Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (396. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

arkadaşlar biz V11A kullanıyoruz, resimde V55 falan da var. onlar bizim tablet için değil mi acaba?

merhabalar cihazır rootlamak için şu komutu verdiğimde

adb reboot bootloader

simsiyah bir ekranda bekliyor bekliyor bekliyor

sonra ben birşey olmayacağını anlayınca

fastboot boot superboot.img

bu komutu veriyorum ama yine hiç bişiy olmuyor :)

sonra uzun süre kapatma tuşuna basıp cihazı kapatıp açıyorum.

sizce sorun ne olabilir tşk.ler...

http://www.serhanyildiz.net.tr/vodafone-smart-tab-10-ve-7-root-olma/

bu sitedekileri harfiyen yaparsan sorun olmadan root yaparsın.. biz hep buradan root yaptık.. sorunsuz, illa ki bi yerde hata yapıosundur :)

driverdan dolayı saçmalıyomuş. bu konunun ilk sayfasındakine göre yeniden ayar verdim drivera. otomatik windowsdan yüklemiş embesil :)) rootladım ama yüklediğim root gerektiren uygulamalar pek fayda etmedi :(

oc kernel varmı aleti rahatlatacak.

edit: şimdi bakdımda önce cwm kurmak gerekiyormuş oda baya karışık geldi bana :)

verilen kernel aleti rahatlatıyormu yoksa gereksiz bir işlemmi olacak benim için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 11 Temmuz 2013; 10:07:52 >

• yok mu şu aleti root rom işlerine girmeden hızlandırmanın bir yolu?
    menü geçişleri çok kastırıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar biz V11A kullanıyoruz, resimde V55 falan da var. onlar bizim tablet için değil mi acaba?

adb reboot bootloader

bu sitedekileri harfiyen yaparsan sorun olmadan root yaparsın.. biz hep buradan root yaptık.. sorunsuz, illa ki bi yerde hata yapıosundur :)

driverdan dolayı saçmalıyomuş. bu konunun ilk sayfasındakine göre yeniden ayar verdim drivera. otomatik windowsdan yüklemiş embesil :)) rootladım ama yüklediğim root gerektiren uygulamalar pek fayda etmedi :(

edit: şimdi bakdımda önce cwm kurmak gerekiyormuş oda baya karışık geldi bana :)

verilen kernel aleti rahatlatıyormu yoksa gereksiz bir işlemmi olacak benim için...

direkt root et. gerek yok diğerlerine.. gereksiz sistem zımbırtılarını kaldırmak için gerekiyor.. gtalk falan kullanmıyorum ben.. titanium back up ile gereksiz ne varsa kaldırıyorum.. sistem dosyalarına erişim isteyen programları falan kuruyorum örnek adaway (reklam kaldırma programı) falan.. sen root et, istediğin gibi müdahale et dosyalarına. yoksa uğraşılmaz bizim tabletlerle :D

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

yok mu şu aleti root rom işlerine girmeden hızlandırmanın bir yolu?

menü geçişleri için soruyorsan "GO Launcher HD for Pad" ı indir kur.. ana tema programı olarak işaretle.. bizim tabletteki takılma arayüzden dolayı, arayüzü değiştir sorun kalmaz :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

adb reboot bootloader

direkt root et. gerek yok diğerlerine.. gereksiz sistem zımbırtılarını kaldırmak için gerekiyor.. gtalk falan kullanmıyorum ben.. titanium back up ile gereksiz ne varsa kaldırıyorum.. sistem dosyalarına erişim isteyen programları falan kuruyorum örnek adaway (reklam kaldırma programı) falan.. sen root et, istediğin gibi müdahale et dosyalarına. yoksa uğraşılmaz bizim tabletlerle :D

banada öyle gelmeye başlamışdı zaten :))

esasında alet fazla ram de kullanmıyor ama lag oluyor arada işte.

lanet olası android ve java :))

• quote:

quote:

menü geçişleri için soruyorsan "GO Launcher HD for Pad" ı indir kur.. ana tema programı olarak işaretle.. bizim tabletteki takılma arayüzden dolayı, arayüzü değiştir sorun kalmaz :)

onu kurmuştum zaten de yine bi çift çekirdekli gibi akmıyor
  • quote:

quote:

quote:

onu kurmuştum zaten de yine bi çift çekirdekli gibi akmıyor

onu bilmiyorum, arkada arkaplan resmi kullanma derim, oyunlar ve widgetler fazlaysa da kasabilir.. çok ikon varsa onları klasör oluşturup atabilirsin bir köşeye..

• Smart tab i garantiye gonderen oldu mu?

