Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab 10 [ Ana Konu ] İnceleme,paylaşım,destek (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.453
Cevap
77
Favori
398.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Digiturkplayden kanallar açılmıyor mu orijinal sürümde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

Orjinal işletim sistemini kullanıyorum. Whatsup ve cia bu sürümde çalışmıyor.çalıştırmanın bir yolu varmı

Birisi senin için indirirse whatsup çalışıyor.

Dostum anlamadım biraz açarmısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apk olarak indirip kurarsan bircok uygulama calisiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

quote:

Orjinal işletim sistemini kullanıyorum. Whatsup ve cia bu sürümde çalışmıyor.çalıştırmanın bir yolu varmı

Birisi senin için indirirse whatsup çalışıyor.

Dostum anlamadım biraz açarmısın

@turgay ın dediği gibi yaparsan oluyor.
  • Apk olarak nasıl nerden indircem? Tablete nasıl atıcam ? Arkadaşlar bu konulara çok yabancıyım lütfen biraz daha detay rica ediyorum.
  • bende satacagım sanırım bos bos duruyor cunku acasım gelmiyor
  • quote:

Apk olarak nasıl nerden indircem? Tablete nasıl atıcam ? Arkadaşlar bu konulara çok yabancıyım lütfen biraz daha detay rica ediyorum.

Birisi senin için indirecek derken bunu kastediyordum Bir PC bul, uygulamayı .apk olarak google da arattır ve indir. Sonra bunu cihaza at.(USB, blutooth,...) Ve bunu cihaza kur. Not: Kurman için sistem ayarlarından google play harici uygulamöa yüklemeye de izin vermen lazım.
  • Vodafone,IFA 2013 te yeni tableti smart tab 3 ü tanıtmış.
    http://www.vodafone.com/content/index/about/what/devices/smarttab3/smart_tab_3_10.html
    İşlemci hızı,ekran çözünürlüğü,ram,hafıza,kamera megapixeli,pil kapasitesi , tab10 la aynı.
    7" olanının fiyatı 200 euro imiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone dan birdaha birşey alınır mı ya .kampanyaya kandık bi hata ettik.cihaz patladı elimizde resmen .birdaha aynı salaklıgı yapmayız.
  • Resitales kullanıcısına yanıt
    Aynen Vodafone'nun kapısının önünden geçene bir daha.. ICS verseydi belki biraz daha akıcı olacaktı, kernel kodlarını da vermdi bari geliştiriciler yapsın..

Benim annem kullanıyor facebook-internet- bir de puzzle oyunları falan yetiyor ona gerçi
  • Arkadaşlar orjinale dönmem lazım ama internetde birçok link denememe rağmen çalışan link bulamadım. Tableti satdığım için acil orjinale dönmem lazım bana yardım edebilecek bir arkadaş varmıdır.
  • navigasyon yazılımı hangisini önerirsiniz?
  • Smarttab 3 gelsinde vodafone şu smarttab 2 leri 250 den satsın gene : )

Güncelleme olayı olsaydı zaten 250 den satmazdı bunlar. Böylede güzel iş görüyor.
  • Bir sorum olacaktı;
    Stock rom'a geri dönüş yaptıktan sonra, dahili hafızasına veri yazma engeli geldi. Yani 13küsür gb boş olamasına rağmen herhangi bir veri kaydedemiyorum hafıza dolu uyarısı alıyorum. Örneğin kameraya girdiğimde " Lütfen kamerayı kullanmadan önce USB depolama birimi ekleyin." Şeklinde uyarı alıyorum. Çözüm yolu ne şekildedir.
    Muhtemelen konusu geçmiştir fakat konu çok uzun olduğundan tekrar sorma gereği duydum.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkerUZN

Bir sorum olacaktı;
    Stock rom'a geri dönüş yaptıktan sonra, dahili hafızasına veri yazma engeli geldi. Yani 13küsür gb boş olamasına rağmen herhangi bir veri kaydedemiyorum hafıza dolu uyarısı alıyorum. Örneğin kameraya girdiğimde " Lütfen kamerayı kullanmadan önce USB depolama birimi ekleyin." Şeklinde uyarı alıyorum. Çözüm yolu ne şekildedir.
    Muhtemelen konusu geçmiştir fakat konu çok uzun olduğundan tekrar sorma gereği duydum.
    Teşekkürler.

stock rom a döndükten sonra format attın mı? yada cache bellekleri temizledin mi? bana buradan yapmamışsın gibi geliyor, bi temizle, bak sorun kalmayacak ortada :) kolay gelsin..

bu arada asphalt 8 i çalıştıran var mı acaba? oyundan atıyor ilk ekranda...

• quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

Bir sorum olacaktı;
    Teşekkürler.

stock rom a döndükten sonra format attın mı? yada cache bellekleri temizledin mi? bana buradan yapmamışsın gibi geliyor, bi temizle, bak sorun kalmayacak ortada :) kolay gelsin..

Recovery Kısmından silmek gerekiyormuş çözdüm sorunu. Fakat bu seferde Wireless'ı açamıyor ilginç :S

• quote:

quote:

quote:

Bir sorum olacaktı;
    Teşekkürler.

Recovery Kısmından silmek gerekiyormuş çözdüm sorunu. Fakat bu seferde Wireless'ı açamıyor ilginç :S

biryerde birşeyleri yanlış yapıyorsun bence, ilk sayfada nasıl yapılacağı anlatılıyor aslında, aynısını twrp içinden stock rom a yapacaksın, ilk başta denilen yerlerde silinmesi gereken yerleri silmediysen dosya çakışması olabilir.. benim stock rom hafıza kartına atılı, oradan yüklemiştim, sen en temizi stock rom u baştan yükle.. ve açılışta cache belleği temizlemeyi unutma.. stock rom 3.2 sürümü, netten 3.2.1. sürümü update olacak..

• Bu problemin aynisi bendede var twrp ile klasor olisturmak gina geldi varmiki basit cozumu

• quote:

Orijinalden alıntı: t u r g a y

Bu problemin aynisi bendede var twrp ile klasor olisturmak gina geldi varmiki basit cozumu

hafıza kartını boşaltın, içine stockrom u atın, jb den döndüğünüz için twrp aynı olacaktır. Ilk sayfadaki yazılı olanları uygulayın sorunsuz halloluyor, işlem bitince bir format atın ve cache i silerseniz iyi olur. Sonra yüklenin play store a :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: t u r g a y

Bu problemin aynisi bendede var twrp ile klasor olisturmak gina geldi varmiki basit cozumu

hafıza kartını boşaltın, içine stockrom u atın, jb den döndüğünüz için twrp aynı olacaktır. Ilk sayfadaki yazılı olanları uygulayın sorunsuz halloluyor, işlem bitince bir format atın ve cache i silerseniz iyi olur. Sonra yüklenin play store a :)

Twrp ile alinmis yedegimi atacaz hafiza kartina

• 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.