Şimdi Ara

Vodafone Traifeye ek Cihaz Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
25.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kredi notu kaç olmalı cihaz alabilmek için bilen varmı 1406 kredi notu yeterlimidir? Daha önceden faturalı hat sahibiydim 6ayı geçti vs. protokollerde sıkıntı yok fakat sistemdeki bir arıza nedeniyle kredi notuyla verebileceklerini söylediler bilgili arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tursuluekmek -- 2 Nisan 2015; 20:16:17 >

• LG G3 için 1350 gerekiyormuş arkadaşlar bilgi olsun
  • Mass cihaz 1400 puanla alınır. Lg g3 1400 kkb ile alınır. Vodafone da cihaz alma koşulları baştan aşşağı değişti turkcell deki gibi limit puan sistemi var. Puana göre telefon var. Örneğin ben 10 gün önce hem s6 hem s6 edge için uygun bir hatta sahiptim şuanki puanlama sistemiyle s6 alıyorum ama s6 edge alamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokdemirkaan

Mass cihaz 1400 puanla alınır. Lg g3 1400 kkb ile alınır. Vodafone da cihaz alma koşulları baştan aşşağı değişti turkcell deki gibi limit puan sistemi var. Puana göre telefon var. Örneğin ben 10 gün önce hem s6 hem s6 edge için uygun bir hatta sahiptim şuanki puanlama sistemiyle s6 alıyorum ama s6 edge alamıyorum

evet değişiklik sebebiyle bi sorun varmış çoğu kullanıcının puanı 0 gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tursuluekmek

quote:

Mass cihaz 1400 puanla alınır. Lg g3 1400 kkb ile alınır. Vodafone da cihaz alma koşulları baştan aşşağı değişti turkcell deki gibi limit puan sistemi var. Puana göre telefon var. Örneğin ben 10 gün önce hem s6 hem s6 edge için uygun bir hatta sahiptim şuanki puanlama sistemiyle s6 alıyorum ama s6 edge alamıyorum

evet değişiklik sebebiyle bi sorun varmış çoğu kullanıcının puanı 0 gözüküyor

Sistemi tam oturtamadılar sanırım.. eski sistemde telefon kılıfı bile verilmeyecek ayda 20.50 en düşük faturadan ödeyen teyzelere yeni sistemde 4000 puan çıkıyor.

Ben üzerinde cihaz bile olmayan red hattıma 6 aylık ortalama fatura ekranına göre 95 lira ödüyorum 1 saat bile ödeme geciktirmedim ama bana 2700 puan çıkıyor.. bankalara 1 gün geç ödemem yok 1860 kkb'm var (ki 1900 Türkiye rekorudur..) kkb yaparak puanımı artırmaya çalışıyorum yine 2700 de kalıyor..

Her bir puan 1 lira ettiği için 2700 liralık adam muamelesi görüyorum ve sonuçta eski sistemde s6 yada s6 edge alabiliyorken yeni sistemde s6 alıyorum edge alamıyorum ki ben edge alacaktım..

• Yeni sistem ile telefon alımını çok zorlaştırmışlar. Bu kadar puanmış vs. ayrıntıya ne gerek var. Abone faturasını zamanında ödüyorsa telefonu kolayca alması lazım. Resmen paranla rezil oluyorsun.

• quote:

Benim kredi puanım 1.670. iPhone 5s almayı düşünüyorum. Alamaz mıyım ? Hattım kontorlü şuan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Benim kredi puanım 1.670. iPhone 5s almayı düşünüyorum. Alamaz mıyım ? Hattım kontorlü şuan.

alabilmen lazım ama çok fazla sorunları var vodafone'un kendi elemanı söyledi bana türkiyedeki vodafone çok dandik dünyada 1 numara türkiyede yerlerde vs. misal turkcell de yeni sistem geleceği zaman 1 ay önceden eğitimini veriyorlar dedi biz cuma günü kapadık dükkanı cumartesi sabahı sistem değişmiş dedi. onlarda ne yaptıklarını tam bilmiyorlar aslında en ufak bi sorunda yapacakları hiçbirşey yok. işin garip tarafı şok destek dedikleri bir dalga var bayilerde sorun çıktığı zaman arayıp çözmek için ordaki kimsede bilmiyo ne olacağını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Kkb bitti artık. Limit puan önemli. Limitinize baktırın yetmiyorsa kkb yaptırın direk puan çıkmıyor kkb puanınızı limit puan türünden hesaplıyor sistem ama şuan düzgün çalıştığını sanmıyorum. Ben zaten 2700 olan limitimi 1860 kkb m olduğunu bilerek kkb yaptırdıktan sonra da artıramadım. Aynı kaldı ki türkiye rekoruna yakın bi banka müşterisiyim yani..

Mağazada ben de çalıştım vodafone da akşam kapatırken s6 alıyorsun sabah açtığında alamıyorsun. Çalışanlar bilir son dakika sürekli takip edilir, son dakika duyuruları gelmez gelmez sonra bir günde 10 tane gelir bi anda tarifeler kaldırılır yenileri çıkar sistemler değişir. Çalışan da kafayı yer nasıl yapacağını müşteriyi denek olarak kullana kullana öğrenir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.