Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaz için hangi internet tarifesini tavsiye edersiniz? Modeme ihtiyaç yok sanırsam.
  • Arkadaşlar bu tablete telefon hattı takmak mumkun mü internet girmek için (Data hattı değil normal avea hattı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar. Vodafone smart tab 10 cihazım var benim de. Cihaza jelly bean sürümünü kurmak istiyorum ama aramalarımda geçerli bir kaynak bulamadım. smarttab10 com sitesi kapanmış farklı şeyler çıkıyor.

Bilgisayar olarak macbook pro kullanıyorum windows yüklü değil, daha önce denemiştim ancak windows 7 harici bir sistemde güncelleme yapamıyorduk. Pederin eski xp laptopundan yapamamıştım. Acaba bana macbook pro bilgisayarımdan bu güncellemeleri yapabilmemin bir yolunu gösterebilir misiniz varsa?

Ayrıca root vs gibi şeylere çok uzağım, ne oldukları nasıl yapıldıkları hakkında en ufak bir bilgim yok. Her aşamayı en basite ingirdeyerek tek tek anlatan bir kaynak varsa çok güzel olur benim için.

Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Arkadaşlar bu tablete telefon hattı takmak mumkun mü internet girmek için (Data hattı değil normal avea hattı)

telefon hattı data hattı aynı şeyler. Telefonunda data paketi varsa ve cihazın ayarlarını doğru yaparsan istediğin zaman telefonundan sim kartı söküp tablete takarak internete girebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

quote:

Arkadaşlar bu tablete telefon hattı takmak mumkun mü internet girmek için (Data hattı değil normal avea hattı)

telefon hattı data hattı aynı şeyler. Telefonunda data paketi varsa ve cihazın ayarlarını doğru yaparsan istediğin zaman telefonundan sim kartı söküp tablete takarak internete girebilirsin.

Hocam ayarlarda bulamadım, kısaca nasıl olduğunu söyleyebilir misiniz?

• quote:

quote:

quote:

Hocam ben de net bilmiyorum, yapmadım kendi tabletimde. Ama belki yüzlerce sayfa önce ayarlar paylaşılmıştı. Çok zor birşey değildi ama. Bi googledan aratın avea internet ayarları diye, tablete uyarlamaya çalışın. Yapamazsanız zaten burda hali hazırda avea ile kullanan arkadaşlardan biri yardımcı olacaktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben de net bilmiyorum, yapmadım kendi tabletimde. Ama belki yüzlerce sayfa önce ayarlar paylaşılmıştı. Çok zor birşey değildi ama. Bi googledan aratın avea internet ayarları diye, tablete uyarlamaya çalışın. Yapamazsanız zaten burda hali hazırda avea ile kullanan arkadaşlardan biri yardımcı olacaktır.

Anladım hocam teşekkürler. Umarım buradan bir arkadaş yardım eder olmadı yarın netten detaylı ararım..

• quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar biz V11A kullanıyoruz, resimde V55 falan da var. onlar bizim tablet için değil mi acaba?

merhabalar cihazır rootlamak için şu komutu verdiğimde

adb reboot bootloader

simsiyah bir ekranda bekliyor bekliyor bekliyor

sonra ben birşey olmayacağını anlayınca

fastboot boot superboot.img

bu komutu veriyorum ama yine hiç bişiy olmuyor :)

sonra uzun süre kapatma tuşuna basıp cihazı kapatıp açıyorum.

sizce sorun ne olabilir tşk.ler...

http://www.serhanyildiz.net.tr/vodafone-smart-tab-10-ve-7-root-olma/

bu sitedekileri harfiyen yaparsan sorun olmadan root yaparsın.. biz hep buradan root yaptık.. sorunsuz, illa ki bi yerde hata yapıosundur :)

driverdan dolayı saçmalıyomuş. bu konunun ilk sayfasındakine göre yeniden ayar verdim drivera. otomatik windowsdan yüklemiş embesil :)) rootladım ama yüklediğim root gerektiren uygulamalar pek fayda etmedi :(

oc kernel varmı aleti rahatlatacak.

edit: şimdi bakdımda önce cwm kurmak gerekiyormuş oda baya karışık geldi bana :)

verilen kernel aleti rahatlatıyormu yoksa gereksiz bir işlemmi olacak benim için...

