Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (404. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: t u r g a y

quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

Bu problemin aynisi bendede var twrp ile klasor olisturmak gina geldi varmiki basit cozumu

hafıza kartını boşaltın, içine stockrom u atın, jb den döndüğünüz için twrp aynı olacaktır. Ilk sayfadaki yazılı olanları uygulayın sorunsuz halloluyor, işlem bitince bir format atın ve cache i silerseniz iyi olur. Sonra yüklenin play store a :)

Twrp ile alinmis yedegimi atacaz hafiza kartina

SmartTab10_stock_Vodafone_HU

bende klasör ismi olarak bu var, bunu atıp yüklemen lazım, stock rom yok mu sende hiç? stock rom olması lazım, yani fabrika çıkışlı ilk gün sana geldiği gibi olan yazılım...

Basitce anlatayım

1-Şu stok romu indir
    http://www.4-shared.com/zip/4v7MlPwN/SmartTab10_stock_Vodafone_HU.html (4 den sonra tireyi kaldır)

2-İndirdiğin SmartTab10_stock_Vodafone_HU.zip dosyasını hafıza kartının içine at.
    3-Tableti TWPR recovery ekranında başlat
    4-Hafıza kartına attığın stock romu custom rom kurar gibi kur.Bunu kurduğun zaman tablet orjinal haline dönecek

İlk açılış biraz uzun sürer.10 dakikadan uzun sürerse tableti komple kapat.Ses kısma tuşu ile orjinal recovery menüsünde aç.Wipe işlemlerini yap yeniden başlat.
    @TheNorth arkadaşımıza da teşekkürler..

• bu rom da vodafonun dandik programları varmı ?
  • quote:

bu rom da vodafonun dandik programları varmı ?

var evet. ama silersin, rootlarsan tabii.. sonra kaldırırsın istediğini. benim sana önerim titanium backup ile kaldırman programları.. ben swype ı pulseyi falan hep kaldırdım..
  • Tablete ilk twrp ile yedegini almıştım onu yukleyeyim bari birde rot mu yapacaz simdi onu nasıl yapacaz zaten twrp yi yülemek için akla karayı secmiştim birazdan yapacam
    adımları
    1 hafıza kartına format atıp yedeği hafıza kartına atıyorum
    2 twrp ile açıp tümüne wipe yapıyorum
    3 yedeği yüklüyorum
    4 yedek yüklendikten sonra napıcaz
  • quote:

Tablete ilk twrp ile yedegini almıştım onu yukleyeyim bari birde rot mu yapacaz simdi onu nasıl yapacaz zaten twrp yi yülemek için akla karayı secmiştim birazdan yapacam
    adımları
    1 hafıza kartına format atıp yedeği hafıza kartına atıyorum
    2 twrp ile açıp tümüne wipe yapıyorum
    3 yedeği yüklüyorum
    4 yedek yüklendikten sonra napıcaz

1. sayfada nelere wipe diyip neleri atlayacağın yazıyor yanlış birşey yapmazsın sayfadaki talimata uyarsan. işlem bittikten sonra cache belleği temizlemen lazım..

root için ise:http://www.serhanyildiz.net.tr/vodafone-smart-tab-10-ve-7-root-olma/
    bu sitedeki işlemleri aynen uygula.. root oluyor, ilk başlarda biraz karışık gibi dursa da adım adım gidersen sorunsuz rootlarsın..

• ilk sayfadakilerin tümünü yaptım ama yine olmadı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu problemin aynisi bendede var twrp ile klasor olisturmak gina geldi varmiki basit cozumu

hafıza kartını boşaltın, içine stockrom u atın, jb den döndüğünüz için twrp aynı olacaktır. Ilk sayfadaki yazılı olanları uygulayın sorunsuz halloluyor, işlem bitince bir format atın ve cache i silerseniz iyi olur. Sonra yüklenin play store a :)

bende klasör ismi olarak bu var, bunu atıp yüklemen lazım, stock rom yok mu sende hiç? stock rom olması lazım, yani fabrika çıkışlı ilk gün sana geldiği gibi olan yazılım...

Basitce anlatayım

1-Şu stok romu indir
    http://www.4-shared.com/zip/4v7MlPwN/SmartTab10_stock_Vodafone_HU.html (4 den sonra tireyi kaldır)

2-İndirdiğin SmartTab10_stock_Vodafone_HU.zip dosyasını hafıza kartının içine at.
    4-Hafıza kartına attığın stock romu custom rom kurar gibi kur.Bunu kurduğun zaman tablet orjinal haline dönecek

İlk açılış biraz uzun sürer.10 dakikadan uzun sürerse tableti komple kapat.Ses kısma tuşu ile orjinal recovery menüsünde aç.Wipe işlemlerini yap yeniden başlat.

Internetde stock roomun birtek bu linki var buda silinmis hicbir yerde bulamadim stock roomu ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal_.1987

quote:

quote:

quote:

quote:

Basitce anlatayım

1-Şu stok romu indir

Internetde stock roomun birtek bu linki var buda silinmis hicbir yerde bulamadim stock roomu ben.

dosyayı indirip hafıza kartına attım twrp ile custom rom u nasıl kuracagım backup diyorum ama görmüyor bir yardım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal_.1987

quote:

quote:

quote:

quote:

Basitce anlatayım

1-Şu stok romu indir

tıkladığın linkin yanında parantez içinde ne yazıyor hiç dikkat ettin mi? linke silinmiş diyorsun fakat ben 454 mblık dosyayı şuan nasıl indirebiliyorum acaba?

