Şimdi Ara

★ Vodafone Smart 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
20
Favori
90.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serquat

2 el bir cihaz aldım dokunmatikte bazı tuşlar basmıyor e ve t harfi ayrıca bir süre sonra tüm uygulamaları gördüğümüz :: tuşuda çalışmaz oldu format atınca düzeliyor.
    garantisi var çözümü nedir ? başışna gelen var mı servise göndersem ne işlem yaparlar ?

Benimde once geri tusu, sonrada tum uygulamalari gosteren tus sapitmisti. Ekran ve tus takimi degisimi yapildi serviste. Ancak format atildiktan sonra duzelmesi ilginc.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

2 el bir cihaz aldım dokunmatikte bazı tuşlar basmıyor e ve t harfi ayrıca bir süre sonra tüm uygulamaları gördüğümüz :: tuşuda çalışmaz oldu format atınca düzeliyor.
    garantisi var çözümü nedir ? başışna gelen var mı servise göndersem ne işlem yaparlar ?

Benimde once geri tusu, sonrada tum uygulamalari gosteren tus sapitmisti. Ekran ve tus takimi degisimi yapildi serviste. Ancak format atildiktan sonra duzelmesi ilginc.

garanti var sıkıntı yokta değişince bir daha olmasa bari birde servis süresi ne kadar sürdü ?
  • quote:

quote:

quote:

garanti var sıkıntı yokta değişince bir daha olmasa bari birde servis süresi ne kadar sürdü ?

Vodafone bayisi bir arkadas ile konustum. VSU6 larda bu hatadan dolayi cok fazla servise urun gonderdiklerini belirtti. Ancak tamir sonrasi tekrar arizalanan cihaz olmadigini belirtti. Ben canakkaleden gonderdim. 8 gune tamir olarak geri geldi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vodafone bayisi bir arkadas ile konustum. VSU6 larda bu hatadan dolayi cok fazla servise urun gonderdiklerini belirtti. Ancak tamir sonrasi tekrar arizalanan cihaz olmadigini belirtti. Ben canakkaleden gonderdim. 8 gune tamir olarak geri geldi.

teşekkürler

• Arkadaşlar telfonuma msj geldi telefonununuz kayıt dışıdır diye lütfen aldığınız yere başvurunuz diyor yoksa 30 gün içinde kapanacaktır diyor simdi bu kanuna gore ayıplı mal deilmi telefonumu geri vermek istiyorum sizce mümkünmü

• Zabri60 kullanıcısına yanıt
    Hocam yetkili distribütörünüze başvurun.Muhtemelen cihazınızı değiştirmeyecekler.Hatta kesin diyebiliriz.Sadece tek bir numara için cihazınızı kullanıma açacaklardır.Daha önce başıma geldi ve Genpa bu şekilde yaptı. Diğerlerinin de aynı işlemleri uyguladığını biliyorum.Sizin servisiniz de Teleservice aklınızda bulunsun.
  • Arkadaşlar merhaba.
    Telefonumu rootladıktan sonra yanlışlıkla bazı sistem dosyalarını sildim çökerttim.
    Cihazım açılıyor çalışıyor fakat sürekli hata veriyor .işlem yapılamıyor.Yani yazılım çöktü kullanamıyorum.
    Kötü yanı hafıza kartı okuyucusu bozuk olduğu için update.zip dosyasınıda yükleyemiyorum.
    Wipe data factory reset vs.vs. hepsini yaptım fakat olmuyor.Yazılımıda baştan tekrar kuramıyorum illada hafıza kartı istiyor.
    Bilgisyardan yazılım atmaktan başka çare yok.
    Samsung daki Odin gibi yazılım yükleyeceğim programı bulamıyorum.
    Lütfen yardım edin.Kafayı yemek üzereyim.
    Okadar araştırdım bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom49 -- 6 Eylül 2016; 15:59:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom49

