Şimdi Ara

Vodafone Taahhüt Bitişi Sözleşme Yapmazsak Ne Olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    22.04.2021 tarihinde Vodafone'da taahhüdüm sona eriyor. Korona olduğumdan dolayı şubeye gidip başka operatöre geçiş başvurusu yapamadım dolayısıyla 17.04.2021 tarihinde internetten geçiş başvurusu yaptım. Gelen giden olmadığı için geçiş yapacağım operatörü arayıp bilgi almak istedim fakat onlar kuryenin eve geldiğini ancak evde olmadığımızı iletti :) Korona olduğumu dolayısıyla bütün gün evde olduğumu söyleyince de karantina sürem bittikten sonra (25.04.2021) geleceklerini söylediler ben de başvuruyu iptal ettim.
    Bulunduğum operatörde sözleşmemi yenilemezsem otomatik sözleşme yenilenmesi mi olacak yoksa taahhütsüz bir şekilde kullanmaya devam mı edeceğim bilgilendirebilir misiniz? Sözleşme yenilemezsem tarifem daha pahalı bir şekilde devam edecek ama yeni sözleşme olacak mı bilmiyorum onun hakkında bilgi verebilir misiniz
    (Faturalı hat sahibiyim)

• Sözleşmeniz 12+12Aylık ise ve ilk 12 ay bittiyse ikinci 12 aya girersiniz. Yaptığınız kontratta bulunan ikinci 12 ay fiyatları üzerinden kullanım sağlarsınız.

Sözleşmeniz 12 Aylık, 15 Aylık ise ve tamamen bitiyorsa kullandığınız paketin taahhütsüz ücretlendirmesi(genelde baya yüksektir) üzerinden ücretlendirilirsiniz.
  • Hocam çok geçmiş olsun öncelikle. Vodafone sizi aramadı mı yeni tarife teklifi ve taahhüt için ? Nisan ayı özelinde belki uygun teklifler yaparlar diye düşündüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.