< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (423. sayfa)
-
-
Google play de çalışmıyor, fabrika sürümü için sona geldik mi? En son çare custom romla android 4 yapayım diyorum, şu şekilde tablet sadece kayıtlı filmleri oynatıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
android sürümünü yükseltebilen var mı? elimizde şişti kaldı hiçbirşey yükleyemiyorum. google play de yok
-
BEN YAPAMADIM NEREDE YAPTIRABILIRIM SMART TAB 10 GUNCELLEME ISLEMINI BURSADAYIM AMA BIRI LUTFEN DESTEK OLSUN YA 0536 435 93 74
-
Her şeyi ilk mesajdaki gibi yapıyorum fakat twrp açılınca dokunmatik çalışmıyor. Bir çözümü var mıdır bunun?
-
Cyanogen mod kullanabilirsiniz. 1 seneden fazladır kullanmaktayım. Cihaz yavaş olsada iş görüyor çocuk için. Kamera kullanamıyorsunuz sadece.
Cevabınız için teşekkürler, android 5 altı maalesef bir işe yaramıyor. Anca video seyreder, yani tablet zamanında iyiydi, şimdi ise çöp oldu.
-
Mutfağa televizyon olur ancak, benimde var bi köşede duruyor kapandı bidaha açılmadı, bi çok yere gösterdim kimse tamir edemedi, kaldı öyle elimde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef öyle 4 yaşındaki oğluma verdim resim boyama vs anca onları yapıyor play storeda destekleyen uygulamalar azaldı. Android 4.1.2 sürüm var zaten sadece bildiğim kadarı ile onu kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknkuL -- 23 Temmuz 2021; 9:9:9 >
Bu tablet için android 4.4.2 rom unu nereden bulabilirim?
4.1.2 sürümüdür. Özelden dönüş yapıldı. işine yarayan olur belki diye burayada link bırakıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknkuL -- 23 Temmuz 2021; 9:8:41 > -
Yalnız çok beklentiniz olmasın, andoroid 5 altı pek bir şeye yaramıyor, dışarıdan apk da yüklemeye çalışabilirsiniz ama yapacaklarınız sınırlı.
Arkadaşlar bu tablette youtube uygulama sorununu çözebilen varsa lütfen paylaşabilir mi? Youtube uygulamada ya güncelleme istiyor ama play store dan indirmiyor, ya da ağ hatası oluştu 400 hatasını veriyor. Youtube kids de ise ses çıkıyor ama görüntü siyah ekran şekilde oynatıyor. Sizde de durum aynı mı? Birinden biri çalışsa yetecek bana maksat çocuklar oyalansın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X