Şimdi Ara

Vodafone Smart 6'yla tanışma zamanı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
4.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Vodafone Smart 6'yla tanışma zamanı!

Vodafone'un birçok avantajla birlikte gelen üst seviye telefonu Vodafone Smart 6, nasıl bir telefon?

Vodafone Türkiye'nin yeni telefonu Vodafone Smart 6, akıllı telefon tutkunlarının peşinde olduğu en son teknolojileri 899 TL'lik çok uygun fiyatı altında bir araya getiriyor. Yalnızca yüksek donanımsal özelliklerle yetinmeyen Smart 6'da 1 yıllık Digiturk Play Süper Lig paketi ve Spotify gibi başka yerlerde bulamayacağınız çok özel fırsatlar da var.

Global Vodafone tecrübesiyle geliştirilen Vodafone Smart 6'nın yanında Vodafone Smart 6 serisinin iki üyesi daha tanıtıldı: Vodafone Smart Tab 6 tablet ve firmanın ilk giyilebilir ürünü Vodafone Watch 6. Kendisinden birazdan bahsedeceğimiz Smart Tab 6'nın fiyatı da 699 TL olarak belirlenmiş.

Peki Vodafone'un en iyi akıllı cihazlarından oluşan yeni Smart 6 ailesinin öncüsü Vodafone Smart 6'da neler var?

5,5 inç'lik bir telefon olan Vodafone Smart 6, Full HD ekran çözünürlüğü sayesinde tatmin edici, keskin görüntüler sunuyor. 8 çekirdekli 1,5GHz Qualcomm işlemcisi ve 2GB RAM kapasitesi sayesinde oyunlarda, videolarda ve çoklu görev işlevlerinde akıcı bir deneyim sunan telefon, 16GB dahili depolama alanı ve microSD'yle genişletilebilme (128GB'a kadar) seçeneğine sahip.

İnceliğiyle dikkat çeken Vodafone Smart 6, zarif olduğu kadar hafif de. 151 gramlık telefon, gövdesine 13 megapiksellik arka ve 5 megapiksellik kameraları sığdırmış. 3.000mAh pil kapasitesi bulunan Smart 6'yı şarj ederken saatlerce beklemeniz gerekmiyor, çünkü cihaz Qualcomm'un Quick Charge teknolojisi sayesinde hızlı şarj oluyor.

150Mbps hız kapasiteli 4G desteği, yarının teknolojisi konusunda garantide olduğunuz anlamına geliyor.

1 yıllık Digiturk Play Süper Lig ve fazlası

Vodafone Smart 6, kullanıcıların en çok tercih ettiği uygulamaları özel fırsatlarla sunarak, rakiplerinin bir adım önüne geçiyor. Futbol tutkunlarını düşünen Vodafone Türkiye, 1 yıllık Digiturk Play Süper Lig Taraftar Paketi'ni telefonuyla birlikte sunuyor. Buna ilave olarak Smart 6'yı satın alanlar, Vodafone TV'den 3 ay boyunca ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

Spotify, Hürriyet E-Gazete, Elle, CHIP, Lezzet, Haftasonu, Atlas dergileri ve Seslenen Kitap uygulaması, Vodafone Smart 6'da hazır bulunan uygulamalar arasında.

Vodafone Smart 6, 1 Temmuz itibariyle Türkiye çapındaki Vodafone Cep Merkezleri'nde satışa sunulacak.

Vodafone Smart Tab 6

Smart Tab 6, operatör markalı ilk 4G tablet olma özelliğine sahip. 9,6 inç'lik ekranında 1280x800 piksel (HD) çözünürlük sunan tablet, 1,2GHz dört çekirdekli işlemci, 5MP arka ve 2MP ön kamera, 4.600mAh pil, 16GB dahili depolama alanı gibi özelliklere sahip. Tüm bu özelliklere sahip tableti satın almak isteyenler için 699 TL'lik uygun bir fiyat belirlenmiş.

Yalnızca 406 gram ağırlığındaki tablet, 7,99 mm kalınlığında. Yani karşımızda yine çok zarif, kullanımı ve taşınması son derece kolay bir cihaz duruyor. Tablet, AGPS navigasyon desteği, Bluetooth 4.1 gibi standart özellikleri beraberinde getirirken, Smart Tab 6'nın getirdiği Digiturk Play Süper Lig, Spotify avantajlarını da önünüze sunuyor.

Vodafone Smart Tab 6, 1 Temmuz'da Vodafone tarafından satışa sunulacak. Vodafone Smart Watch 6'nın çıkış tarihinin ise çok yakın olduğu duyuruldu.