Gecen biraz oyun oynadim, sonra kapattim. Tekrar elime aldigimda cok sicakti. Birkac saat bekledim ve bir daha acilmadi. Garantiye gondericem. Benzer aorun yasayan oldu mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Stock rom yani orjinal yazılımı ile kullaniyorsaniz takilmasi kacinilmaz. Hem android isletim sisteminde (jelly bean oncesi) hem de tabletin yaziliminda sukinti var. Perfomansini gormek istiyorsaniz tabletin, en azindan jelly bean yukleyin derim.

Nasil yapildigi konusunda internette hem ingilizce hem turkce ayrintili aciklama mevcut.
    Yukledikten sonra gereksiz programlari titanium backup ile temizleyin.

Widget haraketli duvar kagiti vb. Mumkunse kullanmayin.

Ve kesinlikle launcher yukleyin. Go olur adw olur.. ancak yukledikten sonra HOME MANAGER programinida indirip diger stock launcher i kapatmayi unutmayin. Arka plandada o calisacagi icin cihaz yavas calisir, donar veya pil omru hizli biter isinir.

Cogu kisi bu home manager i nedense yuklemiyo...

• quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

Smart tab i garantiye gonderen oldu mu?

Gecen biraz oyun oynadim, sonra kapattim. Tekrar elime aldigimda cok sicakti. Birkac saat bekledim ve bir daha acilmadi. Garantiye gondericem. Benzer aorun yasayan oldu mu ?

Pil kisa devre yapmis olabilir. Sikinti yazilimsal da olabilir.

Eger bilginiz varsa, cihaziniza temiz bi format atip orjinal yazilimini yukleyin.

Tabi bilgisayariniz cihazinizi goruyor veya cihazi download mod da acabiliyorsaniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kongor

quote:

Smart tab i garantiye gonderen oldu mu?

Pil kisa devre yapmis olabilir. Sikinti yazilimsal da olabilir.

Eger bilginiz varsa, cihaziniza temiz bi format atip orjinal yazilimini yukleyin.

Tabi bilgisayariniz cihazinizi goruyor veya cihazi download mod da acabiliyorsaniz.

Hiç açılmıyor...

Bilgisayara taktığımda uyarı dahi vermiyor. Sustu yani cihaz.
  • By_EKReM kullanıcısına yanıt
    Büyük bir ihtimalle kısa devre oluştu ve anakart yandı/hasar gördü vs..

İçini açmadan bilinmez tabi ancak bu çeşit tabletler tek panel şeklinde geldiğinden dolayı tamiri yapılamıyor.

Geçmiş olsun, büyük bir olasılıkla cihaz değişimi yaparlar sanırım.
  • Tabletim calindi. Imei numarasindan yada baska biseyden bulma ihtimalim var mi

• Valla kardeş, bugün aradım, garantiye gönderin dediler. Fotolarını çekip göndericem. Şarj cihazı da problemli aslında, onuda bir sorsam...

Bu arada garantiye gönderen var mı ? Ve şarj cihazı ile ilgili ne yaptınız? Var mı bi gelişme ?
  • Benim cihazimda kapandi ve bir daha acilmadi, servise gonderdim, yenisi ile degisti diye eski ve tamir gormus cihaz gonderdiler. Bende tekrar gonderdim, gene ayni cihazi gonderdiler, 3. Defa geri gonderdim sonucu bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: alkink

Benim cihazimda kapandi ve bir daha acilmadi, servise gonderdim, yenisi ile degisti diye eski ve tamir gormus cihaz gonderdiler. Bende tekrar gonderdim, gene ayni cihazi gonderdiler, 3. Defa geri gonderdim sonucu bekliyorum.

başka yapacakları birşey yokki. ilk başlardada aynı şekilde çalışmıştı servis. change yapıyor
  • quote:

Benim cihazimda kapandi ve bir daha acilmadi, servise gonderdim, yenisi ile degisti diye eski ve tamir gormus cihaz gonderdiler. Bende tekrar gonderdim, gene ayni cihazi gonderdiler, 3. Defa geri gonderdim sonucu bekliyorum.

oooooooooooooooo

kısa sürdü mü, gidiş gelişler?

yani 15 gün bekletmediler herhalde?
  • quote:

quote:

oooooooooooooooo

kısa sürdü mü, gidiş gelişler?

yani 15 gün bekletmediler herhalde?

bu süreç mayıs ayının sonundan beri devam ediyor.
  • quote:

Bende bugün gönderiyorum bakalım. Ne yapacaklar.
  • tuilde kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun öncelikle. IMEI numarası elinizde ise, faturasıyla beraber o imei li cihazın takibi için işlem yaptırabilirsiniz. Ancak cihazınızda hat takılımıydı ve hala hat takılı olarak kullanılıyor mu o önemli.
  • 
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.