Bildirim
Vodafone Smart Pro 7 mercek altına: En güçlü operatör telefonu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Izliyorum.
Video için elinize sağlık. Gayet güzel olmuş.
Edit : Erdi abi bize yapacak yorum bırakmamış.cat6 sorun değil de vodafone 4G'de rezalet durumda. 3G hızlarını bile birçok yerde zor veriyor. Paket fiyatları ise kazık seviyesinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 25 Mayıs 2016; 23:05:10 >
-
türkcell de sd 210 lu telefon çıkarsın.
-
Açık ara en iyi operatör telefonu. Bir de 2k yerine fhd olsaydı keşke..
-
Operatör telefonu olsa ne olcak kendini Apple , Samsung , Lg , Sony , Htc zannediyor galiba sen çinlilere söylersin özelliklerini yaptırırsın ona görede ücret alırlar bunda abartılacak bir durum yok.
Vodafone ilk önce adam gibi baz istasyonlarını düzeltsin.Kimse bana ulaşamıyor devamlı kim aramış geliyor malum müşteri hizmetleri paralı oldu arayamıyoruz. -
bu ne biçim tasarım Allah rızası için kafam kadar telefona şu kadar ekran koymayın
-
Bu sefer cidden çok hızlı ve detaylı bir inceleme olmuş. Eksikleri elekştiriyorsak, başarıları da takdir etmeliyiz. SDN videosunda işlemcinin ne olduğunu öğrenememişken aynı gün yayınlanan bu inceleme derinlemesine inceleme bile yapmış. Tebrik ediyorum.
-
Şimdi türkcell dusunsun o dandik telefondan kat kat iyi.
-
Hoparlör ön tarafa konumlandırılmış galiba güzel olmuş. Ama yine de operatör telefonları yazalım tarafında hiç çekici gelmiyor.
-
1 temmuzmu
-
Adamlarin hakkini yemeyelim guzel cihaz yapmislar. 1200den alici bulur diyorum. Keske android one programinda olsaymis. O zaman daha alinabilir olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell T70'i neden çıkardı anlayamadım. T60'dan sonra serbest düşüş oldu.
-
1000 TL üzerinde operatör telefonu pek de tercih edilmeyecektir.
-
Bence çok güzel olmuş ekran artık vr gözlük düşünüldüğünde 2 k yerinde olmuş kaldı ki işlemci de 808 ayarında ve lg g4 deki ekran çözünürlüğü düşünüldüğünde bence zorlamayacaktır. Ön kamera flash lı olması bir artıdır bence bu telefonun rakibi gm 5 plus ve bence gm den kat kat daha iyi ama 1400 bandında lg g4 ü düşünürsek bence lg marka farkıyla alacaktır yine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMyLife -- 26 Mayıs 2016; 1:39:23 >
-
beyler burda yorumları okuyunca insan okuduğuna pişman oluyor bi anlatsın aklı eren yani şimdi bu telefon lg g4 den g3 den iyimi yani samsung not 4 den yada bu fiyata yakın samsung s5 den şu telde cazip ne var bu tel cazip olacaksa 900 lira oallcak ki hım iyiymiş diyelim yani bi lg g3 nie almayım ki bunu alayım
-
vala ben bi senedir burda takip etmeye çalışıyorum anladığım şu kötüyü gösderip iyiyi iyi paraya iteleme derdinden başka bişe yok la kardeşim şu telle samsung s7 arasında kaç dolar imalat farkı varki s7 ye 3 binlira isdiyon bu tel maksimum en fazla 200 dolar aha bilemedin 230 dolarsa s7 de 300 dolardır yani bi 70 dolar aha çok çok 100 dolardır aradaki fark oda yapar 300 kdv vergi farkları derken çok çok 500 tl olması lazım ken aralarındaki fiyat farkı sölenen rakamlar doru çıkarsa iki katı fark bu tel en çok 1500 olacaksa s7 3 bin oldumu şimdi daha geçen senelerde en tepe modeller 2 bine satılıyordu kazığı büyüttükce büyüttüler bakalım nere kadar büyüyecek bu paralara asla bi tel almam en çok bin lira oda en çok aha buda benim son kararım
-
Bu snapdragon 652'ye teknik olarak olmasa da performans olarak 810'un güncellenmiş versiyon diyebiliriz. Üstelik ısınıp termal throttling sorunu yaratmıyor. Gerçekten alınası bir cihaz olmuş tebrik etmek lazım.
Demeden edemeyeceğim. Bu fiyata alıcı bulamaz denmiş. Samsung Htc Snapdragon 615li cihazları 1700e satıyorsa bu cihaz peynir ekmek gibi gider.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alttaki boşluğa fiziksel klavye koyarsın.
-
Çok iyi iş çıkarmışlar ama güncelleme konusuna dikkat etmek lazım operatör telefonları neredeyse hiç güncelleme almıyor ve piyada da rom bulmakta imkansız gibi cm gibi romlarında desteği yok. Tabi dönüp bir T70 e bakılırsa ayakta alkışlamak lazım vodafone u.
-
quote:
Orijinalden alıntı: NitroNos
Operatör telefonu olsa ne olcak kendini Apple , Samsung , Lg , Sony , Htc zannediyor galiba sen çinlilere söylersin özelliklerini yaptırırsın ona görede ücret alırlar bunda abartılacak bir durum yok.
Vodafone ilk önce adam gibi baz istasyonlarını düzeltsin.Kimse bana ulaşamıyor devamlı kim aramış geliyor malum müşteri hizmetleri paralı oldu arayamıyoruz.
Sen apple üretim mi yapıyor sanıyorsun ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ios 18 fotoğraftan nesne silme özelliği açma
- instagramda taslaklar nerede
- instagram dondurma
- instagram hikaye süresi
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X