Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bunkie

quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Bi ara çinden dock ünite meselesi vardı nooldu o iş...

sipariş verdik beklemedeyiz. bu ay sonunda kargoya verilecek sözde...

Ben çinli ile görüştüm. Cevabı aşağıda:Sizleri bekletiyorum. Plastik kalıp ilerliyor, ağustosta göndereceğim. İsterseniz benim örneğin resmini göndereyim diyor.

Loo Sevices: oh, sir, it's a long time that keep all person waiting, but i am sure the dock will send out on August.
    the plastic mold already in process and will finished very, if you wanna see the real sample, i would talk photo for you,
    but pls trust me, its in processing.

• quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

Cihaz 1-1,5 ay önce kapandı servise götürecem sözde üşendim boşa yatıyor cihaz. 300 liraya aldım demek her kampanyaya atlamamak lazımmış.

Bu fiyata tr garantili daha iyi hangi cihazi alabilirsiniz?
  • XDA'da bir üye Joe'nun bıraktığı yerden geliştirmeye devam etmek istiyor ama kaynak kodlar açık olmadığı için ne kadar ilerleyebileceği muallak. ZTE'ye sert bir mail attığını, AOSP standartları gereği kodları paylaşmak zorunda olduklarını hatırlattığını söylüyor. Olur da ZTE şark kurnazlığını bir kenara bırakır, kodları paylaşırsa belki doğru dürüst bir ROM gelebilir...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2121633
  • Arkadaşlar urunu 18 şubatta aldım fakat sadece 3 kere kullandım.Yanı hiç kullanmadım bile diyebilirm.kutusunda duruyo.1 tane çizik bile yoktur.Satıyorum urunu.ilgilenenler pm atarlarsa fiyatta anlaşabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luxaeterna

XDA'da bir üye Joe'nun bıraktığı yerden geliştirmeye devam etmek istiyor ama kaynak kodlar açık olmadığı için ne kadar ilerleyebileceği muallak. ZTE'ye sert bir mail attığını, AOSP standartları gereği kodları paylaşmak zorunda olduklarını hatırlattığını söylüyor. Olur da ZTE şark kurnazlığını bir kenara bırakır, kodları paylaşırsa belki doğru dürüst bir ROM gelebilir...

İnş. güzel bir rom gelir yoksa makine şahane.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

quote:

Orijinalden alıntı: luxaeterna

XDA'da bir üye Joe'nun bıraktığı yerden geliştirmeye devam etmek istiyor ama kaynak kodlar açık olmadığı için ne kadar ilerleyebileceği muallak. ZTE'ye sert bir mail attığını, AOSP standartları gereği kodları paylaşmak zorunda olduklarını hatırlattığını söylüyor. Olur da ZTE şark kurnazlığını bir kenara bırakır, kodları paylaşırsa belki doğru dürüst bir ROM gelebilir...

İnş. güzel bir rom gelir yoksa makine şahane.

Zte vodafone yüzünden vermiyor kodları hâla. Tutturmuşlar aldığınız yerle iletişime geçin diye. Bunların kernel kodunu verceğini zannetmiyorum.

Ben makineden bu haliylede memnunum. Blitz Brigade var markette yükleyin mutlaka çok iyi oyun.

• Arizali tabletim. 2gun. Once geldi.
    Sifiri ile degismis. Kullanilmamis tablet gondermisler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

Arizali tabletim. 2gun. Once geldi.

Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

quote:

Arizali tabletim. 2gun. Once geldi.

Hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    Garantiye gönderecekler için yazıyorum : 16 temmuz da gönderdim, 29 temmuzda sıfırı ile değişti tabletim..
  • Hayırlı olsun.Şarz aletide sorunluydu.Şarz aletide sıfır gönderildi mi?Benim de şarz aleti sorunlu,garantiye versem değişilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat1453

Hayırlı olsun.Şarz aletide sorunluydu.Şarz aletide sıfır gönderildi mi?Benim de şarz aleti sorunlu,garantiye versem değişilir mi?

Sarj aleti benimde sikintiliydi, icine not olarakda yazdim, sorunlu bir sarj aleti oldugunu, ama kimse beni aramadi.

Daha once de aramistim sarj aleti fiyati istedim ama salllamadilar.

• Aslında şarz aletini de garanti kapsaminda değiştirmeleri gerekiyor.Şarz aletinin kablosu çok dandik hemen açılıyor.

• Merhabalar,

İlk sayfada anlatılan yüklemeyi cihaza yaptım, lakin şu anda ekranında animasyonlu bir yuvarlak içinde CayanogenMod yazıyor ama burayı geçmiyor ? tavsiyesi olan var mı ?
  • Garantiden yeni cihaz gonderdiler. Gönderilen yeni cihazlarin garantisi de yeniden mi başlar. Yoksa ilk alindigi anda ki tarih mi gecerlidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: tcreis

Garantiden yeni cihaz gonderdiler. Gönderilen yeni cihazlarin garantisi de yeniden mi başlar. Yoksa ilk alindigi anda ki tarih mi gecerlidir?

Fatura tarihi... Yani ilk aldığın cihaz tarihi ile aynı olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tcreis

Garantiden yeni cihaz gonderdiler. Gönderilen yeni cihazlarin garantisi de yeniden mi başlar. Yoksa ilk alindigi anda ki tarih mi gecerlidir?

Fatura tarihi... Yani ilk aldığın cihaz tarihi ile aynı olur.

Tesekkurler. Yeni cihaz ile imei numarasi degistigi için bir ihtimal öyle olabilir mi diye dusunmustum.

• Tableti aldigimdan beri fazla kullanma imkanim olmadi.kendisi bi güncelleme yapmiş öyle kalmis.2-3 uygulama ve basit oyun disinda bisey yok.bunun yedegini alayim biraz kurcalayim diyorum titanium backup indirdim kurdum ama programi actigimda root olamadim uygulama calismayacak romunuzun root edildigini kontrol edin yaziyor.bi de bu girim su komutu kullanilarak yapilmistir yaziyo.ss almayi bilemedim ne diyo bu?

• TWRP rot sayilyormu garanti durumunda eger sayiiyorsa naasil silecez twrp yi

• quote:

Orijinalden alıntı: 35ben35

Tableti aldigimdan beri fazla kullanma imkanim olmadi.kendisi bi güncelleme yapmiş öyle kalmis.2-3 uygulama ve basit oyun disinda bisey yok.bunun yedegini alayim biraz kurcalayim diyorum titanium backup indirdim kurdum ama programi actigimda root olamadim uygulama calismayacak romunuzun root edildigini kontrol edin yaziyor.bi de bu girim su komutu kullanilarak yapilmistir yaziyo.ss almayi bilemedim ne diyo bu?

• Arkadaşlar Merhaba,

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2121633 bu konuda ultravioletnanokitty tarafından devam ettirilen V71A/V11A/V55 ROM yapım işinde son yayınlanan TWRP ( 2.4.** , 2.6.** ) lerde dokunmatik ekran çalışmaması sorunu var bilginize.

Bu arada sizden ricam mümkün olduğunda konuyu like edip canlı tutmanız, sonuçta adamlar bizim cihazlar için çalışıyor.

Ayrıca kendisine bir mesaj attım ve kamera sorunu için erken bir versiyon istedim ve kendisi de çözmesi durumunda direk olarak yayınlayacağını söylüyor. Umarım yakında tekrar kameraya kavuşuruz.

• 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.