Şimdi Ara

VODAFONE TAAHHÜTÜ BİTENLER-ALINAN TEKLİFLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu başlık altında sözleşmesi bitenler arkadaşlar hangi teklifleri aldıklarını yada hangi paketle operatör değiştirdiklerini yazarsa sanırım daha derli toplu olur. Katkılarınızı bekliyorum teşekkürler...

• 15 Gün sonra tahhütüm bitiyor

Tarifem :Esnek Süper

750dk - 6000sms -3gb internet 29tl
    Şu an bekliyorum yeniyıl tarifelerini,gerekirse taşıyacağım.
  • 1nci aydada benim bitiyor tek baktığım Turkcellde bir tarife
    Bin dakika Bin sms 6 gb 49tl. Daha iyisini bulursam hiç düşünmeden gecebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Esnek Süper tarifesindeyim bemimde yıl sonu taahhütüm bitiyor bugüne kadar Vodafone bana teklif ile gelmedi geleceğini de sanmıyorum şuan yedek hattım ile Türk Telekom'u deniyorum.

Geçtiğim tarife DOLU3GB Tarifesi

Heryöne 750DK

Heryöne 1000 SMS

İnternet 3Gb

Ekle 2GB yazıp 5555 e gönderdim 6 ay boyunca 2 gb hediye

Toplam 27 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byazem -- 18 Aralık 2016; 14:10:18 >
  • Vodafone taahhütum bitiyor diye bugün red xs tarifesini 45 tl önerdi. Bende TT 15gb Aile paketine 89 tl ye (3 kişi ) geçtim. Zaten daha öncede uzun yıllar aveadaydim . Vodafone'u beğenmedim. Uzak kalsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vf faturada fazla gelme olayi varmi zamaninda cok guzel bi kazik yemistim yaglisindan gececemde tirsiyorum
  • Belirtilen kotaları aştığınız takdirde tüm operatörlerde fazla fatura olayı var ya tarifenizi seçerken paket aşım ücreti olmayan bir tarife seçeceksiniz yada dikkat edeceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.