Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (400. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam adam tesrter lazım diyor umarım kurduktan sonra kedisine feedback verirsin. Bu arada joe.stone bir mil attım şu an kendi sürüü için yeni bir kamera sürücüsü üzerinde çalıştığını söylüyor ZTE ve Vodafone yardım etmiyor tabiki.
  • xda da mesaj attım hocam. bu arada stock romda dead trigger çalıştıramamıştım ama bu romda akıcı şekilde oynanabiliyor, çalışıyor
    @Ertan ERBEK
  • arkadaşlar tableti ilk aldıgım şekilde kullanıyorum
    digitürk play 'i çalıştırma yolu yok mu kendi orjinal romuyla=?
  • Arkadaslar swift key tablet kullanıyorum, klavye için. Bu uygulamada onermeleri kaldırmanın yolu yok mu.

Aha kaldırdım sanırım.

O zaman diğer soruya geclm, ( iyi iyi oldu bu onermeme işi) :)

İii bi klavye programı var mı bildiğiniz? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

Arkadaslar swift key tablet kullanıyorum, klavye için. Bu uygulamada onermeleri kaldırmanın yolu yok mu.

Aha kaldırdım sanırım.

O zaman diğer soruya geclm, ( iyi iyi oldu bu onermeme işi) :)

İii bi klavye programı var mı bildiğiniz? :)

swype deneyebilirsiniz
  • Kendi üzerindeki swype değil mi zaten???

Birde forum için hangi browser kullanıyosunuz? Ben bu operayı pek sevmedim. Opera mini ondan mı acaba?

• Gezgin olacak en güzel ve kullanışlı olan firefox aslında menu sistemi ve sayfa sistemi çok güzel ama google chrome daha hızlı çalışıyor ve daha az sorunu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bright Eyes

xda da mesaj attım hocam. bu arada stock romda dead trigger çalıştıramamıştım ama bu romda akıcı şekilde oynanabiliyor, çalışıyor
    @Ertan ERBEK

STOCK ROM ölü hocam ya birde cep telefonu öelliği yok zaten o da ayrı bir konu cihazın özelliği var ama kullanamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertan ERBEK

quote:

xda da mesaj attım hocam. bu arada stock romda dead trigger çalıştıramamıştım ama bu romda akıcı şekilde oynanabiliyor, çalışıyor
    @Ertan ERBEK

STOCK ROM ölü hocam ya birde cep telefonu öelliği yok zaten o da ayrı bir konu cihazın özelliği var ama kullanamıyoruz.

bu stock romu hızlandırmanın yolu varmı özel bi kernel felan?
  • yedek parça satan varsa anakart lazım 50 lira veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

quote:

@Ertan ERBEK

joe nin hazırladığı bir kernel var ama pek bir işe yaramıyor, ayrıca telefon özelliği yine yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@Ertan ERBEK

joe nin hazırladığı bir kernel var ama pek bir işe yaramıyor, ayrıca telefon özelliği yine yok.

telefon özelliğine hiç ihtiyacım yok :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@Ertan ERBEK

telefon özelliğine hiç ihtiyacım yok :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1473555

Burada bulabilirsin.

• Şarj aletinin kablosu bozuldu. Ucuz yollu bulabileceğimiz biryer var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartok

Şarj aletinin kablosu bozuldu. Ucuz yollu bulabileceğimiz biryer var mı arkadaşlar?

Dilediğiniz vodafone shoplara getirirler ama 50 tlydi galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

quote:

Şarj aletinin kablosu bozuldu. Ucuz yollu bulabileceğimiz biryer var mı arkadaşlar?

Teşekkürler hocam. Sadece kabloya 50 TL vermek pek işime gelmiyor. Olmadı garantiye gönderim diyorum.
  • Cihazda Dlna var android uyumlu media server programlarıyla dlna arayüzünü çalıştırıp televizyonunuzda video ve resim paylaşabilirsiniz...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

quote:

Teşekkürler hocam. Sadece kabloya 50 TL vermek pek işime gelmiyor. Olmadı garantiye gönderim diyorum.

AliExpress'te satılıyor hocam,3 adet gönderiliyor.

http://www.aliexpress.com/item/NEWEST-ARRIVAL-bulk-selling-data-usb-charging-for-Vodafone-Smart-Tab-10-ZTE-Verision-cable/744301064.html

• Şerbetçi Ş kullanıcısına yanıt
    Süpersin hocam teşekkürler.
  • beyler ben bu cihazı aldım alası memnun değilim .hatta satış ilanı bile koydum.telefon kamera gibi özellikler istemiyordum zaten ama arayüz resmen kasıyor .sayfa geçişleri çok ağır .orjinal rom kullanıyorum. hani satmasam da farklı bir rom kullansam düzelirmi hızlanır mı cihaz .Ne dersiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.