Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (422. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Puffin tarayıcı sayesinde halâ her işimi görüyor. Ram 2 gb olsaymış daha bir kaç sene idare edecekmiş. Pili ilk günkü gibi, nazar deymesin...
  • Arkadaşlar şöyle bir makale buldum bizim tabletlerde deneyen var mı
    5.0 Lollipop kuruluyormuş.

http://getdll.com/update-vodafone-smart-tab-10-to-5-0-lollipop/
  • hidraa kullanıcısına yanıt
    Site bana hiç güven vermedi açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam uzun zamandır kullanmadığım vadafon smart tab 10 unu satıyorum ilgilenen varsa bana ulaşsın tab sorunsuz çalışıyor daha önce sarz soketi ve yeni orijinal kablosu değiştirdim piyasası nedir hiç bilmiyorum ederi hakkında bilgi sahibi olanlar varsa Bilgi verir ise memnun olurum birkaç satış sitesi ne ilan açacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 181501

Selam uzun zamandır kullanmadığım vadafon smart tab 10 unu satıyorum ilgilenen varsa bana ulaşsın tab sorunsuz çalışıyor daha önce sarz soketi ve yeni orijinal kablosu değiştirdim piyasası nedir hiç bilmiyorum ederi hakkında bilgi sahibi olanlar varsa Bilgi verir ise memnun olurum birkaç satış sitesi ne ilan açacağım.

Bu konu olmuş 5gundur cevap veren olmamış 250 200 arası Musteri çıkarsa vereyim geceyim en iyisi.
  • Kabloyu Çinden almıştık 7tl miydi ne. 3ayda geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: stornado

arkadaşlar cihaz ilk aldığım gün gibi herhangi bir program felan yüklemedim son yıldır da küçük kızım sadece video çizgi film izliyordu. geçenlerde elime aldım youtubeye girmiyor silip yeniden yükleyeyim dedim google play yok market var onada girmiyor. fabrika ayarı yaptım değişen olmadı. format atmak istiyorum ama burada sayfalarca yazı var ve birçoğu kafa karıştırıcı. özetlenmiş olarak neler yapmamın gerektiğini yazabilecek bir yardımsever var mı?

Hocam hala cihazı kullanıyormusun bilmiyorum ama senin sıkıntın cihazı sıfırlayınca market surumunun eski olması. Bu sebeple markete giremiyorsun. Eski yazılarda bir arkadaş ilgili dosyaları paylaşmıştı. Sıfırlamadan hemen sonra onları yükleyince sorun duzelmişti bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

quote:

Orijinalden alıntı: stornado

arkadaşlar cihaz ilk aldığım gün gibi herhangi bir program felan yüklemedim son yıldır da küçük kızım sadece video çizgi film izliyordu. geçenlerde elime aldım youtubeye girmiyor silip yeniden yükleyeyim dedim google play yok market var onada girmiyor. fabrika ayarı yaptım değişen olmadı. format atmak istiyorum ama burada sayfalarca yazı var ve birçoğu kafa karıştırıcı. özetlenmiş olarak neler yapmamın gerektiğini yazabilecek bir yardımsever var mı?

Hocam hala cihazı kullanıyormusun bilmiyorum ama senin sıkıntın cihazı sıfırlayınca market surumunun eski olması. Bu sebeple markete giremiyorsun. Eski yazılarda bir arkadaş ilgili dosyaları paylaşmıştı. Sıfırlamadan hemen sonra onları yükleyince sorun duzelmişti bende.

çok teşekkür ederim evde küçük kızlarım var onlar kullanıyor. yükledim oldu.

• stornado S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• Merhaba bendede smart tab 10 var sürümünü güncellemek istiyorum ama güncelleyemiyorum adb reboot bootloader komutuyla tableti kapatıyorum fastboot boot recovery.img komutuyla tableti TWRP modunda açamıyorum lütfen bana yardımcı olun tableti kullanamıyorum adam akıllı uygulama yükleyemiyorum
  • Tablete en uygun tarayici Puffin di ama artik eski tabletleri desteklemiyor. Uzun denemelerden sonra en akici ve uygunu UC Browser oldu. Her web sayfasini masaustu surumunde aciyor yeter ki ayarlar guzel yapilsin. Tarayici arayanlara paylasayim dedim. Iyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tableti 4.1.1 kullanabilen varmı ? kamerasız sanırım tam stabil değildi
  • t u r g a y kullanıcısına yanıt
    Cyanogenmod ile kullanıyorum. Dediğiniz gibi stabil değil tam. Hiç değilse whatsapp vs kurulumu oluyor cihaza zaten artık eski sürümüne program kalmadığından geçiş yapmıştım.

• orjinal stock rom kullanıyorum .şuan sadece pdf dosyalarım var onları okumak amacıyla taşıyorum başka bir işe yaramıyor.
  • Bende de orijinal cz rom yüklü eski uygulamalarını çalıştırıyor fakat dokunmatik verem ediyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu tabletin kablosundan bulabilir miyim?
  • cosef kullanıcısına yanıt
    Ben zamanında yedek almıştım eBay da vardı.

• cosef kullanıcısına yanıt
    Ben aliexpressten almıştım.
    aliexpress.com
    US $6.49 |Tüketici Elektroniği'ten Veri Kabloları'de USB değişim veri sync kablosu Kablosu ZTE Tab V11A T98 V55 V66 V71A V71B Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/USB-arj-Data-Sync-Kablosu-Kordon-i-in-ZTE-Tab-V11A-T98-V55-V66-V71A-V71B/32831548856.html

Bu linktekinden almadım ama olacaktır. tablet zte tab v11a olarak geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnA

Ben aliexpressten almıştım.
    https://tr.aliexpress.com/item/USB-arj-Data-Sync-Kablosu-Kordon-i-in-ZTE-Tab-V11A-T98-V55-V66-V71A-V71B/32831548856.html
    Bu linktekinden almadım ama olacaktır. tablet zte tab v11a olarak geçiyor.
    link için teşekkür ederim
  • cihazı satmaya karar verdim baktım ki youtube uygulaması çalışmıyor.Ağ bağlantınızı ve sistem saatinizi kontrol edin hatası veriyor.Bunun için 4.1 sürümüne geçmem gerekir mi yoksa orjinal stock romda bu hatayı giderme yolu varmıdır .
  • 
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.