Şimdi Ara

Vodafone Smart Tab III 7’’ (Lenovo) 3G 199 TL-239,9 TL OLDU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
21
Favori
14.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prof. Dr. MEZARCI P kullanıcısına yanıt
    Hocam şarjı nasıl gidiyor, tam şarjla ne kadar ekran süresi alınır tahmininizce? Batarya kullanım grafiğinizi ve ekran süresi kısmını paylaşır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence tablet ihtiyaciniz yoksa almayin . Ekranin 7 inc olmasi kullanilabilirligi azaltiyor , ayrica tablet , telefon gibi kullanmak için yeterince kaba duruyor.

• Bende vodem hediye sinin gelmesini bekliyorum eğer hediyeleri olursa alirim gelmese ziyani yok ev tablet laptop DSLR ve bilumum elektronik teczisat doldu 3d li TV aldik ulan 5 defa ya izledim 3d filim velhasil hediyeleri gelirse ne alâ gelmese satamaz bana.
  • Hediye Yazmadığı halde hediyesi gelen var mı acaba ?
  • HB nin yapacağı işi seveyim. Ne atılan soruya cevap verirler, ne tartışma kısmına bu hediyenin kaldırılması ve geri gelip gelmeyeceği ile ilgili yazılan yazının görünmesine onay verirler ne de başlattıkları kampanyanın ardında durabilirler. Benim hevesim kaçtı. Şu saatten sonra pek geleceğini sanmıyorum, gelse de almayabilirim. Alsınlar başlarına çalsınlar. Altı üstü bir tablet için o kadar HB nin nazını çekmeye meraklı değilim.
  • Artık hepsi buradan denilen yerden mümkün olduğunca eşya almıyorum, çevremde de fikri sorulan biriyim kimseyi de oraya yönlendirmiyorum aldırmıyorum. Araç arka kamera olayından sonra ve buralarda okuduğum insanlara yapılan kampanya ürün işkencelerinden sonra böyle bir karar aldım. Artık alışveriş yaparken hepsiburada hiç yokmuş gibi davranıyorum. Zaten kampanya ve fiyatlarda öyle vazgeçilemez rakamlar değil. Hayatımdan çıkardım gitti..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

Artık hepsi buradan denilen yerden mümkün olduğunca eşya almıyorum, çevremde de fikri sorulan biriyim kimseyi de oraya yönlendirmiyorum aldırmıyorum. Araç arka kamera olayından sonra ve buralarda okuduğum insanlara yapılan kampanya ürün işkencelerinden sonra böyle bir karar aldım. Artık alışveriş yaparken hepsiburada hiç yokmuş gibi davranıyorum. Zaten kampanya ve fiyatlarda öyle vazgeçilemez rakamlar değil. Hayatımdan çıkardım gitti..

Ayni fikirdeyim

• Hediye çekim var diye dayanamayıp aldım. Modemle hat gelmiyorsa çokda anlamı olmayacaktı göndermelerinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 30 Kasım 2014; 22:58:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Hocam şarjı nasıl gidiyor, tam şarjla ne kadar ekran süresi alınır tahmininizce? Batarya kullanım grafiğinizi ve ekran süresi kısmını paylaşır mısınız?

Hocam cevap verebilir misiniz? Malum çok kullanan yok cihazı. Ek olarak ekran nasıl sizce değerlendirme yapar mısınız, parlaklık, görüş açıları, renk doygunluğu gibi konularda?
  • Bir tane sipariş verdim.. Dual core 1.2 işlemci ve 16 gb ram.. 3400 mAh batarya Marka: Lenova
    Arka kapak altında sim ve micro sd girişleri varmış.. Bu fiyata iyi sayılır..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Bir tane sipariş verdim.. Dual core 1.2 işlemci ve 16 gb ram.. 3400 mAh batarya Marka: Lenova
    Arka kapak altında sim ve micro sd girişleri varmış.. Bu fiyata iyi sayılır..

Tabi haklisin abidik gubidik markalara ne para verenler var.Lenovo kalite sonucta uygun fiyat...

• Geçtim ben de siparişi, bakalım cihaz nasılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Geçtim ben de siparişi, bakalım cihaz nasılmış.

Cihaz bedavaydi benim icin modemle birlikte. Cinden getirip imei atsam ayni hesaba gelirdi. Ekran falan kaliteli, tereddut etmeden modemle alsaydin keske...

• Tabletı telefon olarak kullanan arkadaslar sarj tuketım degerlerı nelerdır cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler

• kargo dağıtıma çıkmış. merakla bekliyorum bakalım. gelsin ilk yapacağım iş temiz bir recovery almaya çalışmak olacak.
  • Ahanda lollipop

http://www.50lollipop.org/mp3-0/vodafone-smart-tab-iii-7-5895.html

eğer ciddi ise bu, hiç lenovo a3000 romu atmaya gerek yok, çünkü resimlerinde telefon simgesi var

edit: az kıllandım. sebebi ise 128 mb olması imkansız lollipopun ve bu site ile aynı cwm-twrp sitesi var ve yorumlar neredeyse aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDRuLe -- 1 Aralık 2014; 10:11:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

Ahanda lollipop

http://www.50lollipop.org/mp3-0/vodafone-smart-tab-iii-7-5895.html

eğer ciddi ise bu, hiç lenovo a3000 romu atmaya gerek yok, çünkü resimlerinde telefon simgesi var

edit: az kıllandım. sebebi ise 128 mb olması imkansız lollipopun ve bu site ile aynı cwm-twrp sitesi var ve yorumlar neredeyse aynı.

Yorumlara bakarsan sorun yok gibi sağlam bir recovery alıp denemek lazım bu arada sabah 94 ürün kaldı yazıyordu şimdi 182 olmuş baya stok varmış birde anlamadığım bu tablet neden telefon kategorisinde satılıyor tablet değil mi sırf taksit olmasın diye yapıyorlar galiba.

• Benim tablet geldi...
    Sadece modem var içinde hediye internet çıkmadı...
    İade mi etsem bilemedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: civil engineer

Benim tablet geldi...
    Sadece modem var içinde hediye internet çıkmadı...
    İade mi etsem bilemedim...

geçen smarttab kampanyasında hediye internet için hat ayrı kargoyla gelmişti,
    arayıp sorun isterseniz.
  • Satış stratejisi olarak stok rakamlarıyla oynadıklarını düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.