Şimdi Ara

Vodafone SüperNET Hız Değerleriniz (Tek Konu) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
3
Favori
8.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sp250

Geçen hafta Vodafone a basvurdum,
    Bu hafta baglandı. TTneti ve telefon hattımı ıptal ettırdım dun,
    Bugun ise fiber modem aldım, bagladım. Direk test sonucumu paylasayım;
    Faster than 91% of TR yazması da yüzümü güldürdü

Vodafone SüperNET Hız Değerleriniz (Tek Konu)

hocam 64 lük tarifeyimi aldın?

• Gelen Giden
    DSL Hızı(Kb/s): 64541 4095
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 64756 27671
    SNR Sınırı (dB): 8.7 29.7
    Hat Zayıflaması(dB): 0.0 0.0
    Güç (dB): 14.5 7.9

Dışardan 100mbit gibi mi duruyor usta :) @Serkan4554
    64mbik 240gb akn yeni kampanyadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp250 -- 25 Şubat 2016; 15:48:23 >
  • TTNET ile olan sözleşmemi bugün iptal edip Süpernet'e geçmiş bulundum.Önceden kullandığım paket üniversiteli yalın internetti.16 mbps ve 50 GB AKK'li internete 58 TL ödüyordum.Geçiş yaptığım tarife ise 32 mbps ve 120 GB AKK'li paket.Modem dahil 66 TL ödeyeceğim.
    Türk Telekom'dan sonra iyi geldi :

• Merhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak istiyorum kafam karıştı iyice , internetin taahhütü bu ayın 19unda bitiyor şuanda Türktelekom Ultranet 16 kullanıyoruz bulunduğum bölgede vdsl hizmeti var fiyat ve akk olarak Vodafone cazip görünüyor ama şikayetçi olanda bir o kadar çok Türktelekom Hipernet Yalın 24lük 75gb akk paketi 59.90TL ile Vodafone Supernet 32lik 120gb akk paketi 59.90TL arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha mantıklı ve en az sorunsuz olur. Ayrıca Türktelekom ile pazarlık yapmayı düşünüyorum fiyat konusunda , aşağıda modem değerlerim yazıyor yardımcı olursanız sevinirim iyi günler..
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: avanos1988

Merhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak istiyorum kafam karıştı iyice , internetin taahhütü bu ayın 19unda bitiyor şuanda Türktelekom Ultranet 16 kullanıyoruz bulunduğum bölgede vdsl hizmeti var fiyat ve akk olarak Vodafone cazip görünüyor ama şikayetçi olanda bir o kadar çok Türktelekom Hipernet Yalın 24lük 75gb akk paketi 59.90TL ile Vodafone Supernet 32lik 120gb akk paketi 59.90TL arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha mantıklı ve en az sorunsuz olur. Ayrıca Türktelekom ile pazarlık yapmayı düşünüyorum fiyat konusunda , aşağıda modem değerlerim yazıyor yardımcı olursanız sevinirim iyi günler..

Pm den adresini yolla hattının alabileceği max değeri kontrol edelim. Uygun gelirse geçişinide yaparız hocam. ttnet turktelekomla birleştiği için pazarlık olayları mazide kaldı. Fiyatı düşürürlerse bilki ya hızdan ya kotadan kısacaklar 59.90ı 58.90tl den bile veremezler artık.

• Arkadaşlar yukarıda mesajım mevcut,hız değerlerimi atmıştım.Fakat dünden beri kafayı yedi net.1-2 kez kesilme oldu.Ayrıca hız aşırı düştü.Bir de ping değeri fırladı 300'leri gördü.M.h. ni aradım kablolarınızda sorun olabilir,şu an size verilen hızı maksimum olarak kullanabiliyorsunuz dedi.Şu anki sonuç bu;

Ne yapılabilir bu durumda?

• Arkadaşlar inretnetim yaklaşık 1 saat önce bağlandı asus DSL-AC52U modem ile aldığım değerler

• GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Hangi pakete abone okdun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hat bu degerlerimle 100mbs sıkıntısız alabilirmiyim ttnet kullanıyorum vdsl2 50mb vodafone geçmeyi düşünüyorum 100mbs olan pakete bi sıkıntı yaşarmıyım
    not, saha dolabım 3kapaklı büyük bir dolap saha dolabından eve 170m mesafe var normal bakır kabloyla geliyor, evin altında fiber kutu vs yok hız testinde 48mbs veriyor

• AKANKAN A kullanıcısına yanıt
    sorun olmaz alırsın 100 MB
  • hocam ttnetten bu vdsl hiper paketi alana kadar baya uğraştım önce yok dediler veremiyoruz felan sonra zorla aldım boşta vdsl portumuz yok demişlerdi. korkum şu vodafone nete geçrsem tutupta 16mb vermesin, yok altyapı desteklemiyor diye bizim burda koca mahallede toplasan 5kişi kullanıyor vdsl diğerleri 8mbs sabitlemişler 16 bile vermiyorlar
  • AKANKAN A kullanıcısına yanıt
    valla hocam ben vodafone geçmeden önce hem vodafonden hemde ttnetten hat kontrolu yaptırdım adres üzerinden daire numarasına kadar bakıp dedilerki 75 mb vdsl2 alırsın şimdi 64 mb abone oldum vodafone 24 mb alıyorum adsl2..müşteri hizmetlerine diyorum bana vdsl2 sinyali gelmesi lazım elimde sizin yolladıgınız vdsl2 destekli modem var bi şey bildikleri yok anlaşıcan uğraşıcaz..hani derlerya ucuz etin yahnisi yavan olur diye başımıza geldi bekliyoruz bakalım ne zaman alıcaz vdsl2 sinyali..
  • tistanbul_tr kullanıcısına yanıt
    Ben sinyal alacak seviyeye bile gelemedim altyapı sağlanamıyor yalanı sayesinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Vodafone evde internet kullanan arkadaşlar için AKN uygulanıyor mu kesin? Bir kaç arkadaş AKN var ancak uygulanmadı bana falan demiş, doğru mu? Var mı benzer durum yaşayanlar?
  • Arkadaşlar ben şu anda 16 mbps ADSL hizmeti alıyorum ve Vodafone SüperNET Fiber'e geçmeyi düşünüyorum. Geçmeden önce bana vaadettikleri 60 mbps hıza ulaşıp ulaşamayacağımı garantilememin bir yolu var mı? Bana söylediklerine göre 250 m uzaktaki kutuya kadar fiber geliyormuş. Bir de kullananlarda ping sorunu var mı Overwatch, LoL gibi oyunlarda? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mopneet -- 22 Temmuz 2016; 12:56:09 >
  • 16mbps sınırsız aknsiz internet aldım, hattım 20mbps destekliyor santrale yakınım 5mbit zor çekiyor. Vodafone rezillik bence, bağlamaları günlerce sürdü, 3mbit upload var dediler (yalan söylediler açıkça adsl için) 0.70 zor çekiyor. Bir daha allah korusun, iptal ettirip başka bir firmaya geçiş dönemindeyim. SS'ler. İşte 150 TL'lik ve bağlanması yıllarca süren internet (yalın internet parası ile kabaca)
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1339642/dfba6d41-dd7b-4824-a01b-8f75f0ee8d83.jpg [/simage]
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1339642/5deadc7a-30c6-4056-81ab-8d3e88197d9a.jpg [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otakutr -- 23 Eylül 2017; 21:47:46 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.