Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tableti uzun süredir orj. romu ile oğlum kullanıyordu. fakat çok kastığı için konunun ilk sayfasındaki rom yükleme işlemlerini yaparak 4.1.2 ye çevireyim dedim ama wipe işlemlerinde hep hata verdi. tabletin şu anki durumu android yazısı geliyor reset atıyor, android yazısı geliyor reset atıyor şeklinde bir döngü içine girdi , hiç bir şekilde açılmıyor. kurtarılma şansı varmı. şu durumuyla sayfa 1 deki işlemleri tekrarlama şansım yok, pc ye bağlanmıyor. direk sd karttan rom yükleme imkanı varmı?
  • Avea hattımı tablete takıyorum ancak internete giremiyorum. Hala internet bağlantısı yok diyor herhangi bir ayar yapmam mı gerekiyor ? Yardımcı olursanız sevinirim
  • Vay be, cihaz orijinal halde ve hala stabil olarak görevini yapıyor. Her siteyi hızli bir şekilde desktop modunda açıyor. Puffin de internet kesintisi yapmasa neredeyse 0 sorun olacak, ama puffin ayarında flash destekli bir web tarayıcısi olsa ona geçmeyi düşünüyorum. Laptop kullanmayı unutturdu bu tablet...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

Vay be, cihaz orijinal halde ve hala stabil olarak görevini yapıyor. Her siteyi hızli bir şekilde desktop modunda açıyor. Puffin de internet kesintisi yapmasa neredeyse 0 sorun olacak, ama puffin ayarında flash destekli bir web tarayıcısi olsa ona geçmeyi düşünüyorum. Laptop kullanmayı unutturdu bu tablet...

Dolphin kullanın..

Operaya Flash desteği geldi mi bilmiyorum fakat opera da hızlı çalışıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolphin denedim ama çok kastı, youtube da video göstermedi. Opera da yandex le beraber geliyor, bende yadex sevmiyorum o yüzden şimdilik puffen ve opera miniyle devam ediyorum. Youtube zaten problem değil, kendi uygulaması gayet yeterli. DH de opera mini gayet hızlı ve güzel, reklam da görmüyoruz, iyi oluyor böyle...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam gençler arkadaşın tablet şuanda elimde anladığım kadarıyla hata ayıklamasını açmadan format atmaya kalkmış recovery girebiliyorum ama vodafone logosundan sonra açılmıyor tablet yardımcı olabilecek var mı acaba ?
  • Benim smart tab 10 um var kapandı acılmıyor ne yapmalıyım

• Vodafone smart tab 10 acılmıyor ne yapmalıyım yardım edin

• Root yapmak icin kaynak var mi

• Bu arada google play format attiktan sonra hata veriyor nette yazan butun cozumleri denedim olmadi kafayi yiyecegim...

• Yazılım güncellendi fakat dokunmatik ters bir şekilde çalışıyor, tüm komutlar zıt yönünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: htanburaci

Yazılım güncellendi fakat dokunmatik ters bir şekilde çalışıyor, tüm komutlar zıt yönünde

Yazılım güncellendi derken???

• Selamlar arkadaşlar;

SORUNUM ŞU;

Android 4.1 yüklemek istedim. Dosyaları indirdim, gereken yerlere kopyaladım.

1. KOMUT SORUNSUZ: "adb reboot bootloader" komutunu girdim ve tablet kapanıp siyah ekranda açıldı.

2. KOMUTU "fastboot boot recovery.img" GİRİNCE "waiting for device" da takılı kalıyor.

Aygıt Yöneticisinde cihaz normal şekilde görünüyor.

SORUN NEDİR ve NASIL ÇÖZEBİLİRİM? Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 28 Ağustos 2015; 22:09:39 >

• thedeparted kullanıcısına yanıt
    Beklerken USB kablosunu söküp taktiginda olması lazım ben öyle yapmıştım ama 4.1 i begenmedim orijinaline döndüm

• quote:

Orijinalden alıntı: t u r g a y

Beklerken USB kablosunu söküp taktiginda olması lazım ben öyle yapmıştım ama 4.1 i begenmedim orijinaline döndüm

USB kabloyu oynamadım. Peki 4.1'i neden beğenmediniz? Android 3 ara sürüm ve kullanışsız, performanssız bir sistem. 4.1'de sıkıntı yoksa geçmek istiyorum.
  • Biraz kasılma ve dokunmatik hassasiyeti azaldı diye orijinal ROM a döndüm

• Orijinal ile devam. Puffin sagolsun eğer o olmasaydi bu kadar hızlı ve stabil olmazdı. Hem de bütün yasaklı siteleri açıyor. Cihaz daha idare eder kusuru yok, nazar değmesin.Vodafone sürüm çıkaramadı ama iyi cihaz çıkardı, hala ilk günkü gibi...

• Sırf cihazı bozarım korkumdan orjinal ROM'dan şaşmadım.

bilgi teknolojilerinde ne demişler

çalışıyorsa kurcalama :D
  • Arkadaşlar bir abimin Tab 10'nuna Custom rom yükledim isteği üzerine şimdi gel zaman git zaman önceki haline al diyor bana günlerdir site site araştırıyorum yazmadığım bakmadığım yer kalmadı fabrikasyon haline nasıl döndürebilirim bu cihazı lütfen yardımcı olun :(
  • Arkadaşlar tabletim bootlader kilidi açık rootlanmıştı şifre deseni ni unutmuşum yeniden başlat menüsünden kurtarı seçerek twrp menüsünden yanlışlıkla ne varsa sildim factory data falan her şey tableti açtım home tuşu geri tuşu felan orda hiç bişe kalmamış geri gelemiyodum tekrar menüye geldim bişeler yaptım bu sefer tablet hiç açılmıyo ne yapmam lazım

• 
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.