Bedava peynir sadece fare kapanında olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Türkiye: “Biz 5G’ye değil 5.5G’ye hazırız” (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ücretsiz sınırsız internet hizmeti tr ye gelince telekominikasyon başkanı açıklaması olur gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunu söylemiştim. 5G yi 5.5G diye pazarlicaklar demiştim. Vodafone tarafına gelirsek. İngiltere'de ve Avrupa'da deli gibi yatırım yapıyor ama. Ülkemizde maalesef yatırım yapmıyor. Aslında adamlar haklı. Neden yapsınlar ki? Piyasa şartları belli. Sürekli bi risk var. Ülkeden çıkarsa hiç şaşırmam.
-
Yeminle şaka zannettim 🤣🤣🤣 dedim belki gırgır yapıyorlar, ama gerçekmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone ülkemizi hiç sallamıyor malesef, Avrupa'daki Vodafone ile buradaki Vodafone'un alakası yok. Telsim'i aldılar, mantık aynen devam ediyor.
Telsim zamanında en kötü çeken operatördü, hala öyle. Avrupa'da aylık bilmem kaç ödemeyle cihaz vermeler, avantajlı tarifeler falan. Burda Turkcell ve Türk telekom
ne yapıyorsa bunlar da aynısını uyguluyor, rekabet yok. Fiyatlar hep denk.
-
Avrupada Vodafone kazaniyor ,Turkiyede hersey vergi oldugu için Vodafone Türkiye ye önem vermiyor .Avrupada da 5G ihalesinde Frekanslara çok yüksek maliyet istemedi Avrupa devletleri ama bizim hükumet bunu fırsat bulup ne kadar para alırsak daha iyi olur kasaya para dolar mantığı var bu sefer operatörler yatırım yapmak istemiyor .
Turkcell kontratim bitiyor 50 gb net 2000 dk 445 tl oduyorum suan ayni tarifeye 750 tl diyor turk telekoma gittim oda 700 tl diyor asgari ucrete %30 zam tarifelere %60 zam
-
Hahaha hiç güleceğim yoktu.Vadafone dan kurtulmak için taahhüt bozdum ceza ödedim yeterki bidaha karşıma çıkmasın dedim
50 60 mbps gayet iyi vodafone için.
Dalga geçiyorlar resmen dalaga geçmek 2024 yılınıda kaç km fiber çekmiş ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 13 Ocak 2025; 20:28:50 > -
vodafone hala böyle hızlar mı veriyor ya? çok yazık gerçekten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone grubu genel olarak biraz kötü performansta. Biraz başları ağrılı. Türkiye yine görece memnun oldukları yerlerden. Gruptaki en fazla veri kullanan ülkelerden biriyiz. 5G olan ülkelerden 4G ile daha fazla veri kullanıyoruz. :D
-
Bunda bir sıkıntı yok. 5G hizmete gireli kaç sene oldu. İlk standartların üzerine kaç tane geliştirme yapıldı. Şebekeler 3G ve 4G'de olduğu gibi direk bunlarla hizmete alınacak. Ha bu İstanbul'un yoğun yerlerinde böyle olur. Küçük şehirlerde 1800 MHz'den 10 MHz BW ile 4G'den yavaş hızla 5G ikonu görürüz, devam.
-
çok ilginç; bende bulunduğum bölgede A grade lisansı olan, böbürlenmekten başka birşey bilmeyen fahiş hizmet veren kazısel firmasında bunu yaşıyorum.
Şikayet edin. Burada çatır çatır istasyon açıyorlar yeni. Orada da vardır ille bir yatırım planı. Ya da benim gibi operatörlerin yer bulamadığı konut alanlarında iseniz bir şey yapılamıyor çok da o hıza iniyorsanız çok kötü.
-
Genelde zaten Çoğu ülkelerde ya pazar payında ya 2.ci ya 3.cu sırada, lider oldukları Ülke var mı acaba ? İspanya ve İtalya yi sattılar bazı ülkelerde ki operatörler ile ortak oluyorlar .araştırma yaptım sonuç bunlar çıktı.
Şehrin merkezindeki evimde 2 Mbps hız veren ve VoWifi olmadan konuşma yapamadığım bir operatör için fazla iddialı laflar
-
Bu Vodafone un son şansı bence, ihalede guzel frekanslari alamaz ise mobil tarafi batar. Sinirsiz tarifeleri ucizlatirlar lakin 4.5 g icin saglam yatirim gerekli. 3 sirket ayni baz istasyonu direklerini kullaniyorlar ya ekstra direk dikecek baz istasyonu kuracak yada nanay. Kacari yok ihalede parayi basacak
Hangi sehirdesiniz hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X