Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (409. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: garcy

quote:

Orijinalden alıntı: hidraa

quote:

Orijinalden alıntı: garcy

quote:

Orijinalden alıntı: psiko53

arkadaşlar ben bu tablette bi tek digitürkplayi izlemek istiyorum orjinal rom da nasıl yapabilirim

Orjinal romda seyredilemiyor...

Kim demiş kaç defa cevapladım tarayıcıdan digitürkplayi aç kanal karıştırınca düzelek izleyeceksin.....

Kanallarda Lig tv yi denedinmi...

Hem dolphin hemde normal tarayicida denedim takiliyor donuyor.cok kotu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ligtvyi izliyorum ben orijinal rom ile tarayıcıdan kanalı secince biraz bekleyin 2-3 dakika icinde açılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61TS1461

Stock Rom Yükleme :
    İndirme Linki : http://www.4shared.com/zip/4v7MlPwN/SmartTab10_stock_Vodafone_HU.html

Cok tesekkurler hocam

• Macar romunu Twrp ile yükledim.wipe ve cache işlemlerini de yaptım.Tablet jely bean deki gibi gayet hızlı açılıyor.Türkiye romu kurulu iken tabletin açılması 3-4 dk. yı buluyordu.
    Yükleme işlemini doğru yapamadım mı yoksa joe stone Macar romunda bazı ayarlar mı yapmış?
    Türkiye romunu nereden indirebiliriz?
    Bilgilendirirseniz sevinirim. İyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61TS1461 -- 5 Aralık 2013; 17:57:57 >
  • quote:

Macar romunu Twrp ile yükledim.wipe ve cache işlemlerini de yaptım.Tablet jely bean deki gibi gayet hızlı açılıyor.Türkiye romu kurulu iken tabletin açılması 3-4 dk. yı buluyordu.
    Yükleme işlemini doğru yapamadım mı yoksa joe stone Macar romunda bazı ayarlar mı yapmış?

Türkiye ROM'u için bir link yok ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luxaeterna

quote:

Macar romunu Twrp ile yükledim.wipe ve cache işlemlerini de yaptım.Tablet jely bean deki gibi gayet hızlı açılıyor.Türkiye romu kurulu iken tabletin açılması 3-4 dk. yı buluyordu.

Türkiye ROM'u için bir link yok ne yazık ki.

Peki,Macar romu hakkındaki sorularımı cevaplayabilir misiniz?

• 61TS1461 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla macar romu dediğimiz şey, sıfır bir tabletin root'lanıp, cwm ile yedeklenmesinden ibaret. Dolayısıyla özel bir durumu yok. Başka bir sorunuz varsa ben göremedim...
  • quote:

Bildiğim kadarıyla macar romu dediğimiz şey, sıfır bir tabletin root'lanıp, cwm ile yedeklenmesinden ibaret. Dolayısıyla özel bir durumu yok. Başka bir sorunuz varsa ben göremedim...

Cevap için tşk.Siz Türkiye romunu mu kullanıyorsunuz?

• Tabletinde Türkiye romu kurulu olan var mı ???

• Arkadaşlar Vodafone Smart Tab III'ü çıkartmış. Hem Vodafone'un bize attığı kazığı hatırlatmak için, hem de başkalarının ağızı yanmasın diye Smart Tab III ile ilgili haberlere gerekli yorumları yazmayı unutmayalım. Bir tanesi aşağıda:

http://www.donanimhaber.com/tablet-pc/haberleri/Vodafone-Smart-Tab-3-tablet-serisini-ulkemizde-satisa-sundu.htm

@61TS1461
    Hayır, ne yazık ki Türkiye ROM'u kurma olanağım olmadığı için kullanamıyorum. :(
  • quote:

Arkadaşlar Vodafone Smart Tab III'ü çıkartmış. Hem Vodafone'un bize attığı kazığı hatırlatmak için, hem de başkalarının ağızı yanmasın diye Smart Tab III ile ilgili haberlere gerekli yorumları yazmayı unutmayalım. Bir tanesi aşağıda:

http://www.donanimhaber.com/tablet-pc/haberleri/Vodafone-Smart-Tab-3-tablet-serisini-ulkemizde-satisa-sundu.htm

@61TS1461
    Hayır, ne yazık ki Türkiye ROM'u kurma olanağım olmadığı için kullanamıyorum. :(

Yazıldı hakettiği yorum ama tınlayan olmaz alan yine alır

• arkadaslar tableti bilgisayara bağlayamıyorum bunun için program felan varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

arkadaslar tableti bilgisayara bağlayamıyorum bunun için program felan varmıdır ?

Zte driver»»» http://www.serhanyildiz.net.tr/?wpdmact=process&did=NC5ob3RsaW5r
    Türkiye romumu kullanıyorsunuz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

arkadaslar tableti bilgisayara bağlayamıyorum bunun için program felan varmıdır ?

Zte driver»»» http://www.serhanyildiz.net.tr/?wpdmact=process&did=NC5ob3RsaW5r
    Türkiye romumu kullanıyorsunuz?

stock rom kullanıyorum yine olmadı

• bende bu programlar var zte driver yanında onlarıda kuruyorum.

ekleyemedim ama isimleri

MTP_Enhanced ve mtppk12
  • Mrb arkadaşlar ben bu tabletten alacağim haftaya hem 10.1 olsun hem telefon özelligi olsun istedim uygun fiyatli bir bunu buldum son 20-30 sayfayı okudum ama tam bulamadı. Telden de okuduğum için zor oluyor biliyorum belki 200 küsuruncu sayfada vardır bu yüzden özür . Bu tableti 4.1.2 romda telefon olarak kullanabiliyoruz diye duydum doğrumu sadece bu romda kamera problem çıkariyormus herhalde cevaplarsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: berne15

Mrb arkadaşlar ben bu tabletten alacağim haftaya hem 10.1 olsun hem telefon özelligi olsun istedim uygun fiyatli bir bunu buldum son 20-30 sayfayı okudum ama tam bulamadı. Telden de okuduğum için zor oluyor biliyorum belki 200 küsuruncu sayfada vardır bu yüzden özür . Bu tableti 4.1.2 romda telefon olarak kullanabiliyoruz diye duydum doğrumu sadece bu romda kamera problem çıkariyormus herhalde cevaplarsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Doğrudur joestone un cm10 romunda telefon özelliği var.
    Kamera, digiturk play ve tvyo uygulamalarında sorun vardı yanılmıyorsam.
    2.el mi alacaksınız ürünü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ama sıfır sayılir tskler cevabıniz için

• Selam arkadaşlar,

USB şarj ve aktarım kablosu isteyenler benim ile irtibata geçebilirler.
    2 Adet vardır. 20 TL'den verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Netscout

Selam arkadaşlar,

USB şarj ve aktarım kablosu isteyenler benim ile irtibata geçebilirler.
    2 Adet vardır. 20 TL'den verebilirim.

hocam bu kablo ne işe yarıyor

• 
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.