzden rahatım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 21 Eylül 2016; 14:00:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_mentor16

Bende smart 7 8gb rom 1gb ram olan modeli var ama ROM toplam 4gb olarak gözüküyor vodafone bayisine görürdüm bug oldugunu ekimde güncelleme gelecek ozaman düzelir dedi.sizce neyapmaliyim ?

8gb telefon maalesef son kullanıcıya 8 gb şeklinde sunulmuyor. Belleğin bir kısmı uygulama ve sistem için ayrılıyor. Yani burada herhangi bir sıkıntı ya da bug yok. 16 gbler 12-13 arası, 32gbler de 23-27 arası depolama sunarlar kullanıcıya.Zaten güncelleme de gelmez beklemeyin boşuna.

• Android 6 hayal oldu galiba

• Arkadaşlar. Telefonu kılıf sız kullanıyorum. Her tarafı çizik. Çatlak içinde.. Ama ekran da hiçbir şey yok olmasına rağmen alt tuşlar çalışmıyor. Ekranın yanları çalışmıyor. Acaba ekranı garantiye sokarlarmi? Yoksa düşürmüşsün mu derler? Ona gore antalya da yaptırmayı düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.