Şimdi Ara

Vodafone tarife teklif etti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone cepnet paketini yavaşlığından dolayı iptal etmemle, paket arayışına giriştim.
    Geçen gün Vodafone mesaj atmış, 500 dk, 1000 sms, 2 gb internet 28 TL son gün 6 Aralık şeklinde.

Aslında kafamı karıştıran bir diğer konu 1 gb internet yeterli olur mu? Şuan Lumia kullanıyorum. Forumda yine bir konuda Windows phone için internet veri kullanımının az olduğunu okumuştum.
    Yine Vodafone 1000 dk her yöne, 1 gb = 22 TL sanırım.
    Sizce ne yapmalıyım? Diğer operatörlere mi bakmalıyım? Yoksa 2 seçenekten birini seçmeli miyim?
    Görüş ve önerileriniz benim için önemli teşekkürler..

• Aveaya geç, bol dk, bol sms, bol internet.
  • Dostum yanlis bilmiyorsam bu vodafone da kisiye ozel fiyat indirimi yok tavsiye edilmis bir tarife gibi duruyor,benim bildigim tek avea da var cekim konusunda suphelerin yoksa avea kullan derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen söyledigin gibi olabilir. Acil paket gerekli oldugu icin vodafone 28 TL olan pakete dün itibari ile gectim. Gözlemlerime göre gayet iyi hizli suan memleketteyim. Yalniz avea konusuna gelince memleketteki arkadaslarim internet icin memnun olduklarini soylediler. Ancak üniversitedeki bazi arkadaslarim aveanin internette yavasligindan sikayetciydi. Bakalim 1 ay kullanacigim duruma göre daha avantajli bir tarifeye gecebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.