Şimdi Ara

Vodafone Türkiye: “Biz 5G’ye değil 5.5G’ye hazırız” (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
195
Cevap
1
Favori
5.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    7-8 seneden önce o dediğiniz olmaz. Ülkede ki telefonların yüzde 15 i falan 5g destekli şu an. Onlarda zaten üst modeller. Benim gibi giriş yada giriş üstü kullananların 5g telefona geçmesi en az 4-5 sene sürer.
    Mesela Samsung a16 4g getirdi ülkeye. 5 yıl ana sürüm güncellemesi falan veriyor. Onu alan adam 5 sene niye telefon değişsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yüzden Tekirdağın göbeğinde 144p video izliyoruz. 5.5 gymiş xD

• Ona bakarsan ben kafamda en az bi 50G'ye kadar hazırım o ne olacak

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Zaten Yenimahalle taraflarında bina yogunlugu fazla ve baz koyacak yer yok adam gibi. Apartman üstüne koymak istese herkesin izni gerekir o da sikinti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone dediğiniz şirket

Aslında Telsim :)

Telsimin zamanındaki altyapısını kullanıyorlar hala ve yenilemediler.

• GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

bu doğru.

bozulanları minimum yatırımla düzelterek devam ediyorlar. Umurlarında da değil. Yıllar önce "çıkacağız" dediler yukarıya. Ülkeye parasını getirecek "girişimci" bulurlarsa aynen topuk

• ufo U kullanıcısına yanıt
    Şahsen Vodafone un yerinde olsam ben de kalmak istemem. CEO su bile isyan etmişti yatırım yapamıyoruz diye

• ufo U kullanıcısına yanıt

Aynen öyle şuan Türkiyedeki Vodafonu satın alacak bir enayi bulurlarsa anında devredip çıkarlar trden:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 14 Ocak 2025; 19:19:1 >
  • Günün fıkrası

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bi s...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehrin göbeğinde 10 mbit internet hızı veren vodafone mu?

5.5g ile ne kadar hız vereceksiniz 12 mbit mi?

• GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

Nerden biliyorsun Telsimden kalma alt yapıyı kullandigini ? Katınınız nedir ?

• O sırada Vodafone kullananlar

Vodafone Türkiye: “Biz 5G’ye değil 5.5G’ye hazırız”

• Hocam açın btk verilerini inceleyin en az yatırım yapan operatör en az baz istasyonuna ve en dar frekansa sahip. Batı Trakya gibi istisna bazı bölgeler hariç sürünüyor her yerde

• nevrans kullanıcısına yanıt
    Kendi anavatanında bile kötü vodafone

• Muglali4848 kullanıcısına yanıt
    Gerçektenmi hiç bilmiyordum vodafone yurt dışında kötü olduğunu turkcel ülkemizdeki en iyi operatör

• Bir telekominikasyon şirketi en fazla bu kadar basiretsiz ve rezil olabilir. Gittiğim her yerde rezalet. Ne neti çekiyor. Ne hattı çekiyor. Fiyat politikası önceden iyiydi bunlarda milleti düdüklemeye başladı. 1 Ay kullandım nereye gitsem rezalet. 5.5 ye hazır imiş. 3.5 verdin de 5.5 kaldı.

• Muglali4848 kullanıcısına yanıt

Birleşik Krallıkta 4 ana mobil operatör üç aşağı beş yukarı benzer hizmet sunar. O2 biraz geride kalıyor diğerlerine göre, EE ise genel anlamda en iyisi denebilir. Vodafone ve Three operatörleri ise ortada bir yerlerde yer alır ama mesela 5G hızlarında da Three ve Vodafone daha iyi kalıyor. Meraklısı inceleyebilir, bu sitede diğer ülkeler için de raporlar yer alıyor: https://www.opensignal.com/reports/2024/09/uk/mobile-network-experience

Ben İngiltere gezimde e-sim kullandım, mevcut en iyi operatöre bağlanmak üzere ayarlanmıştı sanırım sürekli operatör değiştiriyordu. Kalabalık alanlarda ve kapalı alanlarda çekim sorunu ciddi anlamda çoğu operatörde vardı. Zaten raporda da görüleceği üzere diğer Avrupa ülkelerine göre en azından 4g için konuşacak olursak düşük hızlar Birleşik Krallık genelinde. Ama oradaki asıl olay Türk Telekom altyapısını kullanan Bimcell, PTTCell gibi operatörlerin sayısının çok fazla olması ve rekabetin ciddi olması.

• Önce bir çeksinde sonra 5.5g düşünürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.