Şimdi Ara

★ Vodafone Smart 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
20
Favori
90.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sapphire

Arkadaşlar. Telefonu kılıf sız kullanıyorum. Her tarafı çizik. Çatlak içinde.. Ama ekran da hiçbir şey yok olmasına rağmen alt tuşlar çalışmıyor. Ekranın yanları çalışmıyor. Acaba ekranı garantiye sokarlarmi? Yoksa düşürmüşsün mu derler? Ona gore antalya da yaptırmayı düşünüyorum

Karşılaştığınız sorunlar, smart 6'nin kronik sorunları. Kabul edebilirler. Ama Türkiye'de müşteri memnuniyeti önemli olmadığı için, ters bir kararda verebilirler. En kötü hakem heyeti ile uğraşıp hallettirirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. TelefonlarindA bir insanla muhatap olamiyorum.

• İyi günler, bir arkadaşım telefonunu servise göndermişti 1 ay gibi bir süre sonra arkadaşıma telefonlarda bir hayli sorun çıktığını ve ürünün toplanmaya başlanıp yeni cihazların gönderileceğini söylemişler. Bu gibi bir durum hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swordmaster03

İyi günler, bir arkadaşım telefonunu servise göndermişti 1 ay gibi bir süre sonra arkadaşıma telefonlarda bir hayli sorun çıktığını ve ürünün toplanmaya başlanıp yeni cihazların gönderileceğini söylemişler. Bu gibi bir durum hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

Ben telefonumu ağustosta servise yolladim. Vodafone bayii çoğu telefonda tuş takimi ve ekran dokunmatigi ile ilgili sorun çıktığını söyledi. Tamir edildi. Sorunsuz kullanıyorum. Tamirattan sonra tekrar sorun çıkaran telefon olmadığını da söylemişlerdi. Bu kadar zaman geçtikten sonra toplanacağını sanmıyorum.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için zaten Vodafone bayiisinden de o konuyla ilgili bir bilgi olmadığını öğrendim. Sanırım teknik servisle alakalı bir iletişimsizlik var.
  • Vodafone iyi niyet garantisi ile az bir farka smart 7 ultra verse :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Sapphire

Vodafone iyi niyet garantisi ile az bir farka smart 7 ultra verse :)))

Bende Bebek'te tek göz oda bir ev istiyorum. Fazla değil. Tek oda olsa yeter.

• Ben hakem heyetinden kazanan taraf çıkmama rağmen hâlâ ücret iadesi yapmıyorlar. İade onaylandı servis tarafından fakat üreticiden toplu ödeme geldiğini ve beklemem gerektiğini söyleyip duruyorlar. Artık oyaladıklarını düşünmeye başladım. Bakalım daha neler görücez.

• Arkadaşlar merhaba. Vsu6 kullanıyorum klavyede bazı bölgelerde dokunmatikten kaynaklı sorunlar mevcut , ekranin altında gri renkli bozulmalar var. Bunlar dışında telefonunda başka sorunlar yaşayan varmi acaba ve garanti olayını nasil gerçekleştireceğiz ? Kendimizmi kargoya verip gonderiyoruz ucretli olarak ? Yoksa bir kargo takip no alıp evimizden kargonun alınması gibi bir olay var mi ? Ödemeyi biz mi yapacagiz yoksa teleservice mi ? Garanti konusunda yapmam gerekenleri iletirseniz makbule geçer , teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: xlspread

Arkadaşlar merhaba. Vsu6 kullanıyorum klavyede bazı bölgelerde dokunmatikten kaynaklı sorunlar mevcut , ekranin altında gri renkli bozulmalar var. Bunlar dışında telefonunda başka sorunlar yaşayan varmi acaba ve garanti olayını nasil gerçekleştireceğiz ? Kendimizmi kargoya verip gonderiyoruz ucretli olarak ? Yoksa bir kargo takip no alıp evimizden kargonun alınması gibi bir olay var mi ? Ödemeyi biz mi yapacagiz yoksa teleservice mi ? Garanti konusunda yapmam gerekenleri iletirseniz makbule geçer , teşekkürler...

