Şimdi Ara

Vodafone tarafindan resmen soyuldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hattim var ikiside aveadaydi.Az kullandigimi vidafone a tasiyim 5 liralik bjk ye yardim paketini alir bjk ya bi yardimim dokunur dedim.Neyse tasidim numarayi 25 liraya bi paket 5 lira da besiktasa aylik toplam 30 lira.Bu arada hat faturasiz.30 lirayi cekti sistem.1 hafta sonra bi 30 daha yukledim zamani gelince ceksin diye.Ama tel belli araliklarla 80 kr kesip duruyor.Benim hattimda olan 30 tl den kaldi 4 tl.Aradim musteri hizmetlerini bu nedir benim paketimde var dedim.Telefonunuzda multi media mesaj gibi bisey gidiyor dedi.Nereye gidiyor numarayi soyleyin dedim yok biz goremiyoruz telefonunuzda sorun var servisinize goturun dedi.2 hafta once calisan iphone bozuldu yani :) Neyse diger telefona taktim karti aynen 80 kr her saat kesiyor.Neyse bide mail atiyim dedim yazdim acik acik 48 saat gecti ne arayan ne mail atan var.Solugu avea da aldim bugun.hatti 1 ay olmadan geri tasiyorum avea ya.Bir dahada asla isim olmaz boyle bir operatorle ne kadar ayip bisey.En ucuz yontem telefonunuz bozuk servise goturun.Ulan mesaj gidiyosa nereye gidiyo dime ayrica paket var yalanda digil bu rezmen soygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROUGE44 -- 22 Mart 2015; 15:17:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olan Beşiktaş'ıma olmuş vodafonela ilgili o kadar şikayet görüyorum ki bu ara gerçekten şok oluyorum. Bilerek mi yapıyorlar yoksa sistemleri tırtladı milletten mi sakliyorlar bilemiyorum.

• Vodafone bu aralar baya kaşınmaya başladı. BTK şöyle 1 trilyonluk ceza versede biraz rahatlasa kereta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen bir uygulama arka planda kullanım&hata raporu gönderiyordur diyeceğim ama bu durumun diğer operatörlerde olmayıp sadece Vodafone'da olması çok garip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurosim

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Muhtemelen bir uygulama arka planda kullanım&hata raporu gönderiyordur diyeceğim ama bu durumun diğer operatörlerde olmayıp sadece Vodafone'da olması çok garip.

Konunun çözümü forumda mevcut.

Vodafone Yurt Dışına Otomatik SMS Sorununun Çözümü (80 kuruş sorunu) :http://forum.donanimhaber.com/m_103307952/f_//tm.htm

Vodafone Rehber Servisi Nedeniyle Kendi Kendine Giden SMS'lerin Çözümü :http://forum.donanimhaber.com/m_104105151/f_//tm.htm

Bu ikisini uygularsanız sorun kalmayacaktır.

Durumun geri planda çalışan bir uygulama ile alakası bulunmamaktadır.

bilgilendirme icin cok tesekkurler ama hattimi geri avea ya tasidim bu gereksiz operatorlerle ve sacma sapan sorunlariyla ugrasamam.Gittim gordum ve bes para etmezmis vadofone

• Her ne kadar konunun benimle alakası olmasa da öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler. Sanırım herkeste olmuyor bu durum. Eşimin hattını geçen ay Vodafone'a aktarmıştık, telefon da akıllı ama böyle bir şey yaşamadık. SIM yerinde sadece Google rehberini kullandığımız için sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.