Vodafone Smart 6 serisi teknik özellikleri

Vodafone Smart 6 Teknik Özellikler

· Android 5.0.2 Lollilop işletim sistemi

· 5.5" Full HD (1920x1080) IPS ekran

· 151 gr ağırlık, 8,35 mm incelik

· 8 çekirdekli 1.5 GHz Qualcomm işlemci

· Qualcomm Snapdragon 615 – 8939 Chipset

· Qualcomm Quick Charge1.0 Teknolojisi

· 13 MP ön / 5MP arka kamera, yüz ve gülümseme algılama

· 3000 mAh batarya kapasitesi

· 4G: 150 Mbps'e kadar indirme (download),

50 Mbps'e kadar yükleme (upload) hızı

· 16 GB dahili depolama alanı

(SD kart ile 128 GB'a kadar artırılabilir)

· 2 GB RAM

· Dolby Digital Sound ses sistemi

· İçinde bulunulan ortamın ışığına uyum sağlayan

ekran aydınlığı teknolojisi (assertive display)

· Kablosuz ekran paylaşımı sağlayan Wi-Fi Display özelliği"

· Digiturk Play Süper Lig, Spotify, Vodafone TV, Vodafone uygulamaları, Hürriyet E-Gazete, Elle, Chip, Lezzet, Haftasonu, Atlas dergileri, Seslenen Kitap içerikleri dahil.

· Aksesuarları: Şarj cihazı, bağlantı kablosu,

kullanım kılavuzu, kulaklık

Vodafone Smart Tab 6 Teknik Özellikler

· Android 5.0.2 Lollipop işletim sistemi

· 9,6" (1280x800) HD ekran

· 406 gr ağırlık, 244.2 x 146.5x 7.99 mm boyut

· 1,2 GHz Dört Çekirdek

· 5 MP ön / 2MP arka kamera, 1080p video kayıt özelliği

· 4600mAh batarya kapasitesi

· 1 GB RAM

· 16 GB dahili hafıza

· 4G: 150Mbps'e kadar indirme (download), 50 Mbps'e

kadar yükleme (upload) hızı

· AGPS Navigasyon desteği

· Wireless (Wi-Fi 802.11b/g/n), 2.4GHz & 5GHz, Bluetooth® 4.1

· Google Playstore uygulama kaynağı

· Digiturk Play Süper Lig, Spotify içerikleri dahil

· Aksesuarları: Şarj cihazı, hızlı başlangıç kılavuzu,

· Micro USB kablo

Vodafone Smart Watch 6 Teknik Özellikler

· Kadranın çıkıp Bluetooth kulaklık olarak kullanılması

· Telefon defterindeki kişilerin ismini görüntüleme

· Gün içindeki hareketleri kaydetme ve takip etme

· Ne kadar kalori harcadığını görüntüleme

· Planlarını hatırlatma

· Kısa mesaj bildirimlerini takip etme

· Tuşsuz kullanım kolaylığı

· Kulaklık ile çağrıları telefona bağlı olmadan cevaplama

· Suya dayanıklılık

· Zaman göstergesi

· Sessiz titreşim modu

· Android 4.3 & iOS 7 üzerindeki cihazları destekler

· Standart USB şarjı ile kullanımı kolay ve çevre dostu

· 4-5 gün dayanan şarj süresi

· 0,96 inç OLED ekran

· Bluetooth 4.0 ve üzeri cihazları destekler

Detaylar için tıklayınız

• İncelemeyi ne zaman yapacaksınız

• On basvuruda ilk 200 kisiye giremesemde 699 tllik fiyattan teklif ettiler ve aldim. Bu fiyata resmen bedava. Herkese tavsiye ederim. Telefona 1000 tl ustu para verenlere simdi daha cok uzuluyorum.

• ARKADAŞLAR BU SABAH G4 Ü SATIP BUNU ALDIM (saat 10.00 gibi ) TAVSİYE ETMİYORUM BİR KERE 1080P VİDEOLAR ÇOK BERBAT GÖRÜNÜYOR.
  • hocam 699 TL ye almaya hak kazandım.ancak senin yorumun beni etkiledi.biraz bahsedermisin neden pişman oldun.bende senin gibi pişman olmak istemiyorum.
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    hocam 699 liraya almaya hak kazandım.aradım teyit için listede adım var.sıkıntı yok.ancak bu telefonu gidip inceleme fırsatım olmadı.biraz bahsedermisiniz.telefon nasıl bir lezzet veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADNAN BOZTEPE

hocam 699 liraya almaya hak kazandım.aradım teyit için listede adım var.sıkıntı yok.ancak bu telefonu gidip inceleme fırsatım olmadı.biraz bahsedermisiniz.telefon nasıl bir lezzet veriyor.

