Şimdi Ara

vodafone tarafından kişisel bilgilerimin 3. şahıslar tarafından ele geçirilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

22/01/2017 tarihinde Eskişehir Espark Avm'nin içinde bulunan Vodafone Bayisinden eski telefonu vermem karşılığında yeni telefon almıştım ve fiyattan düşülmüştü. Eski telefonumun ekranı kırık olduğundan telefondan işlem yapamamaktaydım ve bayi yetkilisine sorduğumda içerisindeki tüm bilgiler silinip teknik servise gönderileceğini bir problem olmayacağını söylediler. Fakat 11/07/2017 tarihinde sabah saatlerinde instagram hesabımdan baktığımda sadece bayiye verdiğim eski telefonumda bulunan fotoğrafların 'kendi instagram hesabımdan paylaşıldığını gördüm. Bu fotoğraflar kız arkadaşım fotoğraflarıdır ve özel fotoğraflardır. e-mail hesabımdan kontrol ettiğimde e-mail hesabımın da ele geçirildiğini gördüm. Kendi araştırmalarım sonucu mail adresimdeki son girişleri kontrol ettiğimde eski telefonumdan giriş yapıldığını tespit ettim. Yani eski telefonumdaki bilgiler silinmemiş ve 3. şahısların eline geçmiştir. Tüm banka bilgilerim, sosyal medya hesaplarım, özel bilgiler ve fotoğraflarım başkasının veya başkalarının elindedir. Konu hakkında vodafone ile görüştüğümde böyle bir şey olamayacağını söyleyerek yardımcı olamadılar. Şuan zor durumdayım. Kurumsal bir firmaya güvenerek hata yaptığımı anladım. Yardımlarınızı beklerim. (not: Eskişehir başsavcılığına başvuru yaptım)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.