Şimdi Ara

Vodafone Smart Pro 7 mercek altına: En güçlü operatör telefonu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1080P ekran ile gelip 1299 lira olsaydı mükemmel olurdu aslında.

• neredeyse aynı fiyata lg g5 varken bu fiyat operatör telefonları için çok fazla. en fazla lg g4 fiyatında olsaydı faturaya ek belki alınabilirdi.

• Smart pro 7 ile samsung s7 edge foto ve video karsilastirmasi var mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkanwap

neredeyse aynı fiyata lg g5 varken bu fiyat operatör telefonları için çok fazla. en fazla lg g4 fiyatında olsaydı faturaya ek belki alınabilirdi.

LG G5 2300TL. Neredeyse aynı fiyat değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-g5-fiyati,6032616.html

lg türkiye olması gerekmiyor. yıllardır lg türkiye yada samsung türkiye telefonu kullanmıyorum sıkıntı yok.
  • arkadaşlar telefonu kötüleyip durmuşsunuz telefonu 23 ağustos da aldım 3 haftadır kullanıyorum cihaz performansı tam istedğim gibi aldığımda ilk güncellemesini yaptım ondan sonra ayarlar menüsünde denklanşör tuşuna 2 kere basınca kamera açılıyor parmak izi sensörü bence gayet iyi algılayınca direk açılıyor always on display e benzer bir karanlık ekran bildirimleri ve saati gösteren ekran geliyor telefonu elinize alınca tek sorunu telefonun çevresi metal galiba oyun oynayınca tek oraları ısınıyor onun haricinde sorun yok ön kamera 2k video kaydı yapabiliyor gyro gibi sensörlerde var telefonda hızlı şarjda çok iyi 1 saatte tam şarj oluyor ön kısımda üstte ve altta hoparlör var daha önce kullandığım HTC Desire 816 ya yakın ses veriyor stereo ses olarak telefon antutudan yaptığım testte 82978 puan aldı bu 4. yaptığım test ilk testte 83230 gibi bi puan almıştı
    Vodafone Smart Pro 7 mercek altına: En güçlü operatör telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsarac -- 11 Eylül 2016; 15:46:07 >

• bu cihazın asıl versiyonu olan Alcatel idol 4s 2017 ilk çeyrek başında ülkemizde satışa sunulacak 2K AMOLED Ekranlı snapdragon 652 li bir cihaz düşünen ve acelesi olmayan varsa kur artışı durumlarından dolayı beklenti yükselmiş olabilir idol 4s için ama 1399 - 1599 arasında bi konumlandırma yapılacağını düşünüyorum.

• Vodafone smart Pro 7 telefonu geçtiğimiz hafta satın aldım. Buralarda okuduğum olumsuz yorumlar yüzünden neredeyse almaktan vaz geçiyordum iyi ki öyle bir şey yapmamışım. Telefon her açıdanm çok güzel , dünya kadar uygulama , oyun , müzik , video , 10.000 kadar fotoğraf yükledim banamısın demedi zerre kadar kasılma yok. Üstelik benim asıl alma amacım için istediğimin çok üzerinde performansı ile kamera ve video çekim kalitesi mükemmel. Teşekkürler Vodafona

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Vodafone smart Pro 7 telefonu geçtiğimiz hafta satın aldım. Buralarda okuduğum olumsuz yorumlar yüzünden neredeyse almaktan vaz geçiyordum iyi ki öyle bir şey yapmamışım. Telefon her açıdanm çok güzel , dünya kadar uygulama , oyun , müzik , video , 10.000 kadar fotoğraf yükledim banamısın demedi zerre kadar kasılma yok. Üstelik benim asıl alma amacım için istediğimin çok üzerinde performansı ile kamera ve video çekim kalitesi mükemmel. Teşekkürler Vodafona

Güzel cihaz kampanyası var şuan hem tablet hem telefon 50 tl yansıyor. Red tarifesine ikisi birden 40 tl yansıyor bedavaya geliyor. Diğer arkadaşlara almasını şiddetle tavsiye ederim

• Exterminatee kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın...bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama casper via a1 , zenfone 3 ve bu telefon arasında kaldım açıkçası...vodafone yazılım desteği hususunda nasıl davranır bu da ayrı bir sorun...kullanan biri olarak yorumlarınız nedir ?bu arada hangi tarifeye 40 tl yansıyor ?
  • https://forum.donanimhaber.com/vodafone-smart-pro-7-kullanicilari--124305300

Kullanıcı kulübünü açtım arkadaşlar beklerim.

Ayda 40 TL'ye tarifeye ek olarak, tablet hediyesiyle aldım. Taş gibi alet. Tarifedeki 25 TL fiyat farkını da eklersek 1560 TL, tablete 250 TL desek 1300 TL'ye geliyor.. 24 taksitle.

• quote:

Orijinalden alıntı: sporcu42

güle güle kullanın...bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama casper via a1 , zenfone 3 ve bu telefon arasında kaldım açıkçası...vodafone yazılım desteği hususunda nasıl davranır bu da ayrı bir sorun...kullanan biri olarak yorumlarınız nedir ?bu arada hangi tarifeye 40 tl yansıyor ?

Pro 7 daha güzel geldi bana yazdığın cihazlardan. 60 tl lik Red e 40 tl yansıyor

• kesinlikle almayın servis ve garanti kapsamı berbat hiç ilgilenmiyorlar.telefonda beş para etmez benimki 7 ayda bozuldu ısınıp kendi kendine kapanmaya başladı ve servis 750 tl para istedi yabancı cisimle temas etmiş diye.şu an telefonu kullanamıyorum ve ödemelerinide vodafone tıkır tıkır yapıyorum. tercih sizin hal ortada...

• Kesinlikle ama kesinlikle almayın bin kez pişman olursunuz. İki ay iyiydi sonra kendi kendine kapanmaya başladı.servise gönderdik 786 TL istediler. Şimdi hurdaya kullanıcaz. Lanet olsun. Ayrıca ilk günden bu yana da şebeke SORUNU vardı kronik

• Kesinlikle 5 para etmez. 2. ayında telefon ısınmaya ve çalışmamaya başladı servise 2 kere gitti. İlk sefer yaptık dediler ama 10 gün sonra aynı sorun çıktı. Bu sefer de 785TL istiyorlar işlemcisine müdahale etmek için. Bu telefonlar da vida olmadığı için önden ekran kısmından içine müdahale ediliyormuş ve haliyle ekran kırılma riskine karşı 785TL para istiyor TELESERVİCE Bende aldım malesef yanında da tablet verdiler oda hiç kullanmadığım halde açılma hatası verdi ona da SIVI TEMASI diye kılıf buldu servis. 250TL istediler.

Uzun lafın kısası ALCATEL bir telefon yaptı TELESERVICE ise batırdı. Vodafone sattığı cihaz için yaşadı olan bize oldu arkadaşlar.

• sakın almayın keşke bende yorumları okuyarak hareket etseydim garantiye giden telefonlar bir türlü gelmiyor.hem mal kötü hem hizmet ..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.