Oyun oynayan biri degilim, o konuda yorum yapamayacagim. Ancak menu gecisleri, programlar arasi gecislerde tek bir takilma yasamadim. Web performansi harika. Kulaklik sesini denemedim ama hoparlor cok yeterli degil. Fotograflarda netleme sikintisi var. Yazilimsal oldugunu dusunuyorum. Ancak video harika.
    G4'ten gecen arkadasin begenmemesi cok normal.Ferrariden inen adamda, mercedesi begenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

On basvuruda ilk 200 kisiye giremesemde 699 tllik fiyattan teklif ettiler ve aldim. Bu fiyata resmen bedava. Herkese tavsiye ederim. Telefona 1000 tl ustu para verenlere simdi daha cok uzuluyorum.

700 liraya göre iyi demişsiniz.Telefon akıcı mı?
    Menüde farkedilir bir kasma yoktur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemaho

quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

On basvuruda ilk 200 kisiye giremesemde 699 tllik fiyattan teklif ettiler ve aldim. Bu fiyata resmen bedava. Herkese tavsiye ederim. Telefona 1000 tl ustu para verenlere simdi daha cok uzuluyorum.

700 liraya göre iyi demişsiniz.Telefon akıcı mı?
    Menüde farkedilir bir kasma yoktur umarım.

Menulerde, webde sifir kasma, sifir donma.

• Bende bu telefonu aldım fakat sanki çok ısınıyor gibime geldi. 41 dereceleri görüyorum oyun oynarken normal mi bilmiyorum. Daha önce android olarak samsung 10.1 kullanmıştım ve o bu kadar ısınmıyordu. Onun dışında performansı gayet iyi. Telefonu KingRoot'la tek tuşla rootlayabiliyorsunuz. Oyunlarda performansı çok iyi asphalt 8 ve mortal kombat x akıcı bir şekilde oynanıyor fakat çok ısınıyor.

• LG G4 satılıp bu telefon alınırmı,700 liraya alınabilir telefon ama şu anki satış fıyatı 900 TL ye kesin alınmaz..
  • Operatör telefonlarına karşı bir ön yargı var.
  • ftsrn123 F kullanıcısına yanıt
    ram 2gb
  • Ben 4 gün önce aldım. Kullanıyorum gayet güzel bir telefon
  • Hiç Tavsiye Etmiyorum Bu telefonu. Daha Alalı 5 gün oldu bir sürü sorunla Karşılaştım. Aklıma gelen sorunlar:

1. İkinci gün şarj soketi bozuldu.

2. Uyku modundayken ekranı açmak için yandaki tuşa bastığımda ekran geç geliyor.

3. Konuşurken Birden Flash Yanıyor.

4. Gene konuşurken veya konuşma esnasında telefonu kulağımdan çektiğimde ekran gelmiyor.( Hareket sensörü sıkıntı sanırım)

5. Bazen Aşırı ısınıyor.

Açıkçası aldığıma pişman oldum. 5 günlük telefonu servise göndermek zoruma gidiyor. Ki zaten servise giden telefonlardan hayır görmüşlüğüm de olmadı bugüne kadar . Bilmiyorum Burda Yetkili biri var mı ama tüm hevesim kaçtı telefona dair.
  • Hiç Tavsiye Etmiyorum Bu telefonu. Daha Alalı 5 gün oldu bir sürü sorunla Karşılaştım. Aklıma gelen sorunlar:

2. Uyku modundayken ekranı açmak için yandaki tuşa bastığımda ekran geç geliyor.

4. Gene konuşurken veya konuşma esnasında telefonu kulağımdan çektiğimde ekran gelmiyor.( Hareket sensörü sıkıntı sanırım)

5. Bazen Aşırı ısınıyor.

Açıkçası aldığıma pişman oldum. 5 günlük telefonu servise göndermek zoruma gidiyor. Ki zaten servise giden telefonlardan hayır görmüşlüğüm de olmadı bugüne kadar . Bilmiyorum Burda Yetkili biri var mı ama tüm hevesim kaçtı telefona dair.
  • quote:

Orijinalden alıntı: power_net

Hiç Tavsiye Etmiyorum Bu telefonu. Daha Alalı 5 gün oldu bir sürü sorunla Karşılaştım. Aklıma gelen sorunlar:

5. Bazen Aşırı ısınıyor.

şarj soketi bozuldu dediğin an gerisini okumama gerek yok, teşekkürler....
    demekki gm markasından sonra bu vodafone ailesindende illalah dememek için uzak duracağız....
    aman aman herkeskaçsın, tehlike gerçekten büyük...

• Berbat bi telefon garantiye gonderdim sarj soketi bozuk ana kart degisecekmis 550 tl amac parayi nerden alabilirim diye dusunuyorlar verdigim para cocuklarina kefen parasi olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.