Şimdi Ara

Vodafone Türkiye: “Biz 5G’ye değil 5.5G’ye hazırız” (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
5.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

700 MHz 5g alırlar bence çoğunlukla. Burada iş birazda hukumette bitiyor. İhale bedelini yüksek tutarsa hicbiri yatırıma yanaşmaz. Haklılar da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mtnedm82 M kullanıcısına yanıt

Tekirdağ'dayım. Sadece yaşadığım iki ilçede yılbaşından önceki iki hafta iki tane, iki ay içinde de dört istasyon açıldı. İl geneli daha fazladır, benim farkettiklerim bunlar. Hatta test amaçlı açılanlar da var, başka bir ilçe merkezinde, 6 yeni istasyon var bir iki ay içinde. Bunlar 4G. 3G açıp sonradan 4G geçirdikleri varsa bilmiyorum onları.

• Vodafone konuştursun yeter

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turkcell den Vodofana geçtim.İlk çağa düştüm.

İnstagram Youtube resimler açılmadan beyaz aşağı kayıyor.

• Yüksek hız olsunda verdikleri 10gb daha hızlı bitsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eskiden 3G ile hızlı bağlanırdık. 4.5G dediler. Şimdi bir yerde 3G'ye düştü mü asla bağlanmıyor. 5G geldi diye şimdi 4.5G ile de bağlantıyı keser bunlar. Şaka gibi. Yenisi çıkıyor, eskisi engelleniyor. Değişen çok fazla bir şey de yok.

• sis651 kullanıcısına yanıt

Anladım hocam, bazı yerlerde de kötüye gidiyor mesela kardeşimin evi Yenimahalle Ankara'da ve Telekom 1 sene önce çok iyiyken şimdi yoğunluktan mıdır yoksa istasyon mu arızalı bilemedim 5 mbit hız alıyorum 60 mbit aldığım yerde. Yatırım yok denemez ama yetersiz.

• thyr1234 kullanıcısına yanıt

4 g nin en az 10 yıl daha ömrü var merak etmeyin

• sis651 kullanıcısına yanıt

Bu arada bu istasyonlar hep Turkcell mi acaba?

• S24 Ultra ile İstanbul havalimanında Turkcell E-Sım hattım ile bir test yapmıştım geçen yıl. Sonuçlar bu şekilde :)

Vodafone Türkiye: “Biz 5G’ye değil 5.5G’ye hazırız”

• 4.5 diye diye paranın dibine vurdular şu yazıları okuma gereği bile duymadım.

Elin Çinlisi 4G ile internette uçuyor biz 4.5G ile 40 50 şanslı bir kaç kişi ise 100 görüyor hatta 4.5G'nin kullanılamadığı alanlarda 3G neredeyse hiç çalışmıyor sadece telefon görüşmesine yarıyor, seyahat halinde bağlantı direk ölüyor bazen basit bir lokasyonda bile şebeke almak için uçak modunu açıp kapatıyoruz.

Utanmadan 5.5G diyorlar BTK içinde RTÜK gibi birim lazım bunları öttüren biri olmazsa bizi öttürürler.

Baz istasyonunun kira sözleşmesi bitince yer sahibi yenilemek istemeyebiliyor. İstasyon kaldırılınca sinyal kötüleşiyor. Ya da buradan örnek vereyim mesela. Turkcell ile yakındaki bir parkta 30 - 40 Mbit alıyordum, bazen 100 de oluyor arada 20 de oluyor tabi. Etraf hep apartman olduğu için istasyon kuramıyor operatörler. Turkcell 2 KM ötede yeni bir istasyon devreye aldı. Parkta da daha yakında istasyon olmasına rağmen o baz istasyonuna bağlanıp çalışıyor telefon. 3 - 5 Mbit hızlar aldığı da oluyor, bazen kullandığım uygulamalar çalışmak istemiyor. Hani bu yeni baz istasyonunun şehrin yapısından dolayı bölgemdeki performansı etkilemesi biraz.

Turkcell harici kullanmadığımdan Turkcell takip edebiliyorum. Ama bazı yerlerde kurulduğu yerlerde ötekilerin de istasyonu var. Ya da tek tük onlardan da kurulum farkediyorum ama takip edemiyorum işte tam.

• kymelria kullanıcısına yanıt
    Dünyaca ünlü vodafone ülkede rezil durumda bunlar farkında değilmi bu hızlardan ilginç.

• Hastır ordan la Vodafone'un olması gerektiği gibi düzgün bir internet hizmeti verebilmesi için 155,5G'ye geçmesi lazım. Anca o zaman şu anda olması gereken hızı verebilir. Türkiye'nin açık ara en leş operatörü. GSM bizde resmen kanayan yara. Ya fahiş fiyat ya da leş oğlu leş hizmet. Ki bu hizmete biçilen fiyatların da fahiş olduğunu söyleyebiliriz.

• Vodafone internet ve dakika satmiyor.Tek sattiği şey TARİFE.!!!İsim var içerik var reklam var ama kalite yok hizmet yokk telefon da 5g 5.5g yazar ama internet yok ses yok beş para etmezsin.!!

• İlk önce her yerde çeksin sonra düşünürüz :)) 5.5 düzgün alt yapı fiber olsa ne güzel olurdu ama Paranla rezillik budur:))

• Nasıl fiber Vodafone Tekirdağ merkez çınarlı mahallesine 12 mbps üzeri hız veremiyor Telekom fiber altyapı yüzde 5 yok ben 2 yıldır çınarlı Mahallesi'nde internet alamiyorum port yok deniyor bu adamlar halk ile dalga mı geciyor fiyatlar uçtu hizmet bitti bu nasıl orantı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.