• yukledim bir şekilde ama yine sdcard dizine dosya olusturamıyorum hafıza kartı dolu uyarısı veriyor
  • tablette silinmesi gereken yerleri sildikten sonra flashlamak için;

4) KALICI TWRP, CM10 4.1.2 VE GAPPS (Google Uygulamaları) KURULUMU:

Hafıza kartına atmış olduğunuz zipli dosyayı tablete TWRP ile flashlayacaksınız. (indirdiğiniz dosyayı zipten çıkarmayın, olduğu gibi hafıza kartına atın)
    Bunun için de;

TWRP Mount menüsünden "Mount SDcard"ı seçerek hafıza kartını TWRP'ye tanıtmış oluyorsunuz. (Hafıza kartı tablete takılı olmalıdır.)
    Ardından Install menüsüne girip hafıza kartındaki stock rom u seçmelisiniz.

düzgün şekilde sırayla seçtiyseniz, Add More Zips'in hemen üstünde "File 1 of max of 10" yazması lazım.
    Eğer bu işlem sırasında bir hata yapmışsanız, Add More Zips'in hemen yanındaki "Clear Queue" butonu ile başa dönebilir, stock rom u düzgünce tekrar seçebilirsiniz.

alt taraftaki "Swipe to Confirm Flash"ı tuş kilidi açar gibi sağa kaydırıp, yükleme işlemini başlatıyorsunuz. Her şey bittiğinde tablet Android 3.2 ile açılacaktır.

ilk açılış uzun sürecektir, sonra wireless ile bağlanıp güncellemeyi kurun, daha sonra google market ve uygulamaları yüklersiniz. benim elimden gelen bu kadar.. yeterince açık olmuştur umarım.

• mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma dikkat etmemişim çok teşekkür ederim link için
  • Beyler tabletin orjinal standlı deri kılıfı mevcut elimde sıfır. İhtiyacı olan bana ulaşsın !
  • quote:

tablette silinmesi gereken yerleri sildikten sonra flashlamak için;

4) KALICI TWRP, CM10 4.1.2 VE GAPPS (Google Uygulamaları) KURULUMU:

Hafıza kartına atmış olduğunuz zipli dosyayı tablete TWRP ile flashlayacaksınız. (indirdiğiniz dosyayı zipten çıkarmayın, olduğu gibi hafıza kartına atın)
    Bunun için de;

TWRP Mount menüsünden "Mount SDcard"ı seçerek hafıza kartını TWRP'ye tanıtmış oluyorsunuz. (Hafıza kartı tablete takılı olmalıdır.)
    Ardından Install menüsüne girip hafıza kartındaki stock rom u seçmelisiniz.

düzgün şekilde sırayla seçtiyseniz, Add More Zips'in hemen üstünde "File 1 of max of 10" yazması lazım.
    Eğer bu işlem sırasında bir hata yapmışsanız, Add More Zips'in hemen yanındaki "Clear Queue" butonu ile başa dönebilir, stock rom u düzgünce tekrar seçebilirsiniz.

alt taraftaki "Swipe to Confirm Flash"ı tuş kilidi açar gibi sağa kaydırıp, yükleme işlemini başlatıyorsunuz. Her şey bittiğinde tablet Android 3.2 ile açılacaktır.

ilk açılış uzun sürecektir, sonra wireless ile bağlanıp güncellemeyi kurun, daha sonra google market ve uygulamaları yüklersiniz. benim elimden gelen bu kadar.. yeterince açık olmuştur umarım.

aynen yazdığın gibi yaptım ama sdcard yine aynı hatayı veriyor su an tabler hu romu yuku güncellemeyide yaptı ama sdcard kilidi kalkmadı

• Tamam oldu tekrar wipe yaptım zaten twrp de gitti sağolasın
  • quote:

Tamam oldu tekrar wipe yaptım zaten twrp de gitti sağolasın

ya siz formattan sonra cache temizlemiyor musunuz? Wipe cache ve dalvik cacheyi? Aynı sorun benim basıma geldi format attıktan sonra cache temizliği yapmayı unutmuşum. En baştan format atıp cacheleri temizledim sorun kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her yuklememde temizledim fakat hu yu yuklerken kafam karışmış wipe yi unutmuşum yapınca düzeldi
  • arkadaşlar bana Vodafone smarttab10 ekranı lazım,bozuk cihazı olan varsa veya cihazını satmak isteyen cevap yazsın lütfen.Kullandığım cihazın ekranı yere düşmeden dolayı bozuldu,şirketten kullanmam için zimmetime verdiler o yüzden sağlam istiyorlar
  • alvarez kullanıcısına yanıt
    dostum satarsan haberim olsun
  • Hayırlı günler.
    lgCamera programı ile video kayıt yaptığınızda videonun KARE HIZI 30 fps nasıl yapılıyor.30 fps ye ayarlıyorum kaydettikten sonra Mx Player dan baktığımda 15 fps gösteriyor.Fakat .mp4 formatında kayıt edebiliyorsun lgCamera ile.Normalde bizim tablet 3gp olarak kayıt yapıyor.
    lgCamera ile En kaliteli video kaydı için hangi ayarların yapılması gerek.
    15 fps den daha yüksek kare hızında video kaydı yapmanın başka yolu var mı?
    Huawei Ascend G301 cep telefonunda lgCamera ile 34.4 fps kare hızında kayıt yapabiliniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.