Bilemem orada çekmiyor onu biliyorum. |
Vodafone Türkiye: “Biz 5G’ye değil 5.5G’ye hazırız” (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
yasal olarak kapatamaz ama çok azaltmıştır.
-
Birçok yerde azaltmış duyduguma göre. Yalnız benim anlamadığım neden 3g yerine 2g yi kapatmadi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pos cihazları ve birçok m2m cihaz gprs kullanıyor, o yüzden 2g kapatılamaz.
-
2G üzerinden SMS atamıyorum hocam epeydir Vodafone'da. SMS geliyor ama atamıyorsun. LTE ile sorun yok. 2G sinyalini eski bir tuşlu Nokia telefon ile denedim bu arada. Ayarlarda sorun yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Ocak 2025; 2:34:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2026 da kapatilacak
Benim köyümde BTK ya göre Türkcell 3G çekiyor. Bu yüzden yatırıma gerek yok. Ama o da çok az kısmında çekiyor. İnşallah Turkcell de 3G yi kapatır da BTK rahatlar. Yıllardır telefon çekmiyor. İyice yıldık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3g hala devam ediyor
yoğun olan yerlerde 3G 2100 MHz frekansının yerini 4g ye kaydırıp 4g kullanıyor
Benim köyümde çekiyor ancak yan köyümde mesela komple hiçbir operatorde şebeke yok. Yıl 2025 yoruma gerek yok. Operatörler maalesef ekmek gelmeyecek yere yatırıma tenezzül etmiyorlar. Belki sizin köyde yoğun ve surekli şikayet olursa işe yarayabilir.
Koyun nüfusu kaç?
Kendi köyüm 2100 civarı nüfus var. Önceden sadece 3g vardı şimdi Telekom 3 banttan LTE veriyor 60 mbit civarı hız var ancak birçok köyde şebeke dahi yok rezil bir durum bu cagda
Uğraşıyoruz ama pek umut yok hocam adamlar dinlemiyor. Siyasi torpil kazım. Bu işi de siyasete göre yapıyorlar.
Nufus kaç peki ?
yer neresi bide sadece Turkcell mi var ?
nufusa dayalı yatırım yapmıyorlardır
Btk dan tanıdık lazım kisaca
Diğer operatörlerin durumu nedir sizin köyde, ve komşu köyde?
Diğer operatorlerde Turkcell de güzel vodefone u bilmiyorum. Bazı Telekomun çekmediği köylerde ise sadece Turkcell var. Bir köyde de ulak var evrensel 3 operatör ortak
Bizim yazın kullandığımız yaylamiz var Turkcell ve Vodafone çekiyor iken hemde 4.5G ,Türk Telekom hiç cekmiyordu güz ayında baz istasyonu dikmişler ama daha faaliyete geçmedi. Turk Telekoma geçtim 2022 yılda o zaman Yusuf Kıraç vardı genel müdür yardımcısı yazdim ona Twitter den ama yapmadılar oraya baz istasyonunu sonra geçtim Turkcelle bidaha da uğraşmadim yapsınlar diye ,güz ayında dikmişler baz istasyonu oraya işte 2024 de .
Devletin el attığı her iş çürüyor maalesef. Varlık fonuna geçtikten sonra Turkcell'de kalitesi çok düştü
Btk da ise yaramaz tek seçenek millet vekili .bizim ilçe merkezine baz istasyonu binaların üstüne vatandaşlar istemiyor ,millet vekili köyüne kurdurdu baz istasyonu merkeze yakın köy yani .sorun öylece çözüldü.
Tamam operatörleri suç atıyoruz ama burada halkın cahilliginin de çok fazla payı var. Hem telefon çekmiyor diye ağlarlar hem de baz istasyonuna karşı çıkardılar tam bir salaklık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X