Yurtiçi kargoya gidin. Teleservice firmasına telefon tamiri için telefonunuzu göndereceğinizi söyleyin. Paketin içerisine fatura fotokopisi ve sorunları anlatan bir yazı ekleyin. Karşı ödemeli gönderin. Ulaşınca telefonunuza mesaj gelecek. Size geri gönderdiklerinde de mesaj gelecek. Ortalama 1 hafta içerisinde telefonunuz geri gelir.

• Telim vodafone smart ultra 6 kamera güvenlik nedeniyle devre dışı bırakıldı diyor ne yapmalıyım lütfen acil yardim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifeozcelik001

Telim vodafone smart ultra 6 kamera güvenlik nedeniyle devre dışı bırakıldı diyor ne yapmalıyım lütfen acil yardim

Ayarlar->Güvenlik->Uygulama Çalışma Ayarları -> Medya -> Kamera
    Tüm seçenekler "Her Zaman" olsun.
    Yada,
    yeni yüklediğiniz bir uygulama varsa kamera ile ilgili onu kaldırın.

• Merhaba arkadaşlar. Tam 7 ay süren iade sürecimin sonucunda telefonun Para İadesini almış bulunmaktayım. Bu süreç içerisinde yaklaşık 2 ay hakem heyeti kararı, 2-3 ay teknik servisle karar üzerine uğraşmam ve iadenin onaylanması, 2-3 ay da ZTE Yurt dışı toplu ödemesini bekledim ve bugün mutlu sona kavuştum. Darısı diğer bekleyenlerin başına ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 2 Aralık 2016; 17:40:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

Merhaba arkadaşlar. Tam 7 ay süren iade sürecimin sonucunda telefonun Para İadesini almış bulunmaktayım. Bu süreç içerisinde yaklaşık 2 ay hakem heyeti kararı, 2-3 ay teknik servisle karar üzerine uğraşmam ve iadenin onaylanması, 2-3 ay da ZTE Yurt dışı toplu ödemesini bekledim ve bugün mutlu sona kavuştum. Darısı diğer bekleyenlerin başına ^^

Hayırlı olsun, sebep neydi?

• 1 senedir ultra 6 kullanıyorum dokunmatik sorunu kronik bendede oldu ve cihazı temiz kullanırım temper camsız kılıfsız kullanmam cihaz düşmedi bile ama dokunmatik sorunu oldu cihazın ön kamera nın altı ekranın sol üst kösesine hafif baskı uyguladımı dokunmatik kendi kendine basıyor o kısma baskı darbe almakdan koruyun dokunmatik filmi ordan geçiyor.
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Servisin 20 iş gününde onarım gerceklestirememesinden dolayı. Önceki sayfalardaki mesajlarımda detaylara ulaşabilirsiniz.

• Benimde serviste telefonun kaybolması sonucu (telefonu başka birine göndermişler) tüketici mahkemesine şikayette bulundum daha sonucu gelmedi ama mahkeme lehime karar verdi karar sonucu gelince birde teleservice ile uğrasacaz galiba Ağustos ayından beri bekliyorum yaza doğru ancak iade alırım sanırım.

Bu telefonda kullanılan ekran maalesef kaliteli bir ekran değil çevremde birkaç kişide ve forumda gördüğüm kadarıyla ekran dokunmatik sorunu ve ekranda şeritlenmeler 1 sene geçmeden oluşuyor
  • Evet kesinlikle dokunmatik konusunda sorunlu bir telefon. Ancak servis işlem yaptıktan sonra sorun çözülüyor. Benim servise gönderip geri almam 7 gün sürdü. Ağustostan beri kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok. Zaten telefonumdan çok memnundum, aynı memnuniyetle kullanıyorum.
  • telefona güncelleme geldi.
  • Evet güncelleme geldi 39 mb neyin nesi ben anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.