Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaa3

Her şeyi denedim ama "Waiting for device... " uyarısından öteye geçemedim yok mu bunun bir çözümü?

ilk sayfada yazıyor waiting device yazısı çıkarsa neler yapman gerektiği..
  • İlk sayfada verilen aşağıdaki linkler çalışmıyor.
    Yeniden yüklenmesi mümkün mü?

TWRP :http://goo.im/devs/joestone/twrp/V11A_TWRP.zip
    CM10 25/01/2013 sürüm :http://goo.im/devs/joes...124-UNOFFICIAL-V11A.zip
    Gapps :http://goo.im/devs/joes...0120722-picasa-sync.zip

• quote:

Orijinalden alıntı: hidraa

quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

Arkadaşlar yeni rom bedava gelmez ultravioletnanokitty ye destek olmak lazım...
    Enazından destek maili atalım ki yardımcı olsun..

mail adresini yazarsan buraya bir de destek mesajını ingilizce yazarsan copy paste olarak atabiliriz.. kamera çalışsın da.. 4.1.2 de kalsak da olur..

ultravioletnanokitty@gmail.com mail adresihttps://www.facebook.com/ultravioletnk facebokk adresi
    örnek mail...
    Dear Ultraviolet thanks for work about ZTE Optik running whatever i just built problem
    We use zte tablet 10.1 we have rom Android 3.2 Honeycomb but too slow... vs.

Gerisine sizde ekleme yapar yazarsınız...

yazdım, sağolsun cevap vermiş

depending on your hardware support needs, my cm10 builds should be functional. check my xda thread for more info.

• evimize giren hırsız sonucunda tabletimiz de çalındı.
    polise imei verdim ama bulunacağını sanmıyorum.
    anti theft programı da yüklememiştim ki aksi gibi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

evimize giren hırsız sonucunda tabletimiz de çalındı.
    polise imei verdim ama bulunacağını sanmıyorum.
    anti theft programı da yüklememiştim ki aksi gibi :(

Çok geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 4.1.2 yükleyip çalıştırabilen var mı cihazda. Ona göre yükleme yapacağım. Alıntı yaparsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mesajdaki indirme linkleri yenilenmiştir.
  • anti thief ne işe yarar? nasıl kullanılır?
  • Arkadaşlar bu tableti önerir misiniz alayım mi. Ben çok oyun oynayan birisiyim son çıkan ağır grafikli oyunları takılmadan oynayabilir miyim.
    birde ekran kaç dpi

• Merhaba. Cihazi ne kadara alacaksiniz bilmiyorum ama bu cihazi ölü bir cihaz olarak goruyorum ve almanizi tavsiye etmiyorum. Yazilim tarafindan destek gelmedi ,piyasada aksesuari yok , vodafone tarafindan satilanlarda (hala satiliyorsa tabi) pahali. Guncel tabletlere yonelmenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Free User

Merhaba. Cihazi ne kadara alacaksiniz bilmiyorum ama bu cihazi ölü bir cihaz olarak goruyorum ve almanizi tavsiye etmiyorum. Yazilim tarafindan destek gelmedi ,piyasada aksesuari yok , vodafone tarafindan satilanlarda (hala satiliyorsa tabi) pahali. Guncel tabletlere yonelmenizi tavsiye ederim.

Cevabınız için çok teşekkür ederim 330 tl ye alacaktım ama artık almayacağım

• Selamlar bu cihazın içinin acılış videosu varmıyada bu cihazın içi nasıl açılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 21indeyim

Arkadaşlar bu tableti önerir misiniz alayım mi. Ben çok oyun oynayan birisiyim son çıkan ağır grafikli oyunları takılmadan oynayabilir miyim.
    birde ekran kaç dpi

Bu cihazı ucuza alamadığın sürece alma....Dedikleri gibi arkasında durulmayan ve mevcut sürümünde sorunları olan stabil olamayan kitlenen,resetleyen bir cihaz.Cihaz güzel ama yazılımsal sorunları giderilmediğinden almanı taviye etmiyorum.
  • Mrb. Tabletimde şifremi unuttum. Hesap sekronizasyonunda eposta adresi varmıydı yokmuydu onuda hatırlamıyorum. Bi kaç aydır kullanmıyodum tableti, zaten hesap ekliyse bile tablette internet baglantısı açık değildi.Açılışta nete bağlanmıyo bu yüzden herhangi bir şekilde şifre(desen) kurtarmada yapamıyorum. Adb shell recovery --wiper_data ile recovery yapmak istedim izin vermiyo permission denied diyo. Tableti açmam için ne yapmam gerek. Yardımcı olur musunuz.
  • Orjinal Romda Digiturk Play izlemenin yolu yokmudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonmaister

Orjinal Romda Digiturk Play izlemenin yolu yokmudur?

Tarayıcıdan Digiturk Play ye gir öyle izlersin..
  • quote:

quote:

çok teşekkürler
  • quote:

quote:

Kendi tarayıcısında infinite yazıp kalıyor. Hangi tarayıcıyı önerirsiniz?
  • tonmaister T kullanıcısına yanıt
    öncelikle octoshape.. diye bir program var onu yükle yada onayla sonra kanalı değiştir...
    Hemen açmaz 1-2 kanal dene kendine gelir
  • Merhaba,

Şubat ayında almış olduğum Vodafone Smart Tab 10'u satıyorum.

Cihazla birlikte 60 lira değerinde Vodafone bayisinden alınmşı HDMI kablo, 30 lira değerinde "smart cover" kılıf (ipad kılıfları gibi incecik bir kılıf ancak kat yerlerinden katlayarak cihazı yükseltebebiliyorsunuz, köşesinde ufak bir açılma var ama yapıştırılabilir, ben uğraşamadım), 4 adet ekran koruyucu (1'i üzerinde) göndereceğim.

Orjinal kutusunda, eksiksiz, orjinal aksesuarları ve faturasıyla satıyorum.

Alıcı adayları Ankara'da elden teslim alabilir, şehir dışındakilere kargo ile gönderebilirim. Şehir dışı teslimatlar için GG, Sahibinden, Sanalpazar vb sitelerden komisyonu da fiyata ekleyerek ilan açabilirim. Kargo ücreti de almam.

Cihaz çalışır ve sorunsuz durumda, kozmetik olarak kusursuz, Windows tablet almak için satıyorum.

Fazladan yaklaşık 100 lira değerindeki aksesuarları da dahil 340 TL düşünüyorum. Lütfen pazarlık yapmak için mesaj atmayınız, aksesuarları düşününce fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum.

İlgilenenler özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.

Sanalpazar linki :http://www.sanalpazar.com/Vodafone-Smart-Tab-10-3g-Gps-Bluetooth__isp12628579

Cepbekçisi ilanı :http://forum.donanimhaber.com/m_84130319/f_//tm.htm#84130319

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 19 Kasım 2013; 9:39:07 >

• 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.