Arkadaşlar merhaba.
    Telefonumu rootladıktan sonra yanlışlıkla bazı sistem dosyalarını sildim çökerttim.
    Cihazım açılıyor çalışıyor fakat sürekli hata veriyor .işlem yapılamıyor.Yani yazılım çöktü kullanamıyorum.
    Kötü yanı hafıza kartı okuyucusu bozuk olduğu için update.zip dosyasınıda yükleyemiyorum.
    Wipe data factory reset vs.vs. hepsini yaptım fakat olmuyor.Yazılımıda baştan tekrar kuramıyorum illada hafıza kartı istiyor.
    Bilgisyardan yazılım atmaktan başka çare yok.
    Samsung daki Odin gibi yazılım yükleyeceğim programı bulamıyorum.
    Lütfen yardım edin.Kafayı yemek üzereyim.
    Okadar araştırdım bulamadım.

Hafıza kartı okuyucu bozuksa, micro USB girişli USB belleklerden takın, oradan update.zip i yükleyin.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim .Onu da denedim .Çin den sipariş edip aldım telefona takılabilen usb belleklerden.herşey güzel çalışıyor ama İçine update.zip dosyasını atınca oradan almıyor telefon.İlla da hafıza kartı istiyor.Recovery modeda da öyle içindeki güncelleme bölümünde de öyle.tek seçenek kalıyor bilgisayardan stock rom atmak.onun içinde aracı program bulamadım.
    Umudumu kesmek üzereyim takır takır çalışan telefonumu basit bir system hatası yüzünden çöpe atmak zorunda kalacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlayan birisi hiç mi yok acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cevabınız için çok teşekkür ederim .Onu da denedim .Çin den sipariş edip aldım telefona takılabilen usb belleklerden.herşey güzel çalışıyor ama İçine update.zip dosyasını atınca oradan almıyor telefon.İlla da hafıza kartı istiyor.Recovery modeda da öyle içindeki güncelleme bölümünde de öyle.tek seçenek kalıyor bilgisayardan stock rom atmak.onun içinde aracı program bulamadım.
    Umudumu kesmek üzereyim takır takır çalışan telefonumu basit bir system hatası yüzünden çöpe atmak zorunda kalacağım.

Hocam niye çöpe atiyorsun, SD kart okuyucuyu yaptır, gerisine dokundurtma. Sonra oradan yüklersin.

• butun tahtakaleyi gezdim parcasi yok hocam vodafone oldugu icin.Yapamiyolar.Tek carem bilgisayardan rom atmak yada telefon hafizasindan custom rom yuklemek.Custom rom da bulamadim bu cihaz icin.Eger bulursam yüklemek sadece 2 dk mi alacak.Ama o da yok maalesef.Twrp yükledim öylece duruyor simdilik.Asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik durumu hocam

• parcasi az bulundugu icin sd cart okuyucuyu hicbir yer yapamiyor.heryere sordum.

Bu arada uzun arastitmalarim sonucu cihaza rom yuklemeyi basardim.(cyanogenmod)Ayni sorunu yasayan olursa bana mail adresimden ulassin.

buttkooys@gmail.com

• quote:

parcasi az bulundugu icin sd cart okuyucuyu hicbir yer yapamiyor.heryere sordum.

Bu arada uzun arastitmalarim sonucu cihaza rom yuklemeyi basardim.(cyanogenmod)Ayni sorunu yasayan olursa bana mail adresimden ulassin.

buttkooys@gmail.com

Hocam adım adim aciklasaniz, cyanogen rom nasıl yuklediniz. Yada faydalandığıniz kaynakları paylasirsaniz, çok iyi olur.

• Smart serisi cihazlarda sim kilidi varmi
    Ayri bir konusu yok pro 7 almayi dusunuyorum da

• ilter88 kullanıcısına yanıt
    Hayır yok.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    tşkler :)
  • Sim kart yuvası kırıldı garanti kaça yapar??

• quote:

Orijinalden alıntı: Salwation1903

Sim kart yuvası kırıldı garanti kaça yapar??

Teleservice ile irtibata geçip sorabilirsiniz.

• arkadaşlar vodafone 7 sayfası bulamadım
    vodafone 7 ultra cihazı hakkında bilgisi olan var mı alınır mı
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.