Şimdi Ara

Vodafone SüperNET Hız Değerleriniz (Tek Konu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
3
Favori
8.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam hocam vodafone da akşam saatlerinde youtube felç oluyor mu ttnet gibi
  • Arkadaşlar bu hat değerleri ile vdsl 2 destekliyor mu eğer destekliyorsa tahmini ne kadar download / Upload alabilirim

Online işlemler paket değişikliğine baktığımda sadece ultranet paketleri gözüküyor.

Vodafone SüperNET Hız Değerleriniz (Tek Konu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustang102030 M kullanıcısına yanıt
    100 / 4 mbit paketine geçebilirsin vodafone net'te 240 Gb akn'li 24 ay taahhütlü 74.90 TL

• O kadar ucuz mu ya
    Vdsl2 sinyali verildiği zaman gerçek ulaşılabilir hız değerini görebilirim herhalde şuan adsl olduğu için değerler az gözüküyor diye tahmin ediyorum.

• mustang102030 M kullanıcısına yanıt
    Port ücretlerinin ucuzluğundan değil yalnızca 24 aylık taahhüdle müşteri kazanmak için böyle kampanyalara imza attılar.
    VDSL2 ve Fiber'de Türk Telekom altyapısını kullanmasına rağmen 2 Mbit'in üstü değerlerde upload hızı veren tek İSS. Verdiğim linkteki siteden hat zayıflaması değerinizi girip santrale yakınlığa göre maksimum ne kadar hız alabileceğinizi kontrol edebilirsiniz.http://www.speedguide.net/dsl_speed_calc.php @mustang102030

quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

selam hocam vodafone da akşam saatlerinde youtube felç oluyor mu ttnet gibi

Hocam ben 3 aydır Vodafone'dayım şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım Youtube'da.
    Arkaplanda 1080p ayarlı oynatıyor. IDM'den down'a aldım aynı anda.@KuzeyRüzğarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 9 Şubat 2016; 22:54:26 >

• eak101 kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler hocam sizden bir ricam daha olacak mümkünse mynet ve youtube yi tracert atıp ekran görüntüsünü ekleyebilirmisiniz
  • Hocam vie.valve.net lux.valve.net ve 162.249.75.175 bunlara tracert atarmısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustang102030 -- 9 Şubat 2016; 23:10:27 >
  • Wireless'la yaptım hocam.@KuzeyRüzğarı

quote:

Orijinalden alıntı: mustang102030

Hocam vie.valve.net lux.valve.net ve 162.249.75.175 bunlara tracert atarmısın?

Tabi buyrun.@mustang102030
     Vodafone SüperNET Hız Değerleriniz (Tek Konu) Vodafone SüperNET Hız Değerleriniz (Tek Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 9 Şubat 2016; 23:20:55 >

• eak101 kullanıcısına yanıt
    sagol hocam teşekkür ederim bende sırf şu upload için geçeceğim vodafone nun denizli de kendi pop noktası borusan telekomu satın aldığından dolayı santrale kadar telekom alt yapısını kullanıyor ordan kendi omurgasına aktarıyor ve yoğunluktan pek etkilenilmiyor
  • Bu değerlerle pratik olarak 100 mbit elde edebilir miyim? Bilen biri yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alacanet -- 10 Şubat 2016; 13:49:55 >
  • adsl değerlerim bunlar sizce vdsl 100 mbps alabilirmiyim

• KutsalPortakalWes K kullanıcısına yanıt
    Down snr marjin ve hat zayıflaması iyi ortalama stabil olarak 75 Mbit'e kadar destekliyor hat. Santrale yakınlığa göre 64 Mbit rahatlıkla alırsınız. 100 Mbit için değerlendirebilmek için Vdsl2 sinyalinden sonra görebiliriz değerleri. Ayrıca Vodafone Net çağrı merkezindende sorgulayanbilirsiniz. En doğrusu Türk Telekom müdürlüğüdür.

• quote:

Orijinalden alıntı: eak101

Down snr marjin ve hat zayıflaması iyi ortalama stabil olarak 75 Mbit'e kadar destekliyor hat. Santrale yakınlığa göre 64 Mbit rahatlıkla alırsınız. 100 Mbit için değerlendirebilmek için Vdsl2 sinyalinden sonra görebiliriz değerleri. Ayrıca Vodafone Net çağrı merkezindende sorgulayanbilirsiniz. En doğrusu Türk Telekom müdürlüğüdür.

teşekkür ederim,en yakın zamanda öğrenicem.
  • arkadaşlar bende vodafone'un fiber diye salladığı aslında ne olduğunu bilmediğim internetine geçicem.
    şimdi eski modemim bunların fiber dediği altyapıyı destekliyormu bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.
    benim şuan kullandığım model Airties rt 206v4 modeli. buna baktığımda benim gördüğüm adsl2 özelliği var sanırım.
    şimdi vodafone ile görüşmemede fiber için verdikleri modem modeli Huawei hg658c imiş.
    bunun ile benim modemin ne farkı vardır ve bu modeme geçmek zorundamıyım acaba?
    bu vodafone'nun fiber dediği vdsl mi vdsl 2'mi aslında nedir ve benim Airties modem iş görür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Olurda baglarsalar bizde koyariz cidden rezillik cekiliyor internet baglanana kadar umarim baglanirda devaminda rezillik cekilmez.

Bende imzaları yaklasık 3 hafta once attım. Fakat baglantı bir türlü müşteri hizmetlerinde gözükmüyor. Yeni abone hattını arıyorum , orda herşey tamam. Ne yaptıysam olmadı , 50 kere arama yaptım hem müşteri hizmetlerine hem yeni abone hattına. Sizin ne gibi bir sıkıntınız vardı ?
  • Arkadaslar hat degerlerim nasil acaba bilgilendirirseniz sevinirim.hemen 7 metre yanimda iki tane ufak fiber kutu var ama apartmana kadar getirmiyorlar malesef
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim2399 -- 18 Şubat 2016; 11:10:29 >
  • Buda benim hızım 16 mbps tarifesi

• Almanya Frankfurt'tan ping süresi konusunda en sağlam sonucu paylaştığım ss'deki leaseweb sunucusuna traceroute testi yaparak öğrenebilirsiniz.

Vodafone SüperNET Hız Değerleriniz (Tek Konu) Vodafone SüperNET Hız Değerleriniz (Tek Konu)

• Geçen hafta Vodafone a basvurdum,
    Bu hafta baglandı. TTneti ve telefon hattımı ıptal ettırdım dun,
    Bugun ise fiber modem aldım, bagladım. Direk test sonucumu paylasayım;
    Faster than 91% of TR yazması da yüzümü güldürdü

• Sp250 kullanıcısına yanıt
    Modeme gelen hiz degeriniz nedir acaba?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.