direkt root et. gerek yok diğerlerine.. gereksiz sistem zımbırtılarını kaldırmak için gerekiyor.. gtalk falan kullanmıyorum ben.. titanium back up ile gereksiz ne varsa kaldırıyorum.. sistem dosyalarına erişim isteyen programları falan kuruyorum örnek adaway (reklam kaldırma programı) falan.. sen root et, istediğin gibi müdahale et dosyalarına. yoksa uğraşılmaz bizim tabletlerle :D

Bende İCS furyasına geçmek istiyorum ama en güncel,sorunsuz ve stabil olan rom hangisi ? Şöyle 2 tane link buldum ama hangisini yüklemeliyim ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1629630

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1473555

• quote:

Anladım hocam teşekkürler. Umarım buradan bir arkadaş yardım eder olmadı yarın netten detaylı ararım..

Ayarlar-kablosuz ve bağlantılara girip mobili seç. Bağlantı noktası için yeni de. isim avea. bağlantı internet. gerisini elleme. Şu an yanımda tablet yok. bu gibi bir şeydi. Avea için elle ayar bu şekilde yapılıyor. Aldığımdan beri ses hattındaki dataları kullanıyorum (yıkılan paket). Tabi bunları yapmak için hattın takılı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar biz V11A kullanıyoruz, resimde V55 falan da var. onlar bizim tablet için değil mi acaba?

merhabalar cihazır rootlamak için şu komutu verdiğimde

adb reboot bootloader

simsiyah bir ekranda bekliyor bekliyor bekliyor

sonra ben birşey olmayacağını anlayınca

fastboot boot superboot.img

bu komutu veriyorum ama yine hiç bişiy olmuyor :)

sonra uzun süre kapatma tuşuna basıp cihazı kapatıp açıyorum.

sizce sorun ne olabilir tşk.ler...

http://www.serhanyildiz.net.tr/vodafone-smart-tab-10-ve-7-root-olma/

bu sitedekileri harfiyen yaparsan sorun olmadan root yaparsın.. biz hep buradan root yaptık.. sorunsuz, illa ki bi yerde hata yapıosundur :)

driverdan dolayı saçmalıyomuş. bu konunun ilk sayfasındakine göre yeniden ayar verdim drivera. otomatik windowsdan yüklemiş embesil :)) rootladım ama yüklediğim root gerektiren uygulamalar pek fayda etmedi :(

oc kernel varmı aleti rahatlatacak.

edit: şimdi bakdımda önce cwm kurmak gerekiyormuş oda baya karışık geldi bana :)

verilen kernel aleti rahatlatıyormu yoksa gereksiz bir işlemmi olacak benim için...

direkt root et. gerek yok diğerlerine.. gereksiz sistem zımbırtılarını kaldırmak için gerekiyor.. gtalk falan kullanmıyorum ben.. titanium back up ile gereksiz ne varsa kaldırıyorum.. sistem dosyalarına erişim isteyen programları falan kuruyorum örnek adaway (reklam kaldırma programı) falan.. sen root et, istediğin gibi müdahale et dosyalarına. yoksa uğraşılmaz bizim tabletlerle :D

Bende İCS furyasına geçmek istiyorum ama en güncel,sorunsuz ve stabil olan rom hangisi ? Şöyle 2 tane link buldum ama hangisini yüklemeliyim ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1629630

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1473555

Buna o romlar yüklenmiyor...

Daha önceki mesajlarda yazıyordu. 2 rom var yüklenebilen sanırım. Joe Stone diye bi çocuk var, o bu tableti geliştiriyordu. Artık geliştirmiyor diye biliyorum.

• quote:

Arkadaşlar merhabalar. Vodafone smart tab 10 cihazım var benim de. Cihaza jelly bean sürümünü kurmak istiyorum ama aramalarımda geçerli bir kaynak bulamadım. smarttab10 com sitesi kapanmış farklı şeyler çıkıyor.

Bilgisayar olarak macbook pro kullanıyorum windows yüklü değil, daha önce denemiştim ancak windows 7 harici bir sistemde güncelleme yapamıyorduk. Pederin eski xp laptopundan yapamamıştım. Acaba bana macbook pro bilgisayarımdan bu güncellemeleri yapabilmemin bir yolunu gösterebilir misiniz varsa?

