2 yıl boyunca ev interneti + faturalı telefon hizmetini kullanmıştım oradan biliyorum. Hayatımın en kötü internet ile yaşadıgım en kötü yıllarımdı 2 yılımı çaldılar resmen. Taahhütüde sonlandıramadım sonlandırırsam Taaa o zmn çok iyi hatırlıyorum aylık 650TL fakat indirimli 150tlye düşüyormuş. Yani taahhüt yaptıgım için 500TL indirim yapıolarmış her ay yuhh eğer iptal edersem 24 ayın bedelini indirimsiz alacaklardı yani 650x23 ayı komple ödersem iptal edebiliolarmış :) Bu dediğim 5-6 yıl önce haa o zamanın parasıyla 15bin tl falan. o zmnlar asgari ücret 2.000TL 2019 olması lazımdı sanırım. Düşün artık istedikleri meblagı :) 16mbit diye almıştım 2 yıl boyunca 2-3mb arası kullandım hep altyapınız yetersiz diyorlardı hep. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 15 Ocak 2025; 10:54:25 > |
Vodafone Türkiye: “Biz 5G’ye değil 5.5G’ye hazırız” (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
5.5 G YEMİ HAZİRSİNİZ DAHA İSTANBULUN GÖBEGİNDE KAGİTHANEDE TELEFON ÇEKMİYOR :) VODOFONE PİŞMANLİKTİR HER DEFASİNDA ŞİKAYET EDİP SONUÇ ALAMİYORUZ NE YAZİKKİ
-
10 yıldır vodafondayım. Daha doğru dürüst 4.5 g yi veremiyorsun, 5 5 dan bahsediyorsun. Dayanamadım sonunda turkcell e geçtim. Rahat ettim
-
Ben vodafone calisaniyim, vodafone önce tarifelerini düzeltsin.. Türkiye de ki tarifeler Almanya kadar ucuzlamali.. çok pahalı...
-
Şehrin ortasında whatsapptan fotoğraf gönderilmiyor aynen kanka 5.5g getireceksin
-
Bırakın 5.5 g yi önce bı çekimi arttırın fazladan fatura yazmayı ondan sonra 5G mi 1 G mi onu yapın
-
Bunlar kudurmuş vampir ilk önce 4g 4.5 gye geçişte aa eski telefonlarınız desteklemiyor dediler sonra 5g geçişts eski telefonlarınız desteklemiyor dediler şimdide 5.5 g dede heralde böyle destel tutarmı acaba diye hesap yapıyorlar windows baktiki bu şekilde olunca çok para dönüyor oda windows 11 aa eski cihazlarınız desteklemiyor hadi yeni cihaz alın dedi bu sömürgecilere nemrut dağı kadar altının olsa anca dayanır
-
Ankara nın göbeğinde çeksin önce. İnterneti bırak telefon görüşmesi yapamıyoruz
-
Senin kullandığın ev interneti alt yapı Türk Telekoma ait ,Vodafone Türk Telekom dan alıp sana veriyor .Türk Telekom yatırım yapmıyor doğru dürüst ev internetine .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafonedan Turknete geçtim geçen sene onlarda Turk telekom altyapısı üzerinden internet saglıyorlar
ve şuan hızım 82mb 100mb'e yakın yani.
Vodafone VDSL ile 8mb veremedi onlarda turk telekomu kullanıyordu.
Turknet 8'i bırak 82veriyor
inanmıyorm dersen hız testini göster dersen çeker atarım. Vodafone bildigin dolandırmış beni. Avukat tutacak param olmadıgından uğraşamadım.
-
İşleri güçleri kolpa, yıl 2025 hala komedi gibi kotalı tarifler var, büyükşehirde merkezden biraz uzaklaş ya 4g çekmez ya süründürür
5.5G nin bundan haberi var mı
Öyle bir şart yok bu arada. Taahhüt bozmak için ya kullandığın ayların 500TL indirimini ödersin ya da kalan ayların 150TL tarife ücretini ödersin. Hangisi daha ucuz oluyorsa müşteriye o ödetilir.
Kaldı ki vaad edilen hızın belli bir yüzdesinden daha azını alıyorsan koşulsuz iptal hakkın da var. Böyle durumlarda aklında bulunsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 15 Ocak 2025; 15:59:56 >
Hahaha:D Bunu telefondaki müşteri hizmetlerinede söyle bakalım ne cevap alıcaksın:D
Taahhüt bozarsan kalan ayların indirimsiz fiyatını ödemek zorundasın
Taahhüt yaptıgın için zaten indirim uyguluyorlar. Ama buradaki asıl çakallık indirimsiz bedelin aşırı yüksek fahiş bedel olması.
Gelen faturalar genelde 650TL 500 TL indirim uygulandı ödemeniz gerekn tutar 150tl şeklinde geliyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 15 Ocak 2025; 16:3:25 > -
MH papağan gibi dediğini tekrarlar. Vodafone MH gerçekten berbat, ben de kullandım. BTK ya yazınca gayet güzel işini görüyorlar ama 😀
Şu son yazdığın koşulsuz cayma için BTK yı araya sokmanız lazım yoksa yapmazlar ama diğer cayma koşullarını harfiyen uygularlar, orada genelde hata yapmazlar en fazla sözle korkuturlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 15 Ocak 2025; 16:7:5 >
Daha bakiye sorgulama servisi düzgün çalışmayan ÇÖPÜN ÇÖPÜ VODAFONE'dan mabadımızla güldüren açıklamalar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dünya operatörleri çoktan 5.5G oldu zaten ondada yavaş kaldılar...
-
5.5 g nin bundan haberi var mı
-
Ikiside aynı alt yapı iken niye farklı oluyor ? Turknet kendi fiberi olmasin ?
Vodafone bu sene de güldürdü.
Telsim zamanından kalan eski kernelle çalışan baz istasyonu yazılımları ne alemde? Güncellediniz mi onları?
Siz kim, 5.5G kim? Önce bi 4.5G'yi düzgün verebilin, sonra konuşuruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X