Şimdi Ara

Vodafone Smart Pro 7 mercek altına: En güçlü operatör telefonu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sp805 den daha performansli 810da zaten ısınıyo 652 diyip gecmeyin bu sefer yapmışlar.
    Vodafone Smart Pro 7 mercek altına: En güçlü operatör telefonu
  • Operatör telefonları ne ara 1500TL yi hakeder oldu? Kaldı ki başarısız giden bir seri var arkalarında (smart 6 ve 4 serisi). Bin liraya Gm 5 plus varken bunu alanın aklından şüphe ederim

• 1200 olursa anca satar

• ya arkadaş herseyı dedın de su hoparlorlerden bahsetmedın hıc cıft streo om u nedır ya telefon guzel bu arada 1500 e kadar yolu var

• millet bu zamana kadar hangı operatör telefonunu begendınız donanım olsa ne olur çöp cıhaz hepsı sıkıntılı problemli gm5 plusla karsılastırmak veya başka cihazla cok sacma he eger kıyaslıycak olursak 13mp otofokus flaslı ve cat7 bunlar bıle yeterlı ...

• nedense ben hiç bir zaman operatör telefonlarına sıcak bakmadım. hiç bir zamanda almayı düşünmüyorum. kandırılıyorum gibi bir his uyandırıyor bende

• Yerin 7 kat altındanda çeker artık

• dakika 7.10 da, arkada uzun boylu abiye dikkat. itfaiye çağırın ona. yanmış garibim :))

• Bu telefonun ederi 850-900 hadi bilemedim 1000 tl. Bu telefona 1500 tl verenin aklından şüphe ederim.
  • hoparlörler stereo heralde önde yanlış görmediysem ,hiç bahsedilmemiş....

• Telefonun tek eksik yanı güncelleme almayacak olması.
    Fiyatı 1000 lira seviyesinde olursa kesinlikle yok satar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone güzel telefon yapmış
  • arka kısmının cam kaplı olması ve 2k ekrana shaip olması çok ilgimi çekti.eğer 1200-1300 tl ye ve faturalı hat ile taksitle alınırsa güzel bir seçim olabilir.

• Özellik iyi ama fiyatı önemli 1500 TL gibi bir fiyattan aşağı olacağını dusunmuyorum. Daha uygun ve özellikleri daha iyi cihaz kullanıyorum Gm5plus

• Acik ve net söylüyorum operatör telefonlari cok pahali ve tarifelerle daha pahali oluyor tam tersi olmasi gerekirken tarife ile neredeyse sudan ucuz olması gereken telefin iki katı oluyor bunlar tok satici yada daha fazla abone yerine günü kurtarma derdinde

• Turk telekomun huawei 7 simi bumu arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7.Dakika 30. saniye, lansman slaytında 1.8ghz 8 çekirdekli işlemci yazıyor. Tıpkı o eski 1.2ghz yazan çinli tabletlerdeki gibi. Oldu olacak 550mhz de GPU'dan ekleseydiniz 2.35ghz yazardınız. Utanmıyorlar da.

• Proyu bilmem ama Style7 yerine LG G4C daha uygun gibi, hatta Galaxy J5 ya da Desire 626G olabilir.
    Eskisini getir kampanyası nedir bu arada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcellden daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.