Ayrıca root vs gibi şeylere çok uzağım, ne oldukları nasıl yapıldıkları hakkında en ufak bir bilgim yok. Her aşamayı en basite ingirdeyerek tek tek anlatan bir kaynak varsa çok güzel olur benim için.

Arkadaslar bi yardimci olabilir misiniz bu hususta lütfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Arkadaşlar merhabalar. Vodafone smart tab 10 cihazım var benim de. Cihaza jelly bean sürümünü kurmak istiyorum ama aramalarımda geçerli bir kaynak bulamadım. smarttab10 com sitesi kapanmış farklı şeyler çıkıyor.

Bence hiç kurmayın, zira Joe'nun geliştirmeyi bıraktığı bu ROM orijinal ROM'a göre oldukça yavaş. Antutu skorunun inanılmaz düşüklüğü bir yana, Candy Crush oyununu iki ROM'da denedim. Orijinal ROM'da oynanabilirken Jelly Bean'de inanılmaz takılıyor. Varın siz düşünün. Kaynak kodları kapalı olduğu için bu tablet için geliştirilmiş doğru dürüst ROM yok. Biraz pahalı bir ders oldu ama Vodafone ve ZTE marka bir şey almamayı öğrendik...

• arkadaşlar orjinal romun macaristan sürümünü kullanıyorum, türkiyeye ait romunun linkini bulamadım, elinde olan var mı acaba?
  • Bi ara çinden dock ünite meselesi vardı nooldu o iş...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmd ekranında tekrar ADB ile bağlanacağız.

adb remount

adb shell

ln -s /system/xbin/su /system/bin/su

Komutları sırasıyla çalıştırıyoruz. 2. komuttan sonra diyez işareti çıkacak. Merak etmeyin doğru yoldasınız :)

Şimdi Markete girip Busybox Installer programını indirip kurun. Daha sonra Superuser programını kurun yada kurmuşsanız güncelleyin. Busybox programını çalıştırın. İlk çalıştırdığınızda Root değilsin uyarısı verebilir. Kapatıp tekrar çalıştırın. “Your device rooted” yazısı yazdığını göreceksiniz. Şimdi root gerektiren bir program kurup deneyebilirsiniz. “Market Enabler” önerebilirim.
    İşte bu kadar. Artık Vodafone Smart Tab root işlemi tamamlanmış oldu

hep kullandığım titanium backup pro programı hata veriyor.. bir yerde hata yaptım galiba.. root yapan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi acaba?

ln -s .... komutunu yazdıktan sonra dos ekranında ne çıkıyor acaba?

• quote:

arkadaşlar orjinal romun macaristan sürümünü kullanıyorum, türkiyeye ait romunun linkini bulamadım, elinde olan var mı acaba?

Ne yazık ki yok. Hatta Macaristan ROM'unun bulunması bile bir şans. Zaten ZTE ve Vodafone'a bu kadar sinir olmamızın sebebi de bu. Hem ROM'larını paylaşmıyorlar, hem de Android AOSP sözleşmesinin aksine kaynak kodlarını da açmıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Bi ara çinden dock ünite meselesi vardı nooldu o iş...

sipariş verdik beklemedeyiz. bu ay sonunda kargoya verilecek sözde...
  • Arkadaşlar bu tabletin orjinal romuna geri dönüş yapmak istiyorum.( honeycomb 3.2 )
    Yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: luxaeterna

quote:

quote:

Bence hiç kurmayın, zira Joe'nun geliştirmeyi bıraktığı bu ROM orijinal ROM'a göre oldukça yavaş. Antutu skorunun inanılmaz düşüklüğü bir yana, Candy Crush oyununu iki ROM'da denedim. Orijinal ROM'da oynanabilirken Jelly Bean'de inanılmaz takılıyor. Varın siz düşünün. Kaynak kodları kapalı olduğu için bu tablet için geliştirilmiş doğru dürüst ROM yok. Biraz pahalı bir ders oldu ama Vodafone ve ZTE marka bir şey almamayı öğrendik...

Son kulandığın cümlenin altına her türlü imzamı atarım...

• Cihaz 1-1,5 ay önce kapandı servise götürecem sözde üşendim boşa yatıyor cihaz. 300 liraya aldım demek her kampanyaya atlamamak lazımmış.
  • 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.