Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Usb kablom bozuldu, yeni kablo nereden satın alabilirim?
  • BBM messenger çıkmış ama bizim tabletlere uyumlu değilmiş.. joestone un 4.1.2 sini kullanıyorum, Gereken Android sürümü 4.0 ve üzeri olmasına karşın yine destek yok.. şeytan diyor vodafonuna da, verecekleri desteğe de kaldır at balkondan aşağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

BBM messenger çıkmış ama bizim tabletlere uyumlu değilmiş.. joestone un 4.1.2 sini kullanıyorum, Gereken Android sürümü 4.0 ve üzeri olmasına karşın yine destek yok.. şeytan diyor vodafonuna da, verecekleri desteğe de kaldır at balkondan aşağı

.apk 'yı netten indirip, kurulabiliyordur büyük ihtimalle. Vodafone Smart Tab 10'da da başka android cihazlarında da bazı uygulamalar için markette uyumlu değil yazısı çıkmasına rağmen, uygulamaların .apk dosyasını netten indirip cihazlara sorunsuz yüklemiştim.

Vaktim olunca dediğiniz uygulamayı netten bulabilirsem, Vodafone Smart Tab 10'a yükler denerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pokemon39

Arkadaşlar merhaba,

Usb kablom bozuldu, yeni kablo nereden satın alabilirim?

Vodafone bayilerinden talep edebilirsiniz.

• Resitales kullanıcısına yanıt
    apk ile değil de tarayıcıdan web adresinden aç
  • bbm den mail geldi, fakat maili alınca buraya tıklayın kutucuğuna basıyorum bişi olduğu yok. bizim tabletlerde bbm kullanıp çalıştıran var mı?
  • Orjinal romun linkini bien var m1? acele laz1m
  • Müjde arkadaşlar! Ultraviolet mesaj atmış, düzgün 4.2 sürümlerini yayınlamaya çok yakın olduğunu söylüyor. Şu zamana kadar fazla vakit ayıramadığı için özür diliyor.

Tableti tozlu raflardan çıkartalım şimdiden!

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46875368&postcount=69
  • luxaeterna kullanıcısına yanıt
    İyi haber yavaşlığından kurtuluruz belki, annem kullanıyor ama internette gezinmek işkence tarayıcı desteği de gelir.
  • Kamera calissa bari yeni ROM da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luxaeterna

Müjde arkadaşlar! Ultraviolet mesaj atmış, düzgün 4.2 sürümlerini yayınlamaya çok yakın olduğunu söylüyor. Şu zamana kadar fazla vakit ayıramadığı için özür diliyor.

Tableti tozlu raflardan çıkartalım şimdiden!

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46875368&postcount=69

kamera çalışsa 4.2 sürümünde iyi olur.. orjinal rom eskide kaldı bazı uygulamalar en az 4 istiyor

• güzel haber bende takipteyim tablet atıl duruyor
  • tableti çıkaralım ağırdan iyi haber :)
  • Arkadaşlar yeni rom bedava gelmez ultravioletnanokitty ye destek olmak lazım...
    Enazından destek maili atalım ki yardımcı olsun..
  • satılık smart tab 10 var :))

(6-7 aylık cihaz, sıfırdan farksız, pek işime yaramadığından dolayı yatıyor boş boş)

kaça gider, fikir verebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidraa

Arkadaşlar yeni rom bedava gelmez ultravioletnanokitty ye destek olmak lazım...

mail adresini yazarsan buraya bir de destek mesajını ingilizce yazarsan copy paste olarak atabiliriz.. kamera çalışsın da.. 4.1.2 de kalsak da olur..
  • Kamerayı çalıştırması zor görünüyor ZTE kaynak kodlarını vermemiş.. Umarım çalışır da daha akıcı yeni sürümü kurarız tabletlere uygulama desteği de olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

Orijinalden alıntı: hidraa

Arkadaşlar yeni rom bedava gelmez ultravioletnanokitty ye destek olmak lazım...

mail adresini yazarsan buraya bir de destek mesajını ingilizce yazarsan copy paste olarak atabiliriz.. kamera çalışsın da.. 4.1.2 de kalsak da olur..

ultravioletnanokitty@gmail.com mail adresihttps://www.facebook.com/ultravioletnk facebokk adresi
    örnek mail...
    Dear Ultraviolet thanks for work about ZTE Optik running whatever i just built problem
    We use zte tablet 10.1 we have rom Android 3.2 Honeycomb but too slow... vs.

Gerisine sizde ekleme yapar yazarsınız...

• Her şeyi denedim ama "Waiting for device... " uyarısından öteye geçemedim yok mu bunun bir çözümü